Danas su me zvali i najavili da do 15 najverovatnije putujem u Tjumen
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nece covek da mu nosi u ruci dezodoranse do rusije nego u prtljagu.............a i prtljag ide u avion ili leti sam neznam sve je moguceeeeeeeeee
- - - - - - - - - -
![]()
- - - - - - - - - -
Pravila su pravila, sto se tice unosenja kojecega u rucnom prtljagu.
Neke aviokompanije su rigoroznije, ali JAT i nije uvek tako strog.
No, ''bolje spreciti nego leciti''... nosite sa sobom to sto vam je neophodno,
ostalo sve u prtljag.
da li tamo postoji neki usb internet,verovatno ste pisali o tome ali nisam procitao sve do kraja
A gde onda staviti sendviče i vodu ako prtljag više ne vidiš sem na odredištu?
mislim da ima neka varijanta sa onim kesicama... samo nisam 100% sigurna da ima na nasem aerodromu.A gde onda staviti sendviče i vodu ako prtljag više ne vidiš sem na odredištu?
mislim da ima neka varijanta sa onim kesicama... samo nisam 100% sigurna da ima na nasem aerodromu.
Kupis tu kesicu i hranu i vodu stavis u nju...s tim da mislim da sve mora biti kupovno (da ima deklaraciju, zemlju porekla i sl.)
pa kad uzme prtljag u Moskvi, onda i pojede tvoji sendvici, ako aviJonske hrane bude malo.Tamo leta svega tri sata do Moskve. Ustvari, citala sam negde da u avionu moze se slobodno traziti drugu (trecu) porciju, ako ne najedes se. Neogranicena hrana. Mislim da to vaze za Aeroflot, verovatno i za JAT isto.
radi li ova prokleta firma sutra ? da se bar malo nadam pozivu
Da li sme da se nose cigarete, npr boks u transportnoj torbi? Sme li upaljač u prtljagu - transportnoj torbi? U dilemi sam jer furnjam k'o Turčin.
- - - - - - - - - -
Ništa konkretno ne znam a to izluđuje... znaš i sam.Cigarete se mogu nositi,ali,mislim da nije potrebno, posto su u Rusiji jeftinije bar 20%.Ja sam nepusac,ali vidi da kolege nose cigarete po nekoliko boksova u Srbiju.Kada i gde putujes?Ja bih trebao 16.u Habarovsk,na staro mesto.
Tamo ti je davidov kad se prebaci u nase dinare 140 din,tako da bolje pljugice tamo da kupujes,LM ti je 120 din........tako da je jeftinije tamo.....
- - - - - - - - - -
![]()
hvala na info,moracu ih sutra kontaktirati da vidim sta se desava.da li uopste iko zna kada i da li je bar jedan otisao uskoro kao farbar?***** ti mene i kad sam se prijavio za tu strukuMog dragog su zvali prosle nedelje bas u nedelju,rade sad svaki dan zbog frke oko praznika....
- - - - - - - - - -
Da li sme da se nose cigarete, npr boks u transportnoj torbi? Sme li upaljač u prtljagu - transportnoj torbi? U dilemi sam jer furnjam k'o Turčin.