Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad stigoh iz Velestroja, išao sam da predam kopiju kartice, ali više sam išao baš da vidim tu firmu i ljude, jer posle probnog rada u Leštanima, samo telefonom sam se čuo sa njima. Novi ljudi samo stižu bilo ih je 10-15 ispred, čekaju da predaju dokumente. Ja sam tamo bio ko neka stara kuka, sve mene pitaju a ja imam informacije više odavde sa foruma nego iz firme. Upoznao sam Mikicu i Bobana koji su zaduženi za bravare i zavarivače. kad je rekao broj podstanice, rekao sam, ok znam gdje je to, imam kartu. Jesi li to skinuo sa foruma, pita Mikica. Znači znaju za ovaj forum i oni. Rekli su mi da sam na spisku za podstanicu br. 11 to je valjda negdje kod Lenska i da mi priglašenje treba biti gotovo do 05.juna. Zna li neko kako je tamo, to ne piše na karti ?
E da, pitao sam za ono juče što je pisao mr. ojađeni, nema niko pojma.

To da čitaju to je i meni jasno. :think:

A i dan je ljepota živa! :guza::guza::guza:

- - - - - - - - - -

Prika, nebih voleo da budem pogrešno shvaćen ali, cenim da nisi ni dobio priglašenje, jer da jesi odavno bi putovao. prevelika je to vremenska distanca da te drže tako a "kao" sredili ti sve.

Druze vidi ovako nisam neka budala da me vozaju,a i licno je video kolega moje priglasenje.Stvar je u tome sto je se kao pauzira na NPS 15 i 16 zbog kise i losih uslova za rad.Uglavnom u mojoj ekipi za odrzavanje mehanizije je bilo na pocetko 11 njih 3 su vec otisli na NPS 15 1 maja,a nas 8 je ostalo da cekamo i eto juce mi javi sef da idemo na VEL 19 dok ne pocne da mrzne.Pozzdrav

Druze vidi ovako nisam neka budala da me vozaju,a i licno je video kolega moje priglasenje.Stvar je u tome sto je se kao pauzira na NPS 15 i 16 zbog kise i losih uslova za rad.Uglavnom u mojoj ekipi za odrzavanje mehanizije je bilo na pocetko 11 njih 3 su vec otisli na NPS 15 1 maja,a nas 8 je ostalo da cekamo i eto juce mi javi sef da idemo na VEL 19 dok ne pocne da mrzne.Pozzdrav

Toliko se toga izdešavalo oko svega ovoga da prosto čoveku padne na pamet i ta varijanta da ga nisi ni dobio, n'o ako je tako kako kažeš da jeste onda se izvinjavam a nije mi bila namera da ciničim. Vidim da me nisi pogrešno shvatio. :super::ok:

Toliko se toga izdešavalo oko svega ovoga da prosto čoveku padne na pamet i ta varijanta da ga nisi ni dobio, n'o ako je tako kako kažeš da jeste onda se izvinjavam a nije mi bila namera da ciničim. Vidim da me nisi pogrešno shvatio. :super::ok:

Ma brate i meni je to bilo u glavi XY puta to je prvo sto ce covek da pomisli.Uglavnom bio sam se nervirao i ja ali juce kad mi je rekao sef kao oticicete pre isteka prigasnje to me je jos vise ohladilo od svega.Nema za cim druze da se izvinjavas izneo si svoje misljenje i tu nema ljutnje:) pozz

evo sad mi muz pise da ce za 20 dana kuci a kako neznam ,naime potpisali su ugovor na mesec dana sa turistickom vizom otiso je sad u subotu u NPS2 Novi Urgenoj,ja nista nerazumem ima li neko da zna sta se desava da mi pomogne nije mi logicno da bude toliko malo i da se vrati ....:dontunderstand: ja bih volela da se vrati al nesto neverujem:(

Zna li neko do kad se može raditi tamo od zime i vremenskih prilika na tim podstanicama od br.11, gdje bih ja trebao ići do 19 koliko vidim ovdje i ima li nekih prekida zbog vremenskih uslova i dali nam se išta plaća ako se neradi ? Dok mi dođemo tamo, nema puno do zime.

I mene je zvala danas da mi kaze da je stiglo proglasenje I da me pita dali sam spreman za put. Prijavljen sam kao zavarivac . A I da pitala me je mislim da je ovo 7 put da me pitaju dali sam poslao pasos radnu knjizicu naravno odgovorio sam da sve je kod vas I ljubazno se zahvalio na pozivu :dash:

Zna li neko do kad se može raditi tamo od zime i vremenskih prilika na tim podstanicama od br.11, gdje bih ja trebao ići do 19 koliko vidim ovdje i ima li nekih prekida zbog vremenskih uslova i dali nam se išta plaća ako se neradi ? Dok mi dođemo tamo, nema puno do zime.

Vidi ovako zavisi kako si se dogovrio i sa kim ides,tj ko ti bude sef tamo ako sef moze da stane za svoje ljude i kaze oni radi na fixnu platu onda nemas problema.Ali kao radis na satnicu onda je zajebano.Koji si profil?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back