Danijela tesara treba i armirača neograničeno ali moram proveriti.Javi mi se na pp.Samo moram da te na vreme upozorim da ruskinja koja bira radnike ne voli milku sa jagodama vec "milojka "u opancima.Pod hitno sa treningom da kreneš jer mora da ti čovek bude u dobroj formi ako misliš da bude primljen u tim.Izvini Moram da se malo našalim jer vidim da ste svi nešto nadrndani danas?!To si uparvu ljudi cute pa on radi sta hoce.Moj muz je u Rusiji oboleo da bi ispostovao Rokia jer ga zamolio da ostane duze( i ako je bio bolestan) jer nema ko da mu radi ,jedva sam ga spasila jedva ostao ziv.A Roki mu se oduzio tako sto umesto da mu otvori bolovanje falsifikuje njegov potpis na sporazumnom raskidu ugovora.Radnici su za njega samo potrosna roba pravi kapitalista.Mi smo se sa njim tuzili od februara 2009 evo do sad,16,maja.2014 kada smo dobili spor jer je vestak izvestacio da je potpis falsifikat.Sad treba da ga vrati na posao i da nam isplati zarade za tih 5 ipo godina sa kamatama i da vam kazem da se psihicki spremam za sve varijante sta ce upotrebiti da bi izbegao placenje spremni smo na sve pa cak i opet krivicno da ga gonim za falsifikovanje potpisa.
Nego kazi ti meni da li jos postoji potreba za radnicima kod tog tvog prijatelja,moj muz je godinama radio kao tesar zna i da radi kao armirac cak i zavrsnje radove gips,gletovanje molerisanje,muka ga naterala da svasta nauci u zivotu.Aj ako ima nesto javni
Poslednja izmena: