Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi moji danas moj dragi i ja kuliramo,zvoni mobilni....Ljubazni lik Boban zove iz Velesstroja da obavesti dragog da je karta na njegovo ime kupljena i da bude u pripravnosti...Mi samo sto nismo pali u nesvest....Ide na dva meseca kao "turista"jos se ne zna gde,pa posle dolazi da mu se pise ugovor na sest meseci....mi smo jos u soku,pojma nemam ni sta da mislim,moj dragi je pristao da ide pa sad gde ga bace.Majstor Bozo mnogo mi je zao sto su te tako izradili,stvarno nije fer...jos si i klincima knjizice odjavio....pa gde ide ovaj svet vise.....I da Boban je rekao da ide do 15-tog sigurno,a moze da bude i 7-og da otputuje,ako bude nekih novosti javljam vam...Skroz sam zbunjena...izvinite na haoticnom postu.....:confused:

Ljudi moji danas moj dragi i ja kuliramo,zvoni mobilni....Ljubazni lik Boban zove iz Velesstroja da obavesti dragog da je karta na njegovo ime kupljena i da bude u pripravnosti...Mi samo sto nismo pali u nesvest....Ide na dva meseca kao "turista"jos se ne zna gde,pa posle dolazi da mu se pise ugovor na sest meseci....mi smo jos u soku,pojma nemam ni sta da mislim,moj dragi je pristao da ide pa sad gde ga bace.Majstor Bozo mnogo mi je zao sto su te tako izradili,stvarno nije fer...jos si i klincima knjizice odjavio....pa gde ide ovaj svet vise.....I da Boban je rekao da ide do 15-tog sigurno,a moze da bude i 7-og da otputuje,ako bude nekih novosti javljam vam...Skroz sam zbunjena...izvinite na haoticnom postu.....:confused:

Sta sam ti rekla!!! )))))))))))))))))))))) :tongue2::ortaci3::srecan::vatromet::vatromet::vatromet:

Ето, од једног несрећника, десило се баш из наведеног примера, два и више несрећника, сад смо прешли у срећнике и прерастамо у прави DREAM TEAM! :zbanana::vatromet::zbanana::vatromet::zbanana::vatromet::zbanana::vatromet::zbanana::vatromet::zbanana:

Био сам данас у Златиборској у канцеларији.:cool: Путујем од 7 до 15 маја.:super::super::super: Када сам их питао мало за детаље..уговор, виза, аконтација казали су ми, знаћете на дан потписивања уговора све детаље! Тако драги моји не могу вам помоћи информацијама јер сам и сам био ускраћен. Оно што ме радује је да сам до 15 маја у Русији.:vatromet:

Био сам данас у Златиборској у канцеларији.:cool: Путујем од 7 до 15 маја.:super::super::super: Када сам их питао мало за детаље..уговор, виза, аконтација казали су ми, знаћете на дан потписивања уговора све детаље! Тако драги моји не могу вам помоћи информацијама јер сам и сам био ускраћен. Оно што ме радује је да сам до 15 маја у Русији.:vatromet:

cestitamo :super: neka je sa srecom. . .

I moj dragi je danas bio u Zlatiborskoj,kaže gužva neviđena.Što se tiče zdravstvenog osiguranja kreće od dana potpisivanja ugovora isto kao i akontacija.:D

Кад сам ја био није било никог осим мене и моје сенке. Најбоље је отићи кад је фајронт, нема реда, врућина прошла. За неколико секунди готово.

:klap::klap::klap::klap::klap::klap:
za sve vas od majke :heart:........strika::strika::strika::strika::strika::strika:
i na muževe na žeMske ću ištrikam čarapke :rotf:
Немој се залуд мучити кад ће нама Рускињице штрикати.:mrgreen:

Dobila sam zadatak da vas priupitam sledeće: dali treba poneti neki sitan alat,šta god to značilo.:confused:
Мислим да знам на шта мисли, мислим да не треба, тамо ће све добити.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back