- Poruka
- 1.124
Поса у Русији може да буде зезнут
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gordana da li je tvoj suprug na sabeti ???
U Novom Urengoju je,nije na Sabeti
U Novom Urengoju je,nije na Sabeti
Vidi ti kuci preko skajpa ili voipa koji je jeftiniji uplatis kredit i onda mozes da zoves po celom svetu na fiksne i mobilne brojeve,fiksni je jeftiniji a posto oni tamo imaju mobilni onda je malo skuplje al minut kosta oko6 ili 8 dinara zaboravila sam vec...pozdravZato sto si spomenula skajp opciju znam da to na sabeti neradi
Ne Dejane,na jedinici je,tamo gde je i tvoj sin....bas sam muzu,kad je bio kuci, pokazivala slike koje si ti ovde postavio pa zbog toga znam pozdrav
Moj suprug je imao problema za jul koji je tek u oktobru bio dobio al nazalost broj tel na koji su mu rekli da zove sam izgubilaPozdrav narode dali je neko imao problem da mu nisu isplatili zaradu za neki mesec... i dali neko ima br. Na koji moze da se zove?? Suprugu jos uvek nisu isplatili avgustovsku platu uz sva silna obecanja a prosli su meseci...
Zvali smo na sve br. U sustini niko nije nadlezan dali na br. Iz Moskve pa ko to da zove... i kolge koji su bili na terenu su radili reklamaciju i jos uvek nista. Ostaje jedino licno da ode u firmu
Jedino da proba imamo br. Od neke Darije
Nemamo telenor. Mts smo oboje. Zato se nismo ni hvatali za taj br. Jer ce nas odrati za taj poziv...
Da li neko ima bilo kakvu informaciju o februarskoj plati.pozz
Hvala,pozz31og ili 5og
Pozrav svima.ja sam imao prodlema sa novembarskom platom.kad sam dosao u srbiju dobio sam sper karticu rusku, kad god sam otisao na bankomat nisam mogao dici a preko foruma i od vas ostalih sam procitao da bila uplata i sve brojeve sam zvao u firmu i dok misam dobio broj u beogradu mobilni a ti je imigraciono i finansije.ako koga zanima mogu mu poslati jer oni onda zovu u moskvu i iz moskve jave kakav je problem i isprave .pozdrav svima.dali neko od vas zna jel ide ko od varioca uskoro za sabetu?
31og ili 5og
Da li se radujemo u utorak
Vratio sam se posle 5 meseci!!!jeeeeeee
Bicu sa vama u ocekivanju februarske i martovske plate.svima sve najbolje