Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima.. Ako moze neko da mi odgovori na pitanje.. Moj tata je otisao 23 jula i prva plata bi trebalo da bude u oktobru, na Sabeti je, zbog kasnjenja plata kakva je situacija, da li bi primio tada prvu platu ili bi kasnila? Hvala unapred...

Pozdrav svima.. Ako moze neko da mi odgovori na pitanje.. Moj tata je otisao 23 jula i prva plata bi trebalo da bude u oktobru, na Sabeti je, zbog kasnjenja plata kakva je situacija, da li bi primio tada prvu platu ili bi kasnila? Hvala unapred...

Pozz,imamo mi našeg savetnika za finansije Sandru 8333,mi smo ozbiljan forum,ona ti je upućena kao da radi u Velesstroju,svaka joj čast...:rtfm:

Nemam pojma na koliko su nisam to ni pitala ga al 20 %je uracunato u satnicu i kad sam preracunala u dinare stim da se najvise isplati da kupi tamo dolare i ovde razmeni pristojna plata je

Sandra bez uvrede ali stvarno lupas...gde da kupi dolare...u nedodjiji...pa ljudi po tri cetiri a nekad i visemeseci ne vide drvo a deli neku banku ili trgovinu ili bilo kakvu civilizaciju...nisam ulazila na forum vec neko vreme(ne stizem od radnih obaveza) i sad evo citam i citam i citam...ljudi vratite se u stvarnost a stvarnost je mnooooogo drugacija od ove koju par vas ovde iznosi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back