bobuljka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.977
hahahah neće...tu je preko puta mene, radim, svrnem ovdena....čekam da me pozove![]()
A kakvu ćeš frizuru da metneš? Nešto trendi ili majčinski?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahah neće...tu je preko puta mene, radim, svrnem ovdena....čekam da me pozove![]()
Nisam bas citao sta se desava na Forumu jel otisao neko ka meni ovamo,da znam da se nemucim jedini,
Salim se nemucim se dobro je nije lose samo kada bi potrajalo,bar godinu dana ovako bilo bi ekstra![]()
A kakvu ćeš frizuru da metneš? Nešto trendi ili majčinski?![]()
u trendu more.....kratko, istanjeno na repići ....taka sam inače, trenderava
zar da idem na aerodrom da mašem vaka![]()
U kom gradu radis,koji posao
Ljudi moji danas moj dragi i ja kuliramo,zvoni mobilni....Ljubazni lik Boban zove iz Velesstroja da obavesti dragog da je karta na njegovo ime kupljena i da bude u pripravnosti...Mi samo sto nismo pali u nesvest....Ide na dva meseca kao "turista"jos se ne zna gde,pa posle dolazi da mu se pise ugovor na sest meseci....mi smo jos u soku,pojma nemam ni sta da mislim,moj dragi je pristao da ide pa sad gde ga bace.Majstor Bozo mnogo mi je zao sto su te tako izradili,stvarno nije fer...jos si i klincima knjizice odjavio....pa gde ide ovaj svet vise.....I da Boban je rekao da ide do 15-tog sigurno,a moze da bude i 7-og da otputuje,ako bude nekih novosti javljam vam...Skroz sam zbunjena...izvinite na haoticnom postu.....![]()
Dragi forumasi da li neko zna ili je cuo da je neko od keramicara otisao na rad u Rusiju preko Hopexa-Velestroja.Hvala unapred
Vodoinstalateri salju.. Ako ici nekom logikom, onda za njima treba da idu keramicari... Sad sam pitala muza - kaze da salju sve profile...
Ljudi moji danas moj dragi i ja kuliramo,zvoni mobilni....Ljubazni lik Boban zove iz Velesstroja da obavesti dragog da je karta na njegovo ime kupljena i da bude u pripravnosti...Mi samo sto nismo pali u nesvest....Ide na dva meseca kao "turista"jos se ne zna gde,pa posle dolazi da mu se pise ugovor na sest meseci....mi smo jos u soku,pojma nemam ni sta da mislim,moj dragi je pristao da ide pa sad gde ga bace.Majstor Bozo mnogo mi je zao sto su te tako izradili,stvarno nije fer...jos si i klincima knjizice odjavio....pa gde ide ovaj svet vise.....I da Boban je rekao da ide do 15-tog sigurno,a moze da bude i 7-og da otputuje,ako bude nekih novosti javljam vam...Skroz sam zbunjena...izvinite na haoticnom postu.....![]()
Dragi forumasi da li neko zna ili je cuo da je neko od keramicara otisao na rad u Rusiju preko Hopexa-Velestroja.Hvala unapred
Био сам данас у Златиборској у канцеларији.Путујем од 7 до 15 маја.
Када сам их питао мало за детаље..уговор, виза, аконтација казали су ми, знаћете на дан потписивања уговора све детаље! Тако драги моји не могу вам помоћи информацијама јер сам и сам био ускраћен. Оно што ме радује је да сам до 15 маја у Русији.
![]()
Био сам данас у Златиборској у канцеларији.Путујем од 7 до 15 маја.
Када сам их питао мало за детаље..уговор, виза, аконтација казали су ми, знаћете на дан потписивања уговора све детаље! Тако драги моји не могу вам помоћи информацијама јер сам и сам био ускраћен. Оно што ме радује је да сам до 15 маја у Русији.
![]()
Немој се залуд мучити кад ће нама Рускињице штрикати.
za sve vas od majke........strika:
i na muževe na žeMske ću ištrikam čarapke![]()
Мислим да знам на шта мисли, мислим да не треба, тамо ће све добити.Dobila sam zadatak da vas priupitam sledeće: dali treba poneti neki sitan alat,šta god to značilo.![]()