bobuljka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.977
Старији, седокос, висок, све испитује усмено али и практично. Добар чова.
Jeste to je taj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Старији, седокос, висок, све испитује усмено али и практично. Добар чова.
dobro vece
nov sam na forumu
zanima me da li neko zna neku sigurnu firmu preko koje se mze u rusiju
hvala
Екипа која је ишла преко ње у Сочи је добро прошла и одлично зарадила. Ишли су као лимари. Сатница није испод 7 долара била. Вечерас ми јавио другар. Мени су нудили да идем али чуо сам да је варала многе који су ишли за Белорусију, тако да сам одустао, а уосталом и тражи око 150, 200 евра а ја нисам био спреман да платим.Tacno tako prijatelju i izgubila je sud i morala je da vrati kes svima i opet joj djavo neda mira i opet se petlja sa poslom koji joj opet moze doci glave. Da inicijali su ti i ja sam prosao ko bos po trnju a avans nema nikakav dok nezaradis.
dobro vece
nov sam na forumu
zanima me da li neko zna neku sigurnu firmu preko koje se mze u rusiju
hvala
Уговор си добио на колико месеци?
Трејдјуник, нема преваре, само чујем плата свака три месеца. Можда се неко јави па каже јел истина.Hopex, Velestroj, IMD Metal (al' to ti je sad sve jedna firma),
Трејдјуник, нема преваре, само чујем плата свака три месеца. Можда се неко јави па каже јел истина.
...a tema jedna jedina...![]()
Не говорим о Велестроју већ Трејдјунику Латиновић.Ako govoriš o sadašnjem Velesstroju to nije istina! .
Не говорим о Велестроју већ Трејдјунику Латиновић.
Лаку ноћ, свима.Сутра надам се нове информације, позитивне и оптимистичне.
![]()
Трејдјуник, нема преваре, само чујем плата свака три месеца. Можда се неко јави па каже јел истина.
Dobro je mi smo u Hopex-u tj Velesstroj-u, oni su (koliko vidim po prici i svemu) najsigurniji![]()
Reklo bi se da je tako![]()
Ova ''domaćica'' je bila na posluNešto su nam se domaćice ućutale? Mora da su se zdale u![]()
Ova ''domaćica'' je bila na poslu
A i nemam šta konkretno da kažem
Čekam da se suprug javi večeras... pa ću ga baš pitati za taj ugovor od mesec dana![]()