koliko kasni?
Zavisi sta uzimamo kao termin,ako je trebala da bude 5. onda kasni 10-tak dana, inace je to majska plata.Pozz... celoj ekipi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koliko kasni?
ne bi ja ali moram.Pazi ja pokusam nesto i propadnem,bole me,mislim samo o sebi.Jeo pastetu pre sest meseci i jeo je sad,nisam uspeo.Bole me.Onaj koji ide zbog deteta mnogo vise treba da razmislja nego ja.A imao sam slucajeve da su na jedan odlazili na prvo obecanje.O tome pricam,ali ok.
da ako se uzme da je trebala da bude do 5og onda ce sutra da kasni 10 dana..dokle vise cekati..
Zavisi sta uzimamo kao termin,ako je trebala da bude 5. onda kasni 10-tak dana, inace je to majska plata.Pozz... celoj ekipi!
Žaomi je što si nagrabusio ali ti si kriv!Da li si imao urednu radnu dozvolu i prijavu?Ja sam prosle godine tako isao da radim u Ukrajini u brodogradilistu.. Bio sam tamo dva i po meseca, nisam bio isplacen..
dakle 1 mesec su već u zakašnjenju i 10 dana od drugog meseca.....to nije dobro........ovih 10 dana nije dobro.
Naravno da nije dobro,ali kako mi mozemo da resimo taj problem,nikako osim da se svakog dana nadamo da ce je pustiti,ako ne danas onda sutra.
Meni je samo krivo sto klincima ne mogu da objasnim zasto je tata otisao tako daleko,gde nema ni neta da ga vide,a ni cuju citavih pet meseci,a pritom ni
ne osete neki boljitak sto ga nemaju pored sebe.
mene samo jedno zanima..da li vi mislite da plata kasni mesec i 10 dana....ili 10 dana ???
Velestroj u periodu od sledecih pet godina nece opstati.U naredne dve hoce.Samo moje misljenje.Plata ce nekad kasniti nekad nece.Ali ce je svako dobiti.Zato su ljudi uz Velestroj.Ov je najvise za Suvoborca
prema zakonu o radu kasni mesec i 10 dana ako je plata koju treba da primite za 05.
Plata se po zakonu isplačuje najkasnije do kraja meseca za prethodni mesec
dakle, plata za 05. je trebala da bude isplaćena do kraja 06.
- - - - - - - - - -
tačno tako.
Velestroj u periodu od sledecih pet godina nece opstati.U naredne dve hoce.Samo moje misljenje.Plata ce nekad kasniti nekad nece.Ali ce je svako dobiti.Zato su ljudi uz Velestroj.Ov je najvise za Suvoborca
Verovatno da je po zakonu tako...ali,ako neko ide na razgovor i receno je da prva plata ostaje u ``depozitu`` i radnik to prihvati...mislim da tu nije firma kriva za taj mesec...ipak ima tu svega zbog cega je to tako.Mozda i njihova sigurnost da ako radnik hoce da se vrati pre vremena ima svojih zaradjenih para...ili ko zna zasto jos.Znaci,po meni plata kasni 10 dana.Samo da naglasim,da je sa nestrpljenjem ocekujem...da slucajnoo neko ne pomisli da kontriram ili ne daj Boze branim firmu,samo pokusavam realno da gledam.
eeeee, nisam znala za taj depozit.
Onda kasni 10 dana i smatrajte se sretnim, jer ovde ljudi mesecima ne primaju nikakvu platu
a sto bi se neko smatrao sretnim,sto mu plata kasni pet deset ili petnaest dana.Da li je trazeno da se pojavis od pola osaqm a placeno ti od osam.Da li ti prave probleglobalu je tom ako odes deset do sedam.Prave.Svi su na note na gradilistu.Sve mora u sekund.Plata kasni deset dana,da zanemarimo mesec,ko je izasao i rekao ljudi izvinite,niko.Treba da se smatram sretnim?Smatram se,radiicu i za dva i za tri dolara i guzicu se kad treba.To su nasi ljudi,bio prisutan,nisam citirao ali u globalu je to.Zato niko ne izlazi i kaze ljudi plata je 29,jbg kriza.Nego briga ih.
i to je tacno...ali to je Srbija...a sto bi se neko smatrao sretnim,sto mu plata kasni pet deset ili petnaest dana.Da li je trazeno da se pojavis od pola osaqm a placeno ti od osam.Da li ti prave probleglobalu je tom ako odes deset do sedam.Prave.Svi su na note na gradilistu.Sve mora u sekund.Plata kasni deset dana,da zanemarimo mesec,ko je izasao i rekao ljudi izvinite,niko.Treba da se smatram sretnim?Smatram se,radiicu i za dva i za tri dolara i guzicu se kad treba.To su nasi ljudi,bio prisutan,nisam citirao ali u globalu je to.Zato niko ne izlazi i kaze ljudi plata je 29,jbg kriza.Nego briga ih.
Kad kupis karticu napuni dosta kredita jer sad momentalno nemoze da se dopuni kredit,nesto ne funkcionise.Zbog loseg vremena vec par dana ne lete helikopteri,tako da je i zaliha u prodavnici splasla.Cene su katastrofa.Ako pijes kafu,ponesi jer je sto grama oko 300 rubalja tamo na Sabeti.Moj muz je kupio debelu vunenu fantomku.I ja treba da idem ovih dana za Sabetu a prvi mi je put. kakvo je vreme tamo, sta od garderobe da ponesem i neki savet... hvala...
Depozit na platu!Ma daj ne zezajte se..., pomislice neko ozbiljno.eeeee, nisam znala za taj depozit.
Onda kasni 10 dana i smatrajte se sretnim, jer ovde ljudi mesecima ne primaju nikakvu latu
Žaomi je što si nagrabusio ali ti si kriv!Da li si imao urednu radnu dozvolu i prijavu?
Šta drugo da zaključim osim da je bilo tvoje ne znanje i prava kao nosioca radne dozvole.Malo se informišemo na žalost našu.