Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hteo bih,kao i dosta drugih članova, da pitam u vezi posla u Rusiji. Spreman sam da odem i radim kao gipsar ali nisam spreman da odem preko neke fantomske firme koja ne ispunjava dogovoreno i nestane posle par meseci (sve sa mojom zaradom). Vidim da se ovde pominju imena više firmi pa može li mi neko reči, za početak, koja je najpouzdanija?

Cure pitanje? Kako komunicirate s muzevima sa Sabette? Danas se javio samo porukom sa svog starog broja. Valjda planira kupiti njihovu karticu. Da li ce moc preko viber, whatsup il mooozda skype?

Mora da ima rusku karticu wats app i viber rade al samo za kuckanje skajp zaboravi ako hoces da zoves uplatis opciju za medjunarodne pozive kod nas to kosta 120din i ceo mesec zovem po 18 din je minut

Sandra8333, deluje mi da si ti najupucenija ovde a dobro je što postoji ovako mesto gde se mogu dobiti prave informacije. Gde se nalazi Velestroy montaz i sta je moja obavez pre odlaska (materijalno i od papira)?

Novi beograd bezanijska kosa ulica surcinski put 1z prvo miras da konkurises pa onda cekas razgovor sve zavisi od potrebe radnika za tim orofilo mozes i do god dana da cekas i na razgovor papiri su ti najmnji problem

Opciju uplatim na skype kredite il?

Imas opciju da preko skajpa uplatis kredit,VOIP je jeftiniji i onda ga zoves na ruski broj...jako je jeftino,jeste da su veze malo losije ali se cujete to je bitno,bolje i tako nego nikako...na primer uplatis 10 evra i u principu kolko pricas toliko imas,mi smo pricali svaki drugi dan po 15 min i imala sam kredit pola meseca a mozda i vise...ako ti nije jesno imas njihov broj za informacije i oni ti lepo objasne pozdrav

Imas opciju da preko skajpa uplatis kredit,VOIP je jeftiniji i onda ga zoves na ruski broj...jako je jeftino,jeste da su veze malo losije ali se cujete to je bitno,bolje i tako nego nikako...na primer uplatis 10 evra i u principu kolko pricas toliko imas,mi smo pricali svaki drugi dan po 15 min i imala sam kredit pola meseca a mozda i vise...ako ti nije jesno imas njihov broj za informacije i oni ti lepo objasne pozdrav

Hvala..vidjet cemo kroz koji dan. Moram priznat da upravo zbog vas ovdje sam\smo bili spremni na sve. Pa i par dana da se ne cujemo, na svakakve uvjete i ostalo.
Hvala jos jednom sto nesebicno dajete informacije koje nekom puno znace

Gordana da li je tvoj suprug na sabeti ???

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back