Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
AJOJ STA BI DALA ZA 10 MI MALO BAR 15 DANA , MOZE HERCEG NOVI , A MOZE I KOTOR IGALO BUDVA MA SVE MOZE DO ULCINJA .....:worth:
384470_193126387488651_1350793870_n.jpg

Igalo u :heart:

Poslednja izmena:
Смрз је Србији, гас и угаљ у Русији скоро за џабе.

Jeste ali ne radi se o tome,da ima posla za mene makar u Rusiji i da mi od toga zavisi egzistencija porodice ne bi se dvoumila da odem bez obzira na sve.I vi svi idete zato što mnogo volite Rusiju i ovde vam je dosadno.I moj muž baš je rešio da vidi Rusiju a u Srbiji zadnju platu je dobio u februaru.

I vi svi idete zato što mnogo volite Rusiju i ovde vam je dosadno.
Пре свега не идемо због љубави већ због интереса да зарадимо више. Волим ја Русију али не могу је волети више од моје Србије. Да имам свој дом или квартиру, живео бих у Русији. Моја супруга у Србији већ 2 године не може да нађе посао у својој струци, а већ је имала неколико понуда из Русије за лепу плату. Само чекам да ми жена добије српско држављанство, кад већ гурамо тај процес, па после ћемо видети, можда одселимо у Русију.

- - - - - - - - - -

Лаку ноћ свима. Сутра још један радни дан на помолу. Ако будем могао за дан два јавићу се из Русије преко инетрнета.

Пре свега не идемо због љубави већ због интереса да зарадимо више. Волим ја Русију али не могу је волети више од моје Србије. Да имам свој дом или квартиру, живео бих у Русији. Моја супруга у Србији већ 2 године не може да нађе посао у својој струци, а већ је имала неколико понуда из Русије за лепу плату. Само чекам да ми жена добије српско држављанство, кад већ гурамо тај процес, па после ћемо видети, можда одселимо у Русију.

- - - - - - - - - -

Лаку ноћ свима. Сутра још један радни дан на помолу. Ако будем могао за дан два јавићу се из Русије преко инетрнета.

Sretan put.....i čekamo izveštaj :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back