Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa Gordana tu nemas drugu opciju osim da ti ostavi karticu ili po nekome posalje pa je sacekas na aedromu.Ono sto mogu da ti kazem je da kada podizes novac na bankomatu Zberbanke ne uzima se provizija!!Svako gledanje stanja se placa (bilo je) 15rubalja.Za supruga savet da na bilo kom bankomatu Zberbanke u F.Rusije aktivira mobilno bankarstvo na svoj licni ruski broj mobilnog (nemoj te to raditi na korporavtivnim brojevima jer ti brojevi se menjaju i vracaju firmi) a ko ima pristup toj sim kartici ima i pristum vasem racunu.Aktivira se polni paket (60 rubalja je za svaki mesec) i bukvalno svaka upotreba kartica dolazi poruka na mobilni gde ,kada,koji iznos je podignut,cak i neuspela tranansakcija se prijavljuje.U kojoj valuti je podignut iznos i koliko para je ostalo na racunu u RUBLJAMA..Sa tim paketom on moze sam sebi da uplacuje mobilni u F.Rusije,ako zeli preko telefona moze da vrsi transakciju na drugi racun u visini od 8000 rubalja za 24 sata.Nadam se da sam vam barem malo pomogao da snadjete

Pozdrav.moj suprug je na kujumbi nesto psn 1,kaze da im nijw lose,jedino mnogo ih je i ne stizu svi da rucaju

- - - - - - - - - -

To zvuci super,ali za one koji su blizu civilizacije.ima li neko da je na kujumbi ta neka psn1(nemojte se smejati garant nesto nisam dobro ) .moj muz je tamo potpisao za velestroj moskva i eto dva meseca nema para

A isto je za vel.moskva potpisao?ne znam,totalno mi je zao svih ljudi tamo.em su daleko,para nema,sad ispada da jedan obrok ne mogu da stignu da pojedu,tj guzva je a ne mogu ni da kupe u toj jednoj prodavnici

- - - - - - - - - -

Izvinite ja sam totalno

I

Ako se razboli imaju ambulante ako nedaj boze polomi nesto salju ga tamo u bolnicu da saniraju i kupe mu povratnu kartu a sto se tice vadjenja zuba cula sam da moraju privatno i da je katastrofa skupo a para mu je dosta 10000rub da ponese dok nelegne plata a ako ima intesinu karticu moze sa nje da dize ti mu uplatis a sto se tice volvograda jedno od boljih gradilista a u danasnje vreme je dobro sto postoji net pa si u kontaktu sa porodicom jeste tesko al se naviknemo i mi i oni radujemo se dolascima ....
Troskove sve placa firma koji su zaposleni u velesttoyu moskva imaju placen godisnji svaki pu t kad dodju posle treceg meseca moze da trazi zajamku za kartu sve u dogovoru sa direktorom
Tih 6000sto da za vizu vrate mu kad dodje na gradiliste

Хвала Сандра8333

za novac da ti suprug salje imas sledecu kombinaciju:u Zberbanci u SRBIJI otvoris devizni racun(obavezno je naglasiti koja valuta),od njih uzmes INTSTRUKCIJE za slanje novca iz Zberbanke Federacije Rusije.Sa tim instrukcijama suprug ti odlazi u Zberbanku u Rusiji i salje ti novac na tvoj devizni racun u Zberbanci u Srbiji.provizija je 2% posto koliko se secam.Instrukcije nemoj te ostavljati u banci,ili uvek imajte neku kopiju.Suprug ce ti dobit papire da je novac(devize)poslao tebi.Najveci problem je da t jei suprugu banka u pristojnoj blizini,jer ovde je tesko naci u banci nekoga ko to zna da uradi.Ja sam odlazio 3_-4 puta dok nisam naso devojku u banci koja to zna da uradi.Ali kada jednom uspete posle je lako.Papire koje mu daju po zavrsenom slanju novca cuva,i svaki sledeci put samo im kaze da sve samo prepisu.

Хвала ИИвко

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back