Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tacno tako prijatelju i izgubila je sud i morala je da vrati kes svima i opet joj djavo neda mira i opet se petlja sa poslom koji joj opet moze doci glave. Da inicijali su ti i ja sam prosao ko bos po trnju a avans nema nikakav dok nezaradis.
Екипа која је ишла преко ње у Сочи је добро прошла и одлично зарадила. Ишли су као лимари. Сатница није испод 7 долара била. Вечерас ми јавио другар. Мени су нудили да идем али чуо сам да је варала многе који су ишли за Белорусију, тако да сам одустао, а уосталом и тражи око 150, 200 евра а ја нисам био спреман да платим.

:D:D:D:D

a, dobro sad :D , mozda ljudi nemaju vremena da iscitaju sve postove,
mozda su i procitali al' nije im jasno sta su tacno procitali:D;)

uglavnom - mladjo85 - firme koje se najcesce pominju kao ''sigurne'' za posao u RF
su ti, eto, Hopex, Velestroj, IMD Metal (al' to ti je sad sve jedna firma),
izguglaj Hopex, imaju bas svoju stranicu, zovi ih telefonom (budi uporan) ili idi licno,
ako mozes, u Beograd (adresa je takodje na sajtu) i eto... za dodatne informacije,
mozes prelistati i ovu temu, par stranica unazad, a mozes i pitati - ali bolje prvo proveri
da nije o necemu vec pisano 10 puta... :)

Трејдјуник, нема преваре, само чујем плата свака три месеца. Можда се неко јави па каже јел истина.

Ako govoriš o sadašnjem Velesstroju to nije istina! Plata je od 20 - 25 u mesecu tačno u odrađeni sat isplaćuju. Ranije je u Hopexu bilo svega pa i štrajkova u ime plata ali sve su uvek isplatili i nisu nikome ostali dužni, a već duže vreme su redovni, to je ono što pouzdano znam.

Trejd juninig plate im kasne po 2-3 meseca kontenjerski smestaj,niko nema radnu dozvolu,samo ulaznu vizu,policija upada na gradiliste svakih desetak dana pa koga navataju u decembru su uhapsili tridesetak ljudi,vecinu iz BIH i sve ih poslali kuci,ocajni uslovi,takodje vecinu posla rade podizvodjaci medju njima i Miroljub milosavljevic,Zanati parker m preko kog sam ja otisao da radim u Puteve
Трејдјуник, нема преваре, само чујем плата свака три месеца. Можда се неко јави па каже јел истина.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back