znatizeljna tinchi
Zainteresovan član
- Poruka
- 109
Ja jos nisam cula svog muza. Tipkamo se par poruka dnevno. Dobro je da im sad nije bas hladno gore.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas se probao javiti na skype on je nas cuo mi njega ne. Mi pricali on tipkao. Vidli neke slikice. Djeca se rasplakala....
Muz mi kaze da su mu rekli da je bila plata
Pa javiPa ja idem u za pola sata na centar pa cu proveriti
Za koje gradiliste.pozzLegla je plata za februar
Mozda nije svima proknjizeno
Za koje gradiliste.pozz
Legla je plata za februar
Kada ste dobili prethodnu platu?
- - - - - - - - - -
Kada ste dobili prethodnu platu
Vesna je dobila kad i ni 15og i njen suprug je na sabeti
Postovani gospodine Bekut, posto ste sad stigli sa Sabete, zamolio bih Vas da kada nadjete vremena, napisete malo o trenutnom stanju na Sabeti...u smislu smestaja, hrane i tih stvari...trebao bih u nekom skorijem vremenu ici bas na Sabetu ( prvi mi je odlazak u Rusiju uopste ), i to predvidjen za SPG-VHS ( sta god to znacilo...)Vratio sam se posle 5 meseci!!!jeeeeeee
Bicu sa vama u ocekivanju februarske i martovske plate.svima sve najbolje
Postovani gospodine Bekut, posto ste sad stigli sa Sabete, zamolio bih Vas da kada nadjete vremena, napisete malo o trenutnom stanju na Sabeti...u smislu smestaja, hrane i tih stvari...trebao bih u nekom skorijem vremenu ici bas na Sabetu ( prvi mi je odlazak u Rusiju uopste ), i to predvidjen za SPG-VHS ( sta god to znacilo...)
S obzirom da idem prvi put, svaka prava informacija mi je zaista dobrodosla, a znam da su Vase iinformacije realne i prave ( citao sam na ovom forumu puno Vasih postova i znam da ste mnogo puta bili u Rusiji na radu, ako se ne varam samo na Sabeti 4 puta...)
Hvala unapred !
p.s. ako moze i informacija vezana za komunikaciju sa porodicom - koja precizno mreza najbolje funkcionise na Sabeti, tj. koju karticu da kupim u Moskvi kada sletim...ja imam informaciju da je to ruski MTS, pa da li je to tako ? Naravno, pod komunikacijom mislim na slanje poruka Viberom...Odgovori su dobrodosli i od drugih clanova ciji su muzevi na Sabeti, kao npr. Sandra8333 i druge...Pozdrav za Sandru i zahvalnost na dosadasnjim informacijama ! Hvala.