Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na sta god da se pretvorila ova tema meni pomaze ako smeta nekome sto pitam za platu izbacite me odmah.Nasla sam ljude koji su u istom sra.u kao ja i da neka sam od onih zena koje samo plata zanima ali ja cu se kuci snaci bez plate a muz putuje od petka na Sabetu jos nije stigao smesten je u Uringoju u nekom prenocistu vec 3 dana,pa DA zanima me kad ce plata i kad ce moj muz napokon moci da kupi nesto za jelo.Ne iznosim privatne probleme ne nabijam postove i nekukam za platu zbog manikira i pedikira,ako ikako saznam da je bila plata to je ovde,i LJILJO molim vas da barem ta tema ostane. HVALA

Ja nisam kritikovala nego rekla suštinu i nešto što može pomoći da bude bolje svima koji su ovde a malobrojni su očigledno tu da se zezaju i doznaju kad će muž poslati platu... To ostale ne zanima!!!!!
Pokušaću da ja napravim novu temu vezano za konkretne informacije bez ćaskanja pa bih zamolila one koji ne razmišljaju slično da se ne pojavljuju tamo...
Tema će se zvati Velestroj-konkretne informacije...
Pozivam ljude koje zanima da saznaju bitne stvari, kao i one koji imaju da pruže konkretne informacije da pišu šta znaju, iako su ovde već pisali. Razlog je očigledan, ovde je jako puno teksta i nepregledno je a i ostavili bismo ovde žene da se raspituju o plati pošto nema razloga da se i tamo o tome piše...Takođe bismo ostavili ovde iste da se raspravljaju i hvale jedni druge jer bi i to bilo suvišno... Eventualne emocije koje se pojave mogu se iskazati privatno.
Zamolila bih ljude koji nam se pridruže tamo da poštuju to da pišu konkretne stvari i čitaju sve da se ne bismo ponavljali sa istim pitanjima i odgovorima...

Dobar dan.
Temu možete pokušati da otvorite ali neće biti odobrena jer već postoji. Taman posla kada bi svako od korisnika otvarao novu temu i sam je uređivao. Tek onda bi nastao haos na svim forumima. Onaj ko ima takve afinitete otvori svoj forum. Ovaj Pravilnik ste svi prihvatili otvarajući naloge.

http://pomoc.krstarica.com/index.php?action=article&id=223&lang=sl

Toliko.

Bibi, nadam se da znas da danas svaka informacija placa se, a ovde, na forumu, nju mnogo ljudi dobilo apsolutno besplatno, kao i vazne savete. A to je bas zato sto grupa divnih ljudi ovaj forum smatraju "svojim", gde moze se porazgovarati sa prijatelima. A ti sad fakticki predlazes zabraniti nima komunikaciju...
Ovo je forum, a ne uskoprofilni sajt. I mi svi ovde ne samo zbog toga da izbacim neku infu, a i zbog sebe isto - da podelimo i svoji emocije i da nam bude lakse, kad ispricas svoj problem :))))
Nikako se ne slazem jer ume da bude i par strana, pa za one koji citaju sve poput mene svaki mesec po par strana dođe par sati na kraju, kad citas odjednom. Neko želi da dobije bitne informacije i nije bio lenj pa se ponavljao pitajući već se potrudio čitajući i nije širio bespotrebno priču koja je već negde ispričana.
Ne vidim u čemu je problem da otvorite novu temu za to, kad već moraju svi da pitaju a onda i da se pohvale nakon plate....
Tema je posao u Rusiji i informacije koje su svima potrebne, tema je predugačka i osim široke priče o plati ima i drugih koji bespotrebno šire priču komentarišući druge, raspravljajući, hvaleći sebe ili druge, žaleći se...
Ustvari je to način komunikacije pogodan za chat ili kaficu, imate privatne poruke pa i tu možete da se isčestitate, ili šta već želite, zavisno od emocija koje vas zahvate...
Ne bih nastavljala ovde jer se kosi s mojim razmišljanjem, pa ako neko ima šta nek mi se obrati na private... Ovo je bilo potrebno jer mi se čini da kad smo nas nekolicina pokrenuli priču o tome da se previše priča o plati da je sada malo drugačije pa eto da objasnim da ne počne iznova...Da neko ne shvati pogrešno: Samo smatram da je ova tema jako bitna mnogima ovde i poenta je da je moglo biti 200 umesto 600 strana, 200 ključnih ili 600 ovako opširnih, mislim da je nebitno ko je ovde najzaslužniji ili ko ima kakav problem, uostalom možete caskati privatno a ovde nama koje zaista zanimaju kljucne informacije ostaviti prostora za to.....

Ja nisam kritikovala nego rekla suštinu i nešto što može pomoći da bude bolje svima koji su ovde a malobrojni su očigledno tu da se zezaju i doznaju kad će muž poslati platu... To ostale ne zanima!!!!!
Pokušaću da ja napravim novu temu vezano za konkretne informacije bez ćaskanja pa bih zamolila one koji ne razmišljaju slično da se ne pojavljuju tamo...
Tema će se zvati Velestroj-konkretne informacije...
Pozivam ljude koje zanima da saznaju bitne stvari, kao i one koji imaju da pruže konkretne informacije da pišu šta znaju, iako su ovde već pisali. Razlog je očigledan, ovde je jako puno teksta i nepregledno je a i ostavili bismo ovde žene da se raspituju o plati pošto nema razloga da se i tamo o tome piše...Takođe bismo ostavili ovde iste da se raspravljaju i hvale jedni druge jer bi i to bilo suvišno... Eventualne emocije koje se pojave mogu se iskazati privatno.
Zamolila bih ljude koji nam se pridruže tamo da poštuju to da pišu konkretne stvari i čitaju sve da se ne bismo ponavljali sa istim pitanjima i odgovorima...

:eek: :eek:....:dontunderstand:...:rotf:.....Imam predlog ... ZA SVE SUVE INFORMACIJE ZVATI FIRMU ..TETE SU JAKO LJUBAZNE ...SVAKU CETE DOBITI NAJTACNIJU , AMA BAS SVE STO SE PITA LEPO FINO OBJASNE ...:whistling:...brojevi su pisani na ovih 600 strana unazad mnogo puta nacicete ...:super:...
Neko je pitao za deciji dodatak ...ma ko ce vam dati deciji dodatak na platu od 120 ili 150 ili 180 hiljada dinara ...mislim da to nema pojma ...ja sam dobila neku potvrdu ne znam za sta mi je trebalo vrtic valjda ... pisalo nesto tipa 250000 din ,, za mesec i jace ...Pa javite kako ste vi dobili potvrdu ;)...

:eek: :eek:....:dontunderstand:...:rotf:.....Imam predlog ... ZA SVE SUVE INFORMACIJE ZVATI FIRMU ..TETE SU JAKO LJUBAZNE ...SVAKU CETE DOBITI NAJTACNIJU , AMA BAS SVE STO SE PITA LEPO FINO OBJASNE ...:whistling:...brojevi su pisani na ovih 600 strana unazad mnogo puta nacicete ...:super:...
Neko je pitao za deciji dodatak ...ma ko ce vam dati deciji dodatak na platu od 120 ili 150 ili 180 hiljada dinara ...mislim da to nema pojma ...ja sam dobila neku potvrdu ne znam za sta mi je trebalo vrtic valjda ... pisalo nesto tipa 250000 din ,, za mesec i jace ...Pa javite kako ste vi dobili potvrdu ;)...

dobija se za 3 meseca prosek nesme biti veci od 10 000 po clanu porodice a svi radnici u velesu su prijavljeni na 55 000 a nas ima 6 clanova i to je to

Meni je forum jedini nacin da saznam kad je plata jer je suprug u vukojebini u kojoj momentalno nema dopuna,pa se cujemo jednom nedeljno i onda nepricamo o plati.A i uvek se javi neki povratnik sa svezim vestima,sto je jako bitno.Ne vidim razlog da se dize tenzija oko toga sto se nekad neko nasali,pozali ili pohvali,pa bilo bi dosadno.Retko pisem ali sam svaki dan tu,nekad se nasmejem nekad rastuzim ali mi prija.;)

- - - - - - - - - -

ako ovi jos nedelju dana nedaju platu mi cemo se pobiti ovde kakva nervoza vlada:zcepanje::hahaha::zper:
pogledaj pp

osecam potrebu da podelim sa vama jednu vrlooo preciznu vest...dobili smo firmu i kaze teta da ce plata bili ili krajem ove ili pocetkom sledece nedelje
i jednu vrlo radosnu vest...da moj muz nije ni predat za priglasenje...
lep dan danas :whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back