Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moj muz je na NPS1...Gradiliste nije zatvoreno,cak su i internet dobili...Moj dragi se ne zali na uslove,kaze da nije ni posao tezak,da su sefovi i kolege super...samo Kirgistanke malo cudno kuvaju,ali kad si gladan nagutas se samo i pravac na spavanje....

Neverovatno,dosao jedan od sefova sa dvojke i rece da je kec zatvoren vec mesec dana i da su svi na dvojci.Hvala ti sto si se javila.Dobra je klopa kad se naviknes.Bar je meni bilo tako.Poz

Neznam kako je u Rusiji ali ja sam pandure podmicivao u Hrvatskoj, Madjarskoj i Srbiji i daleko od toga da im je to bilo ne poznato ili da im nije prijalo, nasuprot tome Madjarski pandur mi se obratio recima "Kazna ti je 100 maraka ali ja sam podmitljiv i meni daj 50 i mozes ici" !!!
U Hrvatskoj i jednom u Madjarskoj sam se cenkao kao na pijaci !!!
Ja ti ne verujem. Znaci tebra....odvalio si ove lazi. Ja sam nudio policajcima mito i to za duplo veci iznos od kazne samo da se ne maltretiram po sudovima. I znas sta su mi odgovorili? I to ne jedan vec svi otprilike istim odg.... "Druze,nemoj da me vredjas.Ja tebe nisam vredjao". Uglavnom su takvo odg. panduri kad im nudis mito,a sad po novom zakonu,bolje nemoj da im nudis mito jer mozes da zaglavis u zatvor. Tako da ljudi,batalite lazi.[/QUOTE]

HVALA TI MILANE STO SI ME NAZVAO LAZOVOM I VERUJ MI VECU UVREDU NISI MOGA DA MI UPUTIS!!!
NE ZNAS ME NI KO SAM NI STA SAM NI KROZ STA SAM U ZIVOTU PROSAO I TAKO LADNO ME LAZOVOM NAZIVAS!!!
MOGAO BIH NASIROKO DA TI SVE DETALJE O NAVEDENIM DOGADJAJIMA OPISEM ALI TO APSOLUTNO NIJE BITNO JER BITNA JE SAMO NASA SVEST O TOME STA TRAZIMO SVI MI NA OVOME SAJTU A LAZI TO SIGURNO NISU !!! INACE NIKADA NE LAZEM SEM AKO ME NEKA TESKA MUKA NA TO NATERA!!!
DA DOZIVIM OVAKO NESTO ZBOG SVOJE DOBRE NAMERE DA SVOJA ISKUSTVA DRUGIMA PRENESEM STVARNO NISAM OCEKIVAO I ISKRENO SE PITAM STA JA DA TRAZIM OVDE!!!
NE VIDIM VISE SVRHU DA BILO STA VISE NAPISEM NA OVOME FORUMU!!! OVO MENI NE TREBA!!!
THE END!!!

Ja ti ne verujem. Znaci tebra....odvalio si ove lazi. Ja sam nudio policajcima mito i to za duplo veci iznos od kazne samo da se ne maltretiram po sudovima. I znas sta su mi odgovorili? I to ne jedan vec svi otprilike istim odg.... "Druze,nemoj da me vredjas.Ja tebe nisam vredjao". Uglavnom su takvo odg. panduri kad im nudis mito,a sad po novom zakonu,bolje nemoj da im nudis mito jer mozes da zaglavis u zatvor. Tako da ljudi,batalite lazi.

HVALA TI MILANE STO SI ME NAZVAO LAZOVOM I VERUJ MI VECU UVREDU NISI MOGA DA MI UPUTIS!!!
NE ZNAS ME NI KO SAM NI STA SAM NI KROZ STA SAM U ZIVOTU PROSAO I TAKO LADNO ME LAZOVOM NAZIVAS!!!
MOGAO BIH NASIROKO DA TI SVE DETALJE O NAVEDENIM DOGADJAJIMA OPISEM ALI TO APSOLUTNO NIJE BITNO JER BITNA JE SAMO NASA SVEST O TOME STA TRAZIMO SVI MI NA OVOME SAJTU A LAZI TO SIGURNO NISU !!! INACE NIKADA NE LAZEM SEM AKO ME NEKA TESKA MUKA NA TO NATERA!!!
DA DOZIVIM OVAKO NESTO ZBOG SVOJE DOBRE NAMERE DA SVOJA ISKUSTVA DRUGIMA PRENESEM STVARNO NISAM OCEKIVAO I ISKRENO SE PITAM STA JA DA TRAZIM OVDE!!!
NE VIDIM VISE SVRHU DA BILO STA VISE NAPISEM NA OVOME FORUMU!!! OVO MENI NE TREBA!!!
THE END!!![/QUOTE]

Daj bre batice iskuliraj:DKoji ti je?Jel tebe dosad niko nije uvredio?Ljudi su ljudi.Cekam te sa novim informacijama.Ziv bio.;)

Iskreno mislim da smo mi jedini na ovom uvrnutom internetu koji smo uspeli da razvijemo ovakav odnos u jednoj jako ozbiljnoj temi...Pa sta sve nismo prosli zajedno,koliko je samo ovde zivota isprepletano,koliko je informacija podeljeno,iskustava i koliko je samo novih prijateljstva rodjeno iz ove teme....a ako cemo iskreno sve se vrti oko jedne firme..a to je VELESSTROJ.....hteli mi to ili ne mi smo Velesstroju odlicna reklama,jer cim se u googlu ukuca posao u Rusiji ili nesto slicno "ispadne" ova nasa vec cuvena prepiska....I naravno da ce se pojaviti "krtica" iz ko zna koje suparnicke firme da rastera nas forumase,da nas sve isposvadja i da se tema jednostavno ugasi....Nemojte da padate na provokacije i da se upustate u nepotrebne konverzacije sa totalno nebitnim ljudima...jednostavno na ignor i cao.....I zato trebamo da nastavimokao i do sad da kuckamo,da razmenjujemo informacije,pletemo carape i da se povremeno malo i opustimo na ovim stranicama....jer ovo smo mi...Mozda sam ja "samo" zena radnika Velesstroja,ali putem ovih stranica i kroz sve informacije koje sam ja iskuckala i ja sam na neki cudan nacin postala deo te firme sa svim zenama koje ovde kuckaju ravnopravno sa vama nasim dragim drugarima...I da lepo je sto nas 99% muskog dela postuje kao zene njihovih kolega...za one ostale nemam komentara....Izvinite na opsirnom postu...jednostavno morala sam neke stvari da napisem....Pozzz

:kafa:

Milan.013 za vredjanje i neprimereno izražavanje C1

Jelena je potpuno u pravu za sve, pa i za "ignore".......jedna od stvari zbog koje mi je krivo što sam moderator, jer ja to ne mogu :rida:
a i Dekararus je u pravu.....ljudi i ćudi, samo iskulirajte, jer kao i u reali, ni ovde, u virtualu, ne nailazimo na sve ljude koji nam odgovaraju.......zato, ajmo dalje :strika:

Poslednja izmena:
Jeste sve tako.Lepo si napisao.Iskreno,svaka ti dala ;) Na koliko si u Tjumen,i sta si po struci? Pozz

Pa trudio sam se da budem iskren što više. Radio sam na Antipinu u radionici,sad sam na rafineriji V1.. Ja sam bravar,pomoćni bravar,brusač.. Po struci sam teh.NU mašina. Imam biznis vizu na 85 dana. Danas su me zvali na lekarski zbog radne dozvole i zelenog kartona što sam odbio i uzeo produženje od 28 dana.. i hasta la vista! Pozz

Pa trudio sam se da budem iskren što više. Radio sam na Antipinu u radionici,sad sam na rafineriji V1.. Ja sam bravar,pomoćni bravar,brusač.. Po struci sam teh.NU mašina. Imam biznis vizu na 85 dana. Danas su me zvali na lekarski zbog radne dozvole i zelenog kartona što sam odbio i uzeo produženje od 28 dana.. i hasta la vista! Pozz

Au matori pa ti si ko melem na ranu.Kazi mi molim te kad uhvatis vremena,koji procenat ljudi je koji dobijaju ponudu za zeleni karton?Jel im to praksa za sve ili im treba bravara na duzi period?

Ja ti ne verujem. Znaci tebra....odvalio si ove lazi. Ja sam nudio policajcima mito i to za duplo veci iznos od kazne samo da se ne maltretiram po sudovima. I znas sta su mi odgovorili? I to ne jedan vec svi otprilike istim odg.... "Druze,nemoj da me vredjas.Ja tebe nisam vredjao". Uglavnom su takvo odg. panduri kad im nudis mito,a sad po novom zakonu,bolje nemoj da im nudis mito jer mozes da zaglavis u zatvor. Tako da ljudi,batalite lazi.

THE END!!![/QUOTE]
Podvuci tu rec gde sam te nazvao lazovom. Ti si druze neki zesci filozof ovde. Ja sam samo napisao da su to lazi a ne da si ti licno lazov. Tako da nemoj da izigravas neku facu i da me samo provociras. Zato,zajebi vise.

- - - - - - - - - -

:kafa:

Milan.013 za vredjanje i neprimereno izražavanje C1

Jelena je potpuno u pravu za sve, pa i za "ignore".......jedna od stvari zbog koje mi je krivo što sam moderator, jer ja to ne mogu :rida:
a i Dekararus je u pravu.....ljudi i ćudi, samo iskulirajte, jer kao i u reali, ni ovde, u virtualu, ne nailazimo na sve ljude koji nam odgovaraju.......zato, ajmo dalje :strika:

Ti si 100 % lezbejka.

Alo Milane koji ti je vise jbt.Jesi ti na drogama nekim?Sta si ti sad kao ispo neki mangup veliki?Sad si brate pretero sve granice,idi leprsaj ti malo i ne smaraj svojom debilnoscu.Ko je tebi kriv sto si retard.

Poslednja izmena od moderatora:
Alo Milane koji ti je vise jbt.Jesi ti na drogama nekim?Sta si ti sad kao ispo neki mangup veliki?Sad si brate pretero sve granice,idi leprsaj ti malo i ne smaraj svojom debilnoscu.Ko je tebi kriv sto si retard.

Druze,je l' tebi neko drma kavez? U cemu je tvoj problem?! Je l' se svi pravite ludi ovde ili sta?! Ne razumem. Vidis i sam kako me provociraju. Necu da cutim nikome i tacka. Ne znate ni ko sam ni sta sam a provocirate me. Definitivno mislim da ste svi besposleni i da zivite samo od tog rada u Rusiju. Da imate sta da radite ne biste mene provocirali. Ja danas imam lekarski i u cetvrtak putujem,a svi vi mozete samo da placete ovde i da se jadate,jedino zbog toga i dolazite ovde da kukate. Mnogo ste jadni i niski. Ajde bye bye

Poslednja izmena od moderatora:
Druze,je l' tebi neko drma kavez? U cemu je tvoj problem?! Je l' se svi pravite ludi ovde ili sta?! Ne razumem. Vidis i sam kako me provociraju. Necu da cutim nikome i tacka. Ne znate ni ko sam ni sta sam a provocirate me. Definitivno mislim da ste svi besposleni i da zivite samo od tog rada u Rusiju. Da imate sta da radite ne biste mene provocirali. Ja danas imam lekarski i u cetvrtak putujem,a svi vi mozete samo da placete ovde i da se jadate,jedino zbog toga i dolazite ovde da kukate. Mnogo ste jadni i niski. Ajde bye bye
Jadan ti,jos ispade zrtva.Ajd ne budali i smiri se.Imo si zanimljiv upad ranije ali sad si se izgubio malo.Da ne nastavljamo.A sto se tice cetvrtka,sretan put.

Bato jesi ih dobio,ja od jutros zovem ali nista.Valjda ce se javiti.
Звао сам јуче, данас не. Звони нико се не јавља. Чекам неки инфо ових дана, није Москва већ Србија и то много јача ствар! Знаш о чему причам. У сваком случају за неколико дана би требало да будем информисан детаљније па ћу те обавестити.

Oš i ti jednu limuzinu....m? el će se voziš peške u čarapke? :lol:
Pa ovaj,mislim,mozda kad bi,ali ono ipak,medjutim s druge strane.....Jesam ja tebi pomenuo kako ja obozavam te carapke,nebi ih menjao ni za sta na svetu.Rekreacija je zdrava.

- - - - - - - - - -

Звао сам јуче, данас не. Звони нико се не јавља. Чекам неки инфо ових дана, није Москва већ Србија и то много јача ствар! Знаш о чему причам. У сваком случају за неколико дана би требало да будем информисан детаљније па ћу те обавестити.

Znam.Batice moj,pustam vodu za tebe.Bice dobro.

Pa ovaj,mislim,mozda kad bi,ali ono ipak,medjutim s druge strane.....Jesam ja tebi pomenuo kako ja obozavam te carapke,nebi ih menjao ni za sta na svetu.Rekreacija je zdrava.

:rotf: Pameti moja medjunarodna..:cmok2:......eto zašto vas poštujem i volim bre :heart:

ps...jedna moja misao...Osnov svake vrste ljubavi (ali baš svake) je poštovanje. Zašto? Zato što nikog ne možeš voleti ako ga ne poštuješ, ali, nekog možeš poštovati ali ga ne moraš voleti.

:hahaha::hahaha:Znaci,ne verujem.Pa dobro ajd posto si moderator,DESAVA SE.

ša ne veruješ? živa istina bre.....:zcepanje:
posle svi konstatovaše da sam mnogo bezbednija, a i svi oko mene, dok sam vožena....kažu ukućani, sva deca i muž, nemoj Ljiljka da polažeš, stvarno nema potrebe, mi ćemo te voziti gde god hoćeš :rotf::rotf: i tako bi :manikir:
oćeš da gletujem i levom i desnom rukom....može......oćeš da vezujem uzengije s ciganska klješta...može...oćeš da fino brusim tako da se var ič ne vidi...može...i svašta još može, al da sednem za volan e to ne može...osim na traktoru...tu sam visoko i sve vidim :rotf::rotf:

ša ne veruješ? živa istina bre.....:zcepanje:
posle svi konstatovaše da sam mnogo bezbednija, a i svi oko mene, dok sam vožena....kažu ukućani, sva deca i muž, nemoj Ljiljka da polažeš, stvarno nema potrebe, mi ćemo te voziti gde god hoćeš :rotf::rotf: i tako bi :manikir:
oćeš da gletujem i levom i desnom rukom....može......oćeš da vezujem uzengije s ciganska klješta...može...oćeš da fino brusim tako da se var ič ne vidi...može...i svašta još može, al da sednem za volan e to ne može...osim na traktoru...tu sam visoko i sve vidim :rotf::rotf:
Pazi,gledaj optimisticki.Toliko livada,aerodroma i stadiona gde mozes voziti.A i to crveno,samo zbunjuju narod s tim.TReba ukinuti semafore.Pokrecem peticiju.Verujem da ces ti prva potpisati.;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back