baXter89GSP
Obećava
- Poruka
- 54
bravar, a dogovoreno je na satnicu
Po meni je najbolji sistem Radio ne radio sviro mi radijo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bravar, a dogovoreno je na satnicu
I meni se bata nocas javio sa vescu da se vraca kuci 16-ogevo sad mi muz pise da ce za 20 dana kuci a kako neznam ,naime potpisali su ugovor na mesec dana sa turistickom vizom otiso je sad u subotu u NPS2 Novi Urgenoj,ja nista nerazumem ima li neko da zna sta se desava da mi pomogne nije mi logicno da bude toliko malo i da se vrati ....ja bih volela da se vrati al nesto neverujem
![]()
Nema svrhe tako postaviti pitanje, bravari i zavarivači su širok pojam. Evo Neško i ja smo bravari, on ide za dan dva, a ja ne. Sve zavisi kada je ko predao i koga pozovu.
Nema svrhe tako postaviti pitanje, bravari i zavarivači su širok pojam. Evo Neško i ja smo bravari, on ide za dan dva, a ja ne. Sve zavisi kada je ko predao i koga pozovu.
kupljena karta za 30 maj za habarovsk u 13:15...idem na neku biznis vizu na dva meseca,kao posle dva meseca dolazim u srbiju i posle par dana se rade papiri i vracam se ponovo...zna li neko ista o ovakvoj situaciji.da li stvarno vracaju ljude ili je to to pa te vise i ne zovu
Baldoni hvala druze,razumem sve ali nema sta drugo osim da kad se ode moras se postaviti da neki slepci od starijih majstora koji su pola nepismeni da mogu da pisaju po nama novim...mora se znati neki red,ako je neko ok bicu i ja a ako neko gleda da me satre na gradiliostu u svakom smislu,epa ***** i pare i posao to necu dozvoliti
Rado bih ga ja pitala al nemogu nikako da uspostavim vezu ....interneta nema mozda tek u subotu ,ni rusku karticu nije uzeo ,,cujemo se samo porukama al nista puno ....
evo sad mi muz pise da ce za 20 dana kuci a kako neznam ,naime potpisali su ugovor na mesec dana sa turistickom vizom otiso je sad u subotu u NPS2 Novi Urgenoj,ja nista nerazumem ima li neko da zna sta se desava da mi pomogne nije mi logicno da bude toliko malo i da se vrati .... ja bih volela da se vrati al nesto neverujem.................STA SE DESAVA
- - - - - - - - - -
evo sad mi muz pise da ce za 20 dana kuci a kako neznam ,naime potpisali su ugovor na mesec dana sa turistickom vizom otiso je sad u subotu u NPS2 Novi Urgenoj,ja nista nerazumem ima li neko da zna sta se desava da mi pomogne nije mi logicno da bude toliko malo i da se vrati .... ja bih volela da se vrati al nesto neverujem.................STA SE DESAVA