jovan Babic
Zainteresovan član
- Poruka
- 237
Pozdrav sim forumasima .Moram i ja da vam ispricam svoje iskustvo.Vratio sam se iz Tymena 12.06 posle 24 provedena dana tamo .Radio sam na gradilistu V3 kao tesar i u principu su svi bili zadovoljni mojim radom ali me nisu poslali na presek navodno nema ptrebe za to gradiliste.Kada sam dosao odmah su mi trazili pasos da bi krenuli proceduru dobijanja priglasenja uz obecanje da ce me vratiti u RF za mesec ili mesec ipo najkasnije .U medjuvremenu sta se izdesavalo stvarno neznam ali kad god zovem one gospodje mi uvek puste istu pricu da za mene jos nije poslat zahtev ,ali svarno neznam zasto su onda trazili pasos ako ga drze negde u nekoj fioci.
Bas mi je zao prijatelju sto si tako brzo dosao kuci ali znas kako je uvek moras da se cuvas ima puno ljudi koji su zli i samo cekaju da ti napakoste iz cista mira nesunjam da si dobar majstor ali mozda si nesto reko pogresno u spavaoni pa je doslo do sefova ima raznih ljudi moras prvo sve dobro da upoznas pa tek onda da se opustis takav je taj terenski zivot isti je svugde dal radio u Nemackoj ili u Rusiju isto je