Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zvali smo na sve br. U sustini niko nije nadlezan dali na br. Iz Moskve pa ko to da zove... i kolge koji su bili na terenu su radili reklamaciju i jos uvek nista. Ostaje jedino licno da ode u firmu

Pa mog muza su zvali sa nekog nroja iz moskve preko vibera i rekli mu da ce dobiti platu kad se vrati na sabetu na ruke on im je reko da posalju u firmu jer njemu pare tamo netrebaju i u roku dva dana su ga pozvali iz firme da dosje po pare a sto nebi nazvao moskvu to vam najbolje jer oni su nadlezni tamo sad za isplate

Pozrav svima.ja sam imao prodlema sa novembarskom platom.kad sam dosao u srbiju dobio sam sper karticu rusku, kad god sam otisao na bankomat nisam mogao dici a preko foruma i od vas ostalih sam procitao da bila uplata i sve brojeve sam zvao u firmu i dok misam dobio broj u beogradu mobilni a ti je imigraciono i finansije.ako koga zanima mogu mu poslati jer oni onda zovu u moskvu i iz moskve jave kakav je problem i isprave .pozdrav svima.dali neko od vas zna jel ide ko od varioca uskoro za sabetu?

Pozrav svima.ja sam imao prodlema sa novembarskom platom.kad sam dosao u srbiju dobio sam sper karticu rusku, kad god sam otisao na bankomat nisam mogao dici a preko foruma i od vas ostalih sam procitao da bila uplata i sve brojeve sam zvao u firmu i dok misam dobio broj u beogradu mobilni a ti je imigraciono i finansije.ako koga zanima mogu mu poslati jer oni onda zovu u moskvu i iz moskve jave kakav je problem i isprave .pozdrav svima.dali neko od vas zna jel ide ko od varioca uskoro za sabetu?

Pozdrav, moj tata ima isti problem kao i Vi oko plate, ali nismo znali koga da kontaktiramo. Ako mozete da nam date broj da probamo da resimo to.. Hvala Vam unapred...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back