bobuljka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.977
Da samo koliko to "leto"traje a ostali klipovi su nešto skroz drugačiji.Uzmi u obzir da za njih +20 nije isto što i za nas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AJOJ STA BI DALA ZA 10 MI MALO BAR 15 DANA , MOZE HERCEG NOVI , A MOZE I KOTOR IGALO BUDVA MA SVE MOZE DO ULCINJA .....![]()
preko koje agencije,firme se ide u rusiju
Ne podnosim ni ja.Ovde kad padne temperatura ispod 15,ja padnem u depresiju,onda mozes misliti kako vidim Sibir i ono ledeno more iznad njegove glaveRuku na srce ja u rusiju nikad cini mi se nebi ni otisla ,,,ne podnosim zimuuuuu
Лета знају бити много јача него у Србији. Људи у Србији су погрешно информисани.Da samo koliko to "leto"traje a ostali klipovi su nešto skroz drugačiji.Uzmi u obzir da za njih +20 nije isto što i za nas.
Лета знају бити много јача него у Србији. Људи у Србији су погрешно информисани.
Смрз је Србији, гас и угаљ у Русији скоро за џабе.
Пре свега не идемо због љубави већ због интереса да зарадимо више. Волим ја Русију али не могу је волети више од моје Србије. Да имам свој дом или квартиру, живео бих у Русији. Моја супруга у Србији већ 2 године не може да нађе посао у својој струци, а већ је имала неколико понуда из Русије за лепу плату. Само чекам да ми жена добије српско држављанство, кад већ гурамо тај процес, па после ћемо видети, можда одселимо у Русију.I vi svi idete zato što mnogo volite Rusiju i ovde vam je dosadno.
Идем и ја на двојку. Добро нам дошла на форум.
Пре свега не идемо због љубави већ због интереса да зарадимо више. Волим ја Русију али не могу је волети више од моје Србије. Да имам свој дом или квартиру, живео бих у Русији. Моја супруга у Србији већ 2 године не може да нађе посао у својој струци, а већ је имала неколико понуда из Русије за лепу плату. Само чекам да ми жена добије српско држављанство, кад већ гурамо тај процес, па после ћемо видети, можда одселимо у Русију.
- - - - - - - - - -
Лаку ноћ свима. Сутра још један радни дан на помолу. Ако будем могао за дан два јавићу се из Русије преко инетрнета.
Sretan put.....i čekamo izveštaj![]()
Dobro jutro dragi moji! Nasim forumasima zelim danas bezbroj zakazanih letova
![]()
, astigao nocas i prvi utisak pri sletanju u Urengoj "Jbt,vidi snega....!"
, a lepo su ih i docekali
![]()
Ma vidis da baje nesto u onom loncetuMis'iš?!![]()
Ma vidis da baje nesto u onom loncetu-zakuvala je ona tamo neke pozive garantujem
![]()