Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sandra bez uvrede ali stvarno lupas...gde da kupi dolare...u nedodjiji...pa ljudi po tri cetiri a nekad i visemeseci ne vide drvo a deli neku banku ili trgovinu ili bilo kakvu civilizaciju...nisam ulazila na forum vec neko vreme(ne stizem od radnih obaveza) i sad evo citam i citam i citam...ljudi vratite se u stvarnost a stvarnost je mnooooogo drugacija od ove koju par vas ovde iznosi...

I moj muz je u nedodjiji pa ce dici na aerdromu kad bude dolazio i doneti pare

Pa znam ljude koji tako rade dignu kad se vracaju i ostave kuci novac da imaju njihovi dok nedodju opet[/Sandra ne kazem ja da to nije tako vec hocu da kazem da to nije u redu da neko ode da radi i da mu porodica znaci ceka njegov povratak bez para(to mislim prvenstveno na ljude koji idu prvi put) od cega da im porodice zive...od vazduha....i nemoj molim te da kazes da je to ok...nemoj me razocarati..ja ovde ovu temu zavrsavam jer je prediskutabilna..pozdrav...moram da se vratim obavezama...pozdrav svima pa kada budem imala vremena opet cemo malo misljenja razmeniti :bye:

Pa znam ljude koji tako rade dignu kad se vracaju i ostave kuci novac da imaju njihovi dok nedodju opet[/Sandra ne kazem ja da to nije tako vec hocu da kazem da to nije u redu da neko ode da radi i da mu porodica znaci ceka njegov povratak bez para(to mislim prvenstveno na ljude koji idu prvi put) od cega da im porodice zive...od vazduha....i nemoj molim te da kazes da je to ok...nemoj me razocarati..ja ovde ovu temu zavrsavam jer je prediskutabilna..pozdrav...moram da se vratim obavezama...pozdrav svima pa kada budem imala vremena opet cemo malo misljenja razmeniti :bye:

Ja nekazem da je ok jer svi mi zivimo od tog novca al moramo svi da se snadjemo kako cemo i sta cemo sa tim sbr karticama

Cula sam da treba da se uzme neka šifra te sber banke pa putem neta proslediti na svoje račune..
Moj suprug tako nesto mi je pisao ako bude izvodljivo biće super, i ako budu fer ovi iz ofisa pa dopuste kompjuter...

- - - - - - - - - -

Jbg.svi smo u istim g.....

Ja neznam sada sam se cula sa mužem ništa ne kaže,osim što su počeli da dobijaju kartice po nekom spisku....on će da mi pošalje karticu a ja cu njemu da uplacujemo na karticu koju je do sada koristio to nam je opcija,bez provizije nećemo proći, surova realnost

Ja neznam sada sam se cula sa mužem ništa ne kaže,osim što su počeli da dobijaju kartice po nekom spisku....on će da mi pošalje karticu a ja cu njemu da uplacujemo na karticu koju je do sada koristio to nam je opcija,bez provizije nećemo proći, surova realnost

Tako cemo i mi stim sto moj muz dooazi 1og oktobra pa ce dici bar to sto bude imao tamo da bar na tome negubi na proviziji

Ne verujem da je bila zato što je šef gradilišta držao sastanak i rekao dok ne stigne poslednja kartica neće biti uplate,a danas je samo jedan deo dobio kartice, u svakom slučaju javi nam sandra šta kaže komsa možda će da se zeznu pa počnu da uplacuju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back