Nebojsa Miladinovic
Početnik
- Poruka
- 20
Ja zva sad,i javila se jedna fina g-dja. Sve vas pozdravlja,rekla da se ne brinete,svi cete stici na red...za Rusiju
Ako zovete na 6555-979 naravno da ih necete dobiti,kad radnica sedi u dvoristu sa majstorima i pije kafu od jutros. Ja sam vam prosle nedelje obecao da cu da se raspitam kod kolege koji je dosao pre 20-tak dana. Bio je u Tjumen,kao poslovodja,mesecna zarada mu je 210 hilj. din. mesecno. Tamo je sve ok,ne zali se ni na sta. Sredio dokumentaciju da ponovo ide,ceka poziv za rad na 6 meseci. Nisam vise nista pitao jer se zurio a i ja sam ovih dana malo u guzvi. Toliko od mene.Pozz
I da,ima neka ponuda za drugu drzavu,ne znam smem li da pisem o tome jer ovde vidim da se pise samo o Rusiji,inace tamo su plate od oko 5.000 American DolarsI tako,mislim nemoj se ljutite,posao je zajebalo vek
![]()
samo ti kazi gde ima te pare,siguran sam da se niko nece ljuti...jer koliko sam ja skontao, ovde su ljudi slicne materijalne situacije (lose), i otisli bi bilo gde samo da se radi,i zaradi naravno...