Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Majstor Bozo i Baldoni, sta se sa vama desava, jesu li vas zvali ?:?:

Pisao sam o tome kada su me zvali da se ne ponavljam... u glavnom rečeno mi je da ću verovatno ići 08. ili 09. Sutra zovem da proverim da li je to definitivno i da pitam za akontaciju i kakvu garderobu da spremim jer kako mi je rekao Mikica, to će biti severno da severnije biti ne može. :snesko::snesko3::zdm5:z:dm::grudvanje2::grudvanje2: Novi Urengoj pa još 300 km eliopeterom u wild beauty

Poslednja izmena:
Bravari,monteri, zavarivači, brusači i pomoćni radnici koji će imati kontakt sa lukom za zavarivanje, posredno ili neposredno OBAVEZNO PONETI KAPI ZA OĆI
nešto za dijareju jer neznamo kakva je voda tamo, kapi za nos, puder, krema za ruke... kao i već pomenute medikamente za bolove, upale i ostalo... ne treba preterivati u količini ali valja poneti!

Poslednja izmena:
Pisao sam o tome kada su me zvali da se ne ponavljam... u glavnom rečeno mi je da ću verovatno ići 08. ili 09. Sutra zovem da proverim da li je to definitivno i da pitam za akontaciju i kakvu garderobu da spremim jer kako mi je rekao Mikica, to će biti severno da severnije biti ne može. :snesko::snesko3::zdm5:z:dm::grudvanje2::grudvanje2: Novi Urengoj pa još 300 km eliopeterom u wild beauty

Manje vise je svima tako reeno koji su otisli pre par dana Novy Urengoy pa zavrsise u Tjumenu, tesko da ces jedini otici na severni pol;)

Manje vise je svima tako reeno koji su otisli pre par dana Novy Urengoy pa zavrsise u Tjumenu, tesko da ces jedini otici na severni pol;)

''Ja sam proša sito i rešeto
ovaj grdni svijet ispito,
otrovi mu cašu iskapio,
poznao se s grkijem životom.
Sve što biva i što moze biti,
meni nista nije nepoznato;
što god dođe ja sam mu naredan...''

''Gorski Vijenac'',
P.P.Njegoš

dobro veče......majka bre ne radi danas a ni sutra. Bila sam tri puta, obišla parohiju za pet minuta, sva deca na broju :lol: i vratih se u realu da arbajtujem po avliju i kujnu.....i oko paščadi :zcepanje: Dva dana majka vam odmara jer svih 7 radi u svakoj nedelji tokom godine.....I ne pamtim kad sam bila kući ceo dan :aha:, a sutra sam van grada tako da znate da budete dobriiiiiiiiiiii :zcepanje:

dobro veče......majka bre ne radi danas a ni sutra. Bila sam tri puta, obišla parohiju za pet minuta, sva deca na broju :lol: i vratih se u realu da arbajtujem po avliju i kujnu.....i oko paščadi :zcepanje: Dva dana majka vam odmara jer svih 7 radi u svakoj nedelji tokom godine.....I ne pamtim kad sam bila kući ceo dan :aha:, a sutra sam van grada tako da znate da budete dobriiiiiiiiiiii :zcepanje:

nista, Ljiljo, ne brini - evo ti moje rame. Tu sam!:okok::cvet:

Иста је прича вероватно за све. Данас сам се чуо са дишом, да се јавим, честитам празнике, захвалим... ред је ред.
А и да му кажем да сам сад његов и Божији, јер немам везу, зему, побру, јарана на положају, већ само њега :mazi::mazi::mazi::mazi::mazi:

Центр, хвала теби пуно, а и свима. :hvala::hvala::hvala:

Искрено мислим да је и ово "дружење" већини макар мало значило, некога охрабрило, већину информисало и надам се да ће се одавде изродити и многа пријатељства,
јер све може да пије воду док људи не почну да живе заједно :pivce:

Хвала МАЈЦИ што нас је безрезервно бодрила, толерисала и истрпела :mazi::mazi::mazi::mazi::mazi::mazi::mazi::mazi::mazi:

Bravari,monteri, zavarivači, brusači i pomoćni radnici koji će imati kontakt sa lukom za zavarivanje, posredno ili neposredno OBAVEZNO PONETI KAPI ZA OĆI
nešto za dijareju jer neznamo kakva je voda tamo, kapi za nos, puder, krema za ruke... kao i već pomenute medikamente za bolove, upale i ostalo... ne treba preterivati u količini ali valja poneti!

Мислим да је прича иста за све, али данас ми је диша рекао да идем два метра дана у Тјумен, 4-5 дана кући, па 6 месеци Уренгој, а он долази дан касније :per::per::per::mazi::mazi::mazi:

Од капи за очи мислим да је нај Хлорамфеникол уљане капи увече пред спавање, а у комбинацији са ациди-борици за испирање 5-6 пута дневно и дексаметазон-неомицин 3 пута дневно
Мада, ТОБРЕКС завршава посао и код жешћих инфекција. ПРОКУЛИН треба избегавати, поготово не дуже користити.

- - - - - - - - - -

мамо, шта имаш од пашчади?

Poslednja izmena:
Uf jedva sam iscitala i drago mi je sto sam videla samo dobre vesti i bezbroj sarenih smajlica koji oznacavaju da su meseci iscekivanja konacno prosli!:klap: Nadam se da sada za sve nas i nase porodice pocinje mnogo bolji period,znam da cemo biti odvojeni od nasih dragih muzica,ali tu su odmori i sl pa cemo zajedno da trosimo parice i uzivamo tamo negde na Bahamima(:zcepanje:) kad dodju iz RF.Jako mi je drago da sam sticajem okolnosti makar virtuelno upoznala sve vas,iako vas licno ne znam svi ste mi mnogo dragi i mnogo vam hvala na svakoj informacijama i podrsci,posebno vam hvala sto ste trpeli kada ponekad krenem da "patetisem"-stvarno ste najbolji online frendovi i frendice na celome svetu.Ja sad sa mojim dagim i nasim bebcem malo kuliram,trudimo se da sto vise budemo zajedno dok ne ode...jedva smo cekali svi da konacno pocne da se krece za Rusij i hvala Bogu to se i ostvaruje polako,ali malo mi je bzv kad pogledam mog Vlakija i setim se da uskoro nece da bude tu.....ali o tome ce da se misli kad dodje vreme sad uzivamo u svakom zajednickom trenutku....:bye:

Obećaj sebi

Da ćeš biti toliko snažan da ništa neće moći poremetiti tvoj unutrašnji mir. Da ćeš pričati o zdravlju, sreći i prosperitetu svakoj osobi koju sretneš.

Da ćeš učiniti da se svi tvoji prijatelji osjećaju kao da u njima ima nešto pozitivno čemu treba stremiti i postaraj se da se tvoj optimizam ostvari.

Da ćeš misliti samo o najboljem, da ćeš raditi samo za najbolje, da ćeš očekivati samo najbolje.

Dragi moji za uspomenu i dugo sećanje.Srećan put svima koji uskoro odlaze a mi žemske iskreno se nadam daljem druženju i normalno, razmenjivanju informacija.;)

Благо теби Божо ти бар знаш град и на колико месеци. И ја путујем од 7 до 15 а не знам ништа сем да идем на радну визу, не знам ни колико месеци, град.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back