draganabp84@gmail.com
Početnik
- Poruka
- 42
Dobro sam ja sve prelistala ,,ali ako se desi da pogresim molim vas da mi oprostite nije namerno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam danas rasturio odavno spakovanu torbu,spakovao je ponovo,onda sam dao sebi OSTAV! Ponovo!Eto ideje za ubijanje vremena do polaska
Sluzio sam vojsku u Gardijskoj brigadi,tako da mi ova disciplina i nije mnogo strana i teska
![]()
Ja sam danas rasturio odavno spakovanu torbu,spakovao je ponovo,onda sam dao sebi OSTAV! Ponovo!Eto ideje za ubijanje vremena do polaska
Sluzio sam vojsku u Gardijskoj brigadi,tako da mi ova disciplina i nije mnogo strana i teska
![]()
Hvala ti Bate! CenimIma nas još takvih. Saosećam. u potpunosti![]()
Ja sam odusevljen ovom zivotinjom. Zove se (na latinskom ''Tarsius'') AvetinjakSvaka čast,leba ti turi onu sliku što imaš na profilu kao avatar mloooogo je sladak![]()
Ja sam odusevljen ovom zivotinjom. Zove se (na latinskom ''Tarsius'') AvetinjakJa kad gledam slike sa tim zivotinjicama umirem ali umirem od smeha,evo i sad se smejem
)))) Pogledajte prilog 286856 Evo valjda sam uspeo.
- - - - - - - - - -
Gledaj sad kad nas izbace sa foruma,zbog promovisanja druge teme na ovu ruskuSamo gledaj!
)))
Хвала. Данас ме звали из фирме и казали господине будите спремни поред телефона путујете у суботу.Srecan put drinjaca,nemoj da nas zaboravis....srecno i sve najbolje.....![]()
Ima nas još takvih. Saosećam. u potpunosti![]()
sada su me zvali. Kupljena mi je karta za 24-ti. moram u zlatiborskoj biti do 22 sata. Organizovani prevoz do aerodroma. Let je u 00 i 50. 2 meseca na NPS19 i onda povratak i viza na 6 meseci. Znaci letim u subotu rano ujutru 50min posle ponoci...
- - - - - - - - - -
Tooooooooooooooo doktoreeee!![]()
![]()
Koliko si sve ukupno čekao?
sada su me zvali. Kupljena mi je karta za 24-ti. moram u zlatiborskoj biti do 22 sata. Organizovani prevoz do aerodroma. Let je u 00 i 50. 2 meseca na NPS19 i onda povratak i viza na 6 meseci. Znaci letim u subotu rano ujutru 50min posle ponoci...
Cestitamo i srecan put!![]()