Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa nece covek da mu nosi u ruci dezodoranse do rusije nego u prtljagu :dash:.............a i prtljag ide u avion ili leti sam neznam sve je moguceeeeeeeeee:worth:

- - - - - - - - - -

:pop2::pop::amen:

Nemoras lupati glavu o zid. Prtljag se preda na aerodromu. Tu mozes spakovati sta hoces i ne vidis ga vise dok ne dodjes na odrediste. Putujete istim avionom ali odvojeno. Sa druge strane , dezodorans, kao i bilo koju tecnost, nemozes ponijeti sa sobom u avion nego ga moras ostaviti u prtljagu.

A gde onda staviti sendviče i vodu ako prtljag više ne vidiš sem na odredištu?

pa kad uzme prtljag u Moskvi, onda i pojede tvoji sendvici, ako aviJonske hrane bude malo. :D:) Tamo leta svega tri sata do Moskve. Ustvari, citala sam negde da u avionu moze se slobodno traziti drugu (trecu) porciju, ako ne najedes se. Neogranicena hrana. Mislim da to vaze za Aeroflot, verovatno i za JAT isto.

pa kad uzme prtljag u Moskvi, onda i pojede tvoji sendvici, ako aviJonske hrane bude malo. :D:) Tamo leta svega tri sata do Moskve. Ustvari, citala sam negde da u avionu moze se slobodno traziti drugu (trecu) porciju, ako ne najedes se. Neogranicena hrana. Mislim da to vaze za Aeroflot, verovatno i za JAT isto.

E,tako ću i da uradim ima da pojede MOJE SENDVIČE , a u avionu nek malo mezne.:zcepanje:

opet sam se cuo sa drugarom,posla ima radi se,krivinarenja nema ni pod tackom razno.U tjumenu sad rade 11 sati pise im se deset.Dobio je predlog za povecanje satnice sa 5 na 6 dolara.Ima dosta klinaca koji su dosli kao na ekskurziju pa otud price o smanjenju sata rada.Njima i smanjuju.Definitivno se pravi izlaz za kazahstan.O eventualnom povratku nakon dva meseca kad se izadje niko nista ne govori.Vreme podnosljivo,ladnije nego ovde ali ok.

Da li sme da se nose cigarete, npr boks u transportnoj torbi? Sme li upaljač u prtljagu - transportnoj torbi? U dilemi sam jer furnjam k'o Turčin.

Tamo ti je davidov kad se prebaci u nase dinare 140 din,tako da bolje pljugice tamo da kupujes,LM ti je 120 din........tako da je jeftinije tamo.....

- - - - - - - - - -

Danas su me zvali i najavili da do 15 najverovatnije putujem u Tjumen

- - - - - - - - - -

:klap::bye::klap:

Cigarete se mogu nositi,ali,mislim da nije potrebno, posto su u Rusiji jeftinije bar 20%.Ja sam nepusac,ali vidi da kolege nose cigarete po nekoliko boksova u Srbiju.Kada i gde putujes?Ja bih trebao 16.u Habarovsk,na staro mesto.
Ništa konkretno ne znam a to izluđuje... znaš i sam.

Ode ti zemo tik uz Sjevernu Koreju... čuvaj se ako tamo neko od onih kosookih bude čačkao dugmiće i igrao se rata... da ne bude :vatromet::vatromet::vatromet:

- - - - - - - - - -

Tamo ti je davidov kad se prebaci u nase dinare 140 din,tako da bolje pljugice tamo da kupujes,LM ti je 120 din........tako da je jeftinije tamo.....

- - - - - - - - - -

:klap::bye::klap:

Hvala na info! :) nego rekoh dok se ne snađem tamo... da li smem i koliko da nosim ako je dozvoljeno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back