Konkurisao sam kao zavarivac . Znaci I helihopterom cu da se vozim e bas divno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Konkurisao sam kao zavarivac . Znaci I helihopterom cu da se vozim e bas divno![]()
Konkurisao sam kao zavarivac . Znaci I helihopterom cu da se vozim e bas divno![]()
Voznja helikopterom nije ono najuzbudljivije sto te ocekuje. U Rusiji ces vidjeti i dozivjeti mnogo toga sto ti Srbija nemoze ponuditi. Rusija je zemlja adrenalina. Imaces o cemu pricati unucima.
Tako je. Kada bude skakao sa padobranom to ce biti interesantno...
Slavisa, ponesi neki telefon sa kamerom da nam posaljes slike skoka.
imam jedno pitanje za ove sto su vec bili. Da li ovi sto idu kao turisti, skacu samo sa rezervnim padobranom?
imam jedno pitanje za ove sto su vec bili. Da li ovi sto idu kao turisti, skacu samo sa rezervnim padobranom?
Pozdrav padobranci.Ja skuvala kafu pa reko da vidim da li ima nesto novo jer ja ostadoh bez ijedne vesti posle onih kirgistanaca-bez sprdnje samo
.Ima li neko ko je bio vec na NPS2-ima li tamo veze sa svetom ili pikaju satelit 2 puta nedeljno jer mi u zadnjoj poruci rece da nije mogao da kupi karticu (da li mu ne vredi jer nema signala i neta ili nije stigao-ko li ce ga znati)?
Што чека мене чека и све. Ништа ново за људе који су радили у иностранству, који су прошли сито и решето, од посла, лекарских, теренских послова, хладних зима.. Не узбуђуј се и не придавај пажњу небитним стварима.Jadan Drinjača kad bi znao šta ga čeka![]()
Samo neka ide satnica može i svaki dan na ljekarski.![]()
Каже ми особа коме је идол Дража Михаиловић, главни алкос удружења јагњећих бригада.vratice se kao alkoholicar za utehu jadna mu majka
Што чека мене чека и све. Ништа ново за људе који су радили у иностранству, који су прошли сито и решето, од посла, лекарских, теренских послова, хладних зима.. Не узбуђуј се и не придавај пажњу небитним стварима.![]()
![]()
![]()
И хелихоптером и падобраном право међ сибирске тигровеKonkurisao sam kao zavarivac . Znaci I helihopterom cu da se vozim e bas divno![]()
Наравно. За неколико дана пишемо рецке за добре сатнице.Sretan put.....i čekamo izveštaj![]()
Их, каква љутња, нисам тај тип.Ne ljutiš se? Samo smo se malo šalili![]()
Pozdrav padobranci.Ja skuvala kafu pa reko da vidim da li ima nesto novo jer ja ostadoh bez ijedne vesti posle onih kirgistanaca-bez sprdnje samo
.Ima li neko ko je bio vec na NPS2-ima li tamo veze sa svetom ili pikaju satelit 2 puta nedeljno jer mi u zadnjoj poruci rece da nije mogao da kupi karticu (da li mu ne vredi jer nema signala i neta ili nije stigao-ko li ce ga znati)?
Preko naseg domaceg-Telenora jer je do 3 sata koristio svoju karticu.Sad pretpostavljam da jadni spavaju jer su ih najstrasnije iscimali od kad su krenuli iz BG-a.Tamo je sad oko pola 4 ujutruA preko kog operatera si dobila one poruke?
Ево званичан сајт града вероватно имају најбољу прогнозу. http://xn----ctbehsdweegs9a9g.xn--p1ai/pogoda/
di ste decooooo........ooo....ooooooooo![]()
дај сајт најбоље прогнозеGreska sinko,greska s obzirom da sam ja nocas dobila poruku dok su sletali:"jbt vidi snega! Auuu!"
Da prostite