cista slucajnost. kada su ljudi iz velestroja bili na terenu po Srbiji, on je slucajno naleteo na njih i onda se prica razvijala dalje..........Dobro jutro deyan. Moze pomoc. Kako je tvoj sin kontaktirao firmu. Hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cista slucajnost. kada su ljudi iz velestroja bili na terenu po Srbiji, on je slucajno naleteo na njih i onda se prica razvijala dalje..........Dobro jutro deyan. Moze pomoc. Kako je tvoj sin kontaktirao firmu. Hvala.
Hvala sandra. Koja im je adresa. Imaju li mozda mejl.
Da li ima neko informacije za kojumbu,kada će da stignu sber kartice?muž mi kaze da ako se složi većina da će u ponedeljak da stanu u štrajk,imali još neko.pouzdaniju informacije....
Pozdrav svima.. Ako moze neko da mi odgovori na pitanje.. Moj tata je otisao 23 jula i prva plata bi trebalo da bude u oktobru, na Sabeti je, zbog kasnjenja plata kakva je situacija, da li bi primio tada prvu platu ili bi kasnila? Hvala unapred...
Pozdrav svima.. Ako moze neko da mi odgovori na pitanje.. Moj tata je otisao 23 jula i prva plata bi trebalo da bude u oktobru, na Sabeti je, zbog kasnjenja plata kakva je situacija, da li bi primio tada prvu platu ili bi kasnila? Hvala unapred...
Znaci,obracun je definitivno od prvog do prvog?Ne trebo bi sad krajem meseca da dobije za sedam dana
Pozz Sandra 8333,možeš meni da rešiš enigmu u vezi kartica??Koliko sam ih ja razumeo oni će nama otvoriti račune u Ruskoj Sberbanci,a banka treba da izvrši prenos Srpskoj Sberbanci??Ili kako??![]()
Znaci,obracun je definitivno od prvog do prvog?
Ne trebo bi sad krajem meseca da dobije za sedam dana
Hvala puno na odgovoru.. A kako ja sada da podizem novac, posto vidim da ima problem sa karticama. Mene je tata ovlastio u Intesi, gde onda sada leze novac? Hvala unapred...![]()
![]()
Na kog su potpisani ugovori,na Velestroj Moskva ili Velestroj montaza?I na koje vreme su ugovori?Jel ostaje onih 20%?Na Sabetti su potpisani novi ugovori satnice su u dolarima na dan obracuna ce biti obracunavane po srednjem kursu rublje
Na kog su potpisani ugovori,na Velestroj Moskva ili Velestroj montaza?I na koje vreme su ugovori?Jel ostaje onih 20%?
Velestroy Moskva
Pa kao većina kartica je već na.nps2 sada se čeka ostatak, i biće te dve plate ili odjednom ili sa razmakom od tri dana,haos...
.
Nemam pojma na koliko su nisam to ni pitala ga al 20 %je uracunato u satnicu i kad sam preracunala u dinare stim da se najvise isplati da kupi tamo dolare i ovde razmeni pristojna plata je