Njegoš001
Primećen član
- Poruka
- 551
Pre pola sata zvao ih je moj muz i jedva ih je dobio,jer su bili zauzeti.....Javila mu se neka fina teta koja mu je rekla da se strpi i saceka malo,jer ima jos ljudi koji treba da putuju i da nema potrebe da zove svaki dan...e sad ima da ih zovemo i svaku noc bre....
![]()
I ja sam ih upravo zvao i ona navijena mi je isto rekla. Neško po mojem zaključku ide uskoro jer je predodređen da ide na NPS19 a svi koji idu Tyumen osuđeni su na čekanje. Lepo sam im rekao da sam se njihovih priča naslušao i da sam spakovan od 24.04 i da to što rade nije nimalo uredu! Cimaju narod a od realizacije ništa. Gde je zapelo to ja neznam a nije da nema karata. Karata ima i te kako bar je to bilo lako proveriti gospođo,a ona će, pa neznam na koje ste gradilište raspoređeni, rekoh za Tyumen po zadnjem e kaže sve zavisi da li traže profil tadnika poput vašeg, rekoh traže čim sam popušio kartu za 16-ti jer ste poslali verovatno nekog drugog. Pitam konkretno da mi kaže da li mi se potražuje karta na moje ime, pa kako to mislite, pa fino da li čekam kartu ili me još uvek držite negde u zapećku na spisku, veli strpite se kad bude došao red da vam se kupi karta biće te obavešteni. Eto braćo i sestre sad vi sami zaključite da li sam na spisku za kartu.
E da, između ostalog me je pitala da li imam nekog na gradilištu pa da me preporuči. STRAŠNO!
Poslednja izmena: