Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao Druze Moj tata ide Miroslav 23. novembra tako su mu rekli kada su ga juce zvali :D
Isto kao i tebe rekao je da i kazali su mu ta je termin 23. tako da i ti racunaj tada trebalo bih da ce ti javiti sutra za vreme u koje polazimo.
Da li si i ti bio pre 5 meseci u tyumenu kada smo bili na turistickoj vizi u tymenu samo mesec dana,pa smo se vratili... :D Pozdrav :D
:super:
I ja idem za Tjumen 27 danas mi potvrdili sam ce mi jos javiti tacno vreme kad letim tako da sam jos do srede u Srbiji
Ima li jos ko da ide u sredu u Tjumen da neidem sam :(

Poslednja izmena:
Интересује ме следеће ако неко може нека одговори. Да ли је уствари двојка регрутни центар за сабету, или пред полазак јасно кажу, идеш на двојку или, идеш на нулу (сабету).

Интересује ме следеће ако неко може нека одговори. Да ли је уствари двојка регрутни центар за сабету, или пред полазак јасно кажу, идеш на двојку или, идеш на нулу (сабету).

Pa ovi sto idu za sabeetu su prosli 2 lekaraska pregleda dali si i ti radio kao i oni nisi ja mislim da ces ti na nps 2 da radis 100%

Pa ovi sto idu za sabeetu su prosli 2 lekaraska pregleda dali si i ti radio kao i oni nisi ja mislim da ces ti na 2 da radis 100%

u 10 dana razmaka ali reci ce i oni sami neka me isprave ako gresim

Pozzzz u razmaku od 13 dana 14.09.2013 i 27.09.2013 dva lekarska bili su jos za lekarski pregled ali mi smo imali poseban lekarski,na posebnom spisku i vise smo imali pregleda u odnosu na druge...:hahaha: To se odnosi na ovaj drugi lekarski,ovaj prvi u V.Stepe, mislim da je za sve isti...I ima veze lekarski sa Sabetom,jer spisak je bio ljudi za sabetu su bili posebno...:whistling::super:

Poslednja izmena:
I ja sam radio dva lekarska ali neidem za Sabetu nego u Tjumen, mislim da to nema veze sa tim gde ides ali ajd mozda i ja gresim

Da ali za gde si planiran prvi put da ides,jel bese za sabetu,za sada im tamo ne trebaju gipsari posto je pocetak a,i nije iskljuceno druze da kasnije dodjes...:hahaha:Mene prvo planirali za Tjumen jos krajem avgusta pa nista nije bilo

Poslednja izmena:
Pa dobro Mikice mozda se tebi posrecilo da ides u Tjumen a bio si predvidjen za Sabeetu ;)
Jovane ja sam trebao da idem u Tjumen pa su mi rekli u Sabetu pa onda opet Tjumen i na kraju idem u Tjumen tako da nije nemoguce da me kasnije prebace.

Da ali za gde si planiran prvi put da ides,jel bese za sabetu,za sada im tamo ne trebaju gipsari posto je pocetak a,i nije iskljuceno druze da kasnije dodjes...:hahaha:Mene prvo planirali za Tjumen jos krajem avgusta pa nista nije bilo
Milane sve u opticaju ko to zna gde cu da zavrsim videcemo jos

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back