Da li neko ima neku informaciju šta je sa konkursom za Šefa gradilišta u Velesstroju, završen je u petak 19.04. ??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kraj maja je za mene daleko a verujem i za većinu!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Baldoni, meni je i prekosutra daleko vise, i kad god smo zvali uvek za 10-15 dana
, i tako od januara, i sta ti da radis, da trazis bilo kakav posao kada ocekujes da te zovu za 10-tak dana
al eto cekam i
i
:worth i :
![]()
Baldoni, meni je i prekosutra daleko vise, i kad god smo zvali uvek za 10-15 dana
, i tako od januara, i sta ti da radis, da trazis bilo kakav posao kada ocekujes da te zovu za 10-tak dana
al eto cekam i
i
:worth i :
![]()
Тренутно радим у Србији, али ово што зарађујем је недовољно. Надам се да ћу путовати у мају. До краја априла ћу комплетирати документацију.Kraj maja je za mene daleko a verujem i za većinu!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za velestroj ti ne treba agencija. U direktnom kontaktu mozes sve da odradis.
Другари, поред свега што сам поделио са вама, ја сад идем у непознато!
Сели смо да вечерамо. У 8:15 звони телефон. Ја, држећи овог најмањег у крилу, кежем мојој Мици јави се ко год да је.
Даје ми телефон, цура ми каже: - Добро вече, овде Јелена из комп. Велестрој. Вама се раде папири на 6 месеци, али имамо хитну ситуацију! Да ли можете да идете за Русију за три дана на месец дана?
Пошто смо већ испричали на теми да их не би ваљало одбити и дупетом затворити врата и да не може шут са рогатим, ја кажем нема проблема, осим да сам (све оно што сам написао) поднео молбу за споразумни раскид уговора и да ће ме у фирми водити до 30.. Договорили смо се да сутра одем до фирме да покушам да убрзам и добијем књижицу за одма', а онда до Златиборске да договоримо све остале детаље.
Када сам то поделио са породицом мук је прешао плач, па ридање
Смањио сам децу, сада ћу и жену, па ћу и ја да легнем.
Да се вратим на почетак, толико смо тога исписали и поделили једни са другима, а ја тренутно немам појма, ништа не знам
Сутра, кад испозавршавам све, јавићу шта , где, кад, како и под којим условима.
За сада, као и до сада, поделио сам са вама све што сам знао, а сад сам немам појма![]()
''Been there, done that''. Kontakt koji on ima u RF mu je rekao da je najbolji osećaj nakon prve plate kada se čuješ sa suprugom i kada krene taksativno nabrajati šta je sve poplaćala... živim za taj dan!![]()
nisam pisala danima jer nemam ni sta....moj muz je poleteo u cetvrtak javio se porukom iz moskve i tek sutradan usluzio se necijim telefonom dopunio kredit i pozvao ..pricali smoi ceo minut i prekinu se veza ...dobro sam stigo bio sam umoran dosta od puta , ovo ovde je nov smestaj klopa ok sad idem da radim prvi radni dan , ima puno radnika, kako su deca i puce veza.....jos uvek mi nije uplacena akontacija a rekli su 500 dolara u dinarima.