Njegoš001
Primećen član
- Poruka
- 551
Blažen među ženama. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blažen među ženama.![]()
Ova grupa za Urengoj je upravo na pregledu i samo da znate pregledaju vas kirgistanci. Samo ih ne gledajte u oci-sve ce biti u redu
![]()
![]()
![]()
Jeli omladinac imao lekarski ovde urađen?
Jadan Drinjača kad bi znao šta ga čeka![]()
Ako ima važeći lekarski u SR urađen, ondak ne bi trebao tamo da radi osim, možda testove na polne i prenosive bolesti. Možda grešim, ili ako važeči istekne u toku boravka u RF.
A šta misliš kako izgleda taj pregled![]()
Samo se ti smej Baldoni,spremi se i ti na pipingDaš ćunu kirgizu na piping![]()
Jadan Drinjača kad bi znao šta ga čeka![]()
okasnih jutros na prozivku, al evo tu sam![]()
Boze, Bobuljka! I Mikicu i Drnjacu - pa sta njih ceka? I ja hocuuuu!![]()
Za Urengoj se ne ide slučajnoDa ne ideš slučajno i ti za Urengoj?![]()
Za Urengoj se ne ide slučajno
- - - - - - - - - -
Samo pozvani, a ja nisam pozvan![]()
Ni neznaš koliko imaš srećeSad će Baldoni da ti objasni
![]()
E sad meni ništa nije jasno, zašto misliš da imam sreće, jeli zato što nisam pozvan ?![]()
Meni su javili pre 8 dana da cekam treba karta da se kupi I danas sam zvao ista prica Cekaj. Treba da idem za Novy Urengoy gradiliste NPS 1 cinimise. Spakovao sam se I cekam ki zapeta puska samo da nepotraje . Cuo sam da tamo nema neta dali neko zna nesto o tome![]()
Nema neta na NPS1, kao ni telefona, samo satelitski uslužno 2x sedmično da se javiš kući. Gradilište je neđe u pizdincima 300 km od Urengoja, đe te nosi helikopter i u nabavku ideš 1 do 2 puta mjesečno. Otvara se gradilište još uvek su pripreme u toku, kako sam ja čuo. Za šta si konkurisao?