solari
Primećen član
- Poruka
- 575
SAD SAM FINANSISKO NA SVA 4 BROJA SE NIKO NEJAVLJA![]()
ne samo finansisko...na 1658 brojeva tel. se NIKO ne javlja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SAD SAM FINANSISKO NA SVA 4 BROJA SE NIKO NEJAVLJA![]()
i koga ja sad da zovem za prosek plate teba mi za deciji dodatak na sve brojeve sto sam do sad zvala se niko ne javlja.ako ima neko broj a da ne pocinje sa 064 810 molim vas posaljite mi
Ja nisam kritikovala nego rekla suštinu i nešto što može pomoći da bude bolje svima koji su ovde a malobrojni su očigledno tu da se zezaju i doznaju kad će muž poslati platu... To ostale ne zanima!!!!!
Pokušaću da ja napravim novu temu vezano za konkretne informacije bez ćaskanja pa bih zamolila one koji ne razmišljaju slično da se ne pojavljuju tamo...
Tema će se zvati Velestroj-konkretne informacije...
Pozivam ljude koje zanima da saznaju bitne stvari, kao i one koji imaju da pruže konkretne informacije da pišu šta znaju, iako su ovde već pisali. Razlog je očigledan, ovde je jako puno teksta i nepregledno je a i ostavili bismo ovde žene da se raspituju o plati pošto nema razloga da se i tamo o tome piše...Takođe bismo ostavili ovde iste da se raspravljaju i hvale jedni druge jer bi i to bilo suvišno... Eventualne emocije koje se pojave mogu se iskazati privatno.
Zamolila bih ljude koji nam se pridruže tamo da poštuju to da pišu konkretne stvari i čitaju sve da se ne bismo ponavljali sa istim pitanjima i odgovorima...
Nikako se ne slazem jer ume da bude i par strana, pa za one koji citaju sve poput mene svaki mesec po par strana dođe par sati na kraju, kad citas odjednom. Neko želi da dobije bitne informacije i nije bio lenj pa se ponavljao pitajući već se potrudio čitajući i nije širio bespotrebno priču koja je već negde ispričana.
Ne vidim u čemu je problem da otvorite novu temu za to, kad već moraju svi da pitaju a onda i da se pohvale nakon plate....
Tema je posao u Rusiji i informacije koje su svima potrebne, tema je predugačka i osim široke priče o plati ima i drugih koji bespotrebno šire priču komentarišući druge, raspravljajući, hvaleći sebe ili druge, žaleći se...
Ustvari je to način komunikacije pogodan za chat ili kaficu, imate privatne poruke pa i tu možete da se isčestitate, ili šta već želite, zavisno od emocija koje vas zahvate...
Ne bih nastavljala ovde jer se kosi s mojim razmišljanjem, pa ako neko ima šta nek mi se obrati na private... Ovo je bilo potrebno jer mi se čini da kad smo nas nekolicina pokrenuli priču o tome da se previše priča o plati da je sada malo drugačije pa eto da objasnim da ne počne iznova...Da neko ne shvati pogrešno: Samo smatram da je ova tema jako bitna mnogima ovde i poenta je da je moglo biti 200 umesto 600 strana, 200 ključnih ili 600 ovako opširnih, mislim da je nebitno ko je ovde najzaslužniji ili ko ima kakav problem, uostalom možete caskati privatno a ovde nama koje zaista zanimaju kljucne informacije ostaviti prostora za to.....
011-6555-975....011-6555-976....979....011-6556-193
Ja nisam kritikovala nego rekla suštinu i nešto što može pomoći da bude bolje svima koji su ovde a malobrojni su očigledno tu da se zezaju i doznaju kad će muž poslati platu... To ostale ne zanima!!!!!
Pokušaću da ja napravim novu temu vezano za konkretne informacije bez ćaskanja pa bih zamolila one koji ne razmišljaju slično da se ne pojavljuju tamo...
Tema će se zvati Velestroj-konkretne informacije...
Pozivam ljude koje zanima da saznaju bitne stvari, kao i one koji imaju da pruže konkretne informacije da pišu šta znaju, iako su ovde već pisali. Razlog je očigledan, ovde je jako puno teksta i nepregledno je a i ostavili bismo ovde žene da se raspituju o plati pošto nema razloga da se i tamo o tome piše...Takođe bismo ostavili ovde iste da se raspravljaju i hvale jedni druge jer bi i to bilo suvišno... Eventualne emocije koje se pojave mogu se iskazati privatno.
Zamolila bih ljude koji nam se pridruže tamo da poštuju to da pišu konkretne stvari i čitaju sve da se ne bismo ponavljali sa istim pitanjima i odgovorima...
"Beskrajni , plavi krug .U njemu zvezda "Ovaj forum - kniga, umetnicko delo nivoa Milosa Crnjanskog, a ne suv informator!![]()
![]()
....
...
.....Imam predlog ... ZA SVE SUVE INFORMACIJE ZVATI FIRMU ..TETE SU JAKO LJUBAZNE ...SVAKU CETE DOBITI NAJTACNIJU , AMA BAS SVE STO SE PITA LEPO FINO OBJASNE ...
...brojevi su pisani na ovih 600 strana unazad mnogo puta nacicete ...
...
Neko je pitao za deciji dodatak ...ma ko ce vam dati deciji dodatak na platu od 120 ili 150 ili 180 hiljada dinara ...mislim da to nema pojma ...ja sam dobila neku potvrdu ne znam za sta mi je trebalo vrtic valjda ... pisalo nesto tipa 250000 din ,, za mesec i jace ...Pa javite kako ste vi dobili potvrdu...
Sada se pitam zasto su meni tada uradili tu potvrdu na kompletnu platu , ne samo na taj deo 55 000 din...Ko zna propusta koliko volis ...dobija se za 3 meseca prosek nesme biti veci od 10 000 po clanu porodice a svi radnici u velesu su prijavljeni na 55 000 a nas ima 6 clanova i to je to
Ti si sjajna!![]()
....
...
.....Imam predlog ... ZA SVE SUVE INFORMACIJE ZVATI FIRMU ..TETE SU JAKO LJUBAZNE ...SVAKU CETE DOBITI NAJTACNIJU , AMA BAS SVE STO SE PITA LEPO FINO OBJASNE ...
...brojevi su pisani na ovih 600 strana unazad mnogo puta nacicete ...
...
...
Narode, stizu li priglasenja zna li ko sta.. ?
pogledaj ppako ovi jos nedelju dana nedaju platu mi cemo se pobiti ovde kakva nervoza vlada![]()
Narode, stizu li priglasenja zna li ko sta.. ?
za tebe ce biti sigurno ,strpljenja momce.