tismica
Zainteresovan član
- Poruka
- 207
09. marta bila za beometal,bila sreda,sad sam proverila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
09. marta bila za beometal,bila sreda,sad sam proverila
Pa to je dve plate u mesecu
I, kako se kreću satnice ili je fiksna plata u pitanju? Da uplate kasne. to sam shvatio čitajući ovu temu :-(
Cure pitanje? Kako komunicirate s muzevima sa Sabette? Danas se javio samo porukom sa svog starog broja. Valjda planira kupiti njihovu karticu. Da li ce moc preko viber, whatsup il mooozda skype?
Opciju uplatim na skype kredite il?
Aha. Mi smo na Vipu. Tj muz na hrvatski Tomato ja Vip.
Budem se raspitala kod mog operatera. Uglavnom sa mog mobitela zovem na njegovu rusku karticu?
Hvala. Znaci ovi ni u uredima nemaju internet il?
Hvala Sandra8333
Sandra8333, deluje mi da si ti najupucenija ovde a dobro je što postoji ovako mesto gde se mogu dobiti prave informacije. Gde se nalazi Velestroy montaz i sta je moja obavez pre odlaska (materijalno i od papira)?
Opciju uplatim na skype kredite il?
Imas opciju da preko skajpa uplatis kredit,VOIP je jeftiniji i onda ga zoves na ruski broj...jako je jeftino,jeste da su veze malo losije ali se cujete to je bitno,bolje i tako nego nikako...na primer uplatis 10 evra i u principu kolko pricas toliko imas,mi smo pricali svaki drugi dan po 15 min i imala sam kredit pola meseca a mozda i vise...ako ti nije jesno imas njihov broj za informacije i oni ti lepo objasne pozdrav
Imas opciju da preko skajpa uplatis kredit,VOIP je jeftiniji i onda ga zoves na ruski broj...jako je jeftino,jeste da su veze malo losije ali se cujete to je bitno,bolje i tako nego nikako...na primer uplatis 10 evra i u principu kolko pricas toliko imas,mi smo pricali svaki drugi dan po 15 min i imala sam kredit pola meseca a mozda i vise...ako ti nije jesno imas njihov broj za informacije i oni ti lepo objasne pozdrav