Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja zva sad,i javila se jedna fina g-dja. Sve vas pozdravlja,rekla da se ne brinete,svi cete stici na red...za Rusiju :)
Ako zovete na 6555-979 naravno da ih necete dobiti,kad radnica sedi u dvoristu sa majstorima i pije kafu od jutros. Ja sam vam prosle nedelje obecao da cu da se raspitam kod kolege koji je dosao pre 20-tak dana. Bio je u Tjumen,kao poslovodja,mesecna zarada mu je 210 hilj. din. mesecno. Tamo je sve ok,ne zali se ni na sta. Sredio dokumentaciju da ponovo ide,ceka poziv za rad na 6 meseci. Nisam vise nista pitao jer se zurio a i ja sam ovih dana malo u guzvi. Toliko od mene.Pozz
I da,ima neka ponuda za drugu drzavu,ne znam smem li da pisem o tome jer ovde vidim da se pise samo o Rusiji,inace tamo su plate od oko 5.000 American Dolars :) I tako,mislim nemoj se ljutite,posao je zajebalo vek ;)

samo ti kazi gde ima te pare,siguran sam da se niko nece ljuti...jer koliko sam ja skontao, ovde su ljudi slicne materijalne situacije (lose), i otisli bi bilo gde samo da se radi,i zaradi naravno...:sad2:

:kafa:
Od jucerasnjeg pakla do divnog jutra.Rashladjena prostorija,zvuk kise prelepo/Tacno bi jutro bilo savrseno da mi nije ostao ves na striku.
Neke stvarno ne treba komentarisati.Sto bi rekla majka idemo dalje.
Ako se po jutru dan poznaje onda cu danas imati dobre vesti.
P.S.Povlacim nagradu,ne dam ni casu ladne vode.

Boze,koliko prozivki i vredjanja na moj racun.Nije to u redu. To vam je osnovno vaspitanje,zato i radite samo po 3 nedelje ili mesec dana u firmi.
no comment,bye

Vala i ja nemam komentar ....samo :eek: gde li ti vide vredjanje i kad pre dohvati i moderatora da popljuješ iako si samo napomenuo u jednoj rečenici za taj neki drugi posao (baš se vredjam :lol:) ?
Izvini, ali moderisanje je dobrovoljan rad i koliko god da sam dobrovoljna, ne mogu biti ovde po ceo dan da dočekujem vaše izjave...mora da se radi a ima se i porodica.
Ako imaš posao u drugoj zemlji, otvori novu temu
Takodje, i objašnjenja se mogu dati bez nazivanja drugih histeričnima, neznalicama i ja...ja...ja znam ali neću da vam kažem..... itd

Šta ćeš, ljudi i ćudi :aha:

Poslednja izmena:
Vala i ja nemam komentar ....samo :eek: gde li ti vide vredjanje i kad pre dohvati i moderatora da popljuješ iako si samo napomenuo u jednoj rečenici za taj neki drugi posao (baš se vredjam :lol:) ?
Izvini, ali moderisanje je dobrovoljan rad i koliko god da sam dobrovoljna, ne mogu biti ovde po ceo dan da dočekujem vaše izjave...mora da se radi a ima se i porodica.
Ako imaš posao u drugoj zemlji, otvori novu temu
Takodje, i objašnjenja se mogu dati bez nazivanja drugih histeričnima, neznalicama i ja...ja...ja znam ali neću da vam kažem..... itd

Šta ćeš, ljudi i ćudi :aha:
Neverovatno!!! 100 ljudi,100 cudi.
100 naloga,jedna osoba.
Da sam bar mogao sve prethodne poruke da obrisem,ali nece :(

Ova tema se razvila iz niceg u nesto vrlo pozitivno zahvaljujuci ljudima i zenama koji su objavljivali informacije.
Zivimo u takvom drustvu gde se tesko moze dobiti pomoc a pogotovo pomoci ljudima koje ne poznajes je za pohvalu.
Nije tesko zakljuciti odakle dolaze ti pojedinci koji ruse ovu temu.
Onaj Milance je amater za ovog novog.

Poslednja izmena:
Vi ste svi ovde bolesni,stvarno.Svaka cast pojedincima. Sa ludacima se ne zelim druziti,tako da vise necu dolaziti na ovom forumu jer ocigledno da ovde jedna osoba ima po vise naloga,i sve me cudi da ova "Centr" nije Ljilja,Kosta....Saja i Paja i ostali likovi. Jedna osoba,100 naloga a sve to dodje jedan klan :D

Ova tema se razvila iz niceg u nesto vrlo pozitivno zahvaljujuci ljudima i zenama koji su objavljivali informacije.
Zivimo u takvom drustvu gde se tesko moze dobiti pomoc a pogotovo pomoci ljudima koje ne poznajes je za pohvalu.
Nije tesko zakljuciti odakle dolaze ti pojedinci koji ruse ovu temu.
Onaj Milance je amater za ovog novog.
Samo im se ti slihtaj,mozda ces i dobiti nesto :D

Vi ste svi ovde bolesni,stvarno.Svaka cast pojedincima. Sa ludacima se ne zelim druziti,tako da vise necu dolaziti na ovom forumu jer ocigledno da ovde jedna osoba ima po vise naloga,i sve me cudi da ova "Centr" nije Ljilja,Kosta....Saja i Paja i ostali likovi. Jedna osoba,100 naloga a sve to dodje jedan klan
Ljiljo, da li to meni kompliment u vezi znanja srpskog jezika il si ti, sestro, nesto tesko zaribala sa srpskim...:zcepanje::rotf::zcepanje::rotf::rotf:

Nekad je bilo pravilo po recima nekih ljuidi koji su dugo u firmi da svako za koga se trazi priglasenje dobije zeleni karton.Ko je isao samo na manje od 90 dana isao je na obicnu biznis vizu.Sa nedavnim promenam u firmi i ovo pravilo se promenilo.Sad priglasenje nije garant zelenog kartona.Resice se i to,samo treba vremena.

Vi ste svi ovde bolesni,stvarno.Svaka cast pojedincima. Sa ludacima se ne zelim druziti,tako da vise necu dolaziti na ovom forumu jer ocigledno da ovde jedna osoba ima po vise naloga,i sve me cudi da ova "Centr" nije Ljilja,Kosta....Saja i Paja i ostali likovi. Jedna osoba,100 naloga a sve to dodje jedan klan :D

Samo im se ti slihtaj,mozda ces i dobiti nesto :D

n-da...toliko o finom vaspitanju :zper::mrgreen:

Ja kada sam bio 2010-2011, radio sam skoro godinu dana u kontinuitetu(tacnije isao sam kuci dva puta po 7 dana). Nisam imao zeleni karton, ali sam imao radnu vizu, sa priglasenijem valjda 78dana, posle 180, a posle preko 200(nije mi tu pasos, pa da pogledam). Naravno, registracija na adresu je bila veoma bitna i vazna, i za to su mi pozadinu pomerali svaki put.
E sad, sto se tice angazmana i radnih viza, pitanje je sta se Velstroju najvise isplati. Ogroman je to ljudi u opticaju, pitanje je koliko Rusija zeli i moze da odobri(posto se kvote predaju krajem ove godine za sledecu, ako su trazili 5000 za ovu godinu, a sad im treba 10000 ljudi, jasno je da ce 5000 raditi na crno)

P.S: sto se tice policije, kupili su me sa gradilista 2-3puta. Odvedu u stanicu, malo drze, papiri "в порядке", dovidjena dovidjenja. Rublje jedne im nikada nisam dao(mada su me zbog toga i kupili).

Njima su glavni izvori prihoda Tadžici i Uzbeci, kojih samo po Moskvi ima par miliona. Naravno, na crno.

;) tipično ruski

Poslednja izmena:
Vi ste svi ovde bolesni,stvarno.Svaka cast pojedincima. Sa ludacima se ne zelim druziti,tako da vise necu dolaziti na ovom forumu jer ocigledno da ovde jedna osoba ima po vise naloga,i sve me cudi da ova "Centr" nije Ljilja,Kosta....Saja i Paja i ostali likovi. Jedna osoba,100 naloga a sve to dodje jedan klan
Ljiljo, da li to meni kompliment u vezi znanja srpskog jezika il si ti, sestro, nesto tesko zaribala sa srpskim...:zcepanje::rotf::zcepanje::rotf::rotf:

Centr draga pošto si ti možda Ljilja lupi jedan ban :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back