jovan Babic
Zainteresovan član
- Poruka
- 237
pa onda i mi moramo ovakoXAXAXAX pa sta ces prijatelju ali nesto slabo ima losa deca posto jos niko ne krenu put Sabete dalekog sibira,ocigledno da u Velestroju rade samo fina deca![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa onda i mi moramo ovakoXAXAXAX pa sta ces prijatelju ali nesto slabo ima losa deca posto jos niko ne krenu put Sabete dalekog sibira,ocigledno da u Velestroju rade samo fina deca![]()
Najgora deca velestroja po kazni idu u sibir a dobra u krasnodar i soci )))
sal i potkapu ili fantomku a to ponesi i sebi obavezno.
ovde haos.A ne mislim na vreme.
- - - - - - - - - -
keramicari idu.Sad ih je dosta tamo.Potreba je za keramicarima
Ima li nekog da se vraca za Magadan ovih dana?
I ja idem za Tjumen 27 danas mi potvrdili sam ce mi jos javiti tacno vreme kad letim tako da sam jos do srede u SrbijiCao Druze Moj tata ide Miroslav 23. novembra tako su mu rekli kada su ga juce zvali
Isto kao i tebe rekao je da i kazali su mu ta je termin 23. tako da i ti racunaj tada trebalo bih da ce ti javiti sutra za vreme u koje polazimo.
Da li si i ti bio pre 5 meseci u tyumenu kada smo bili na turistickoj vizi u tymenu samo mesec dana,pa smo se vratili...Pozdrav
![]()
Хоћеш да ти купим шал и поткапу?sal i potkapu ili fantomku a to ponesi i sebi obavezno.
ovde haos.A ne mislim na vreme.
- - - - - - - - - -
keramicari idu.Sad ih je dosta tamo.Potreba je za keramicarima
Интересује ме следеће ако неко може нека одговори. Да ли је уствари двојка регрутни центар за сабету, или пред полазак јасно кажу, идеш на двојку или, идеш на нулу (сабету).
Интересује ме следеће ако неко може нека одговори. Да ли је уствари двојка регрутни центар за сабету, или пред полазак јасно кажу, идеш на двојку или, идеш на нулу (сабету).
2 лекарска прегледа у размаку колико дана?
Vratio se pre 10 dana i cekam za nazad,rekli su za 15 dana i pitali me dali hocu da se vratim tamo,prihvatio sam,ali me jos ne zovu.Veliki pozdrav vec si se vratio iz Magadana ili jos nisi otisao_
Vratio se pre 10 dana i cekam za nazad,rekli su za 15 dana i pitali me dali hocu da se vratim tamo,ali jos nista neznam
ima jedna pesma ,,,NIKOLA SINE,,,NOVICA TRIFUNOVIC ,,,PEVA ,,,sto se mozes isplakati auuuuuuu,,,,ince tata nam dolazi posle bez malo punih pet meseci ,,,za desetak dana ...iz tjumena ..ovo je za sve koji su terenci po svijetu, ujedno sretno svima koji odlaze u RF
Nije lako,hladno je dosta,ali radio sam u zatvorenom i podnosljivo je,nije za nekog ko nemoze da podnese hladnocu,bilo je do -30,nije laganica,ali sam izdrzao,kazu da ce biti dosta hladnije.pozdravkako je bilo u Magadamu kakvi su uslovi ajde malo daj neku infoermaciju kakvo je vreme tamo![]()
u 10 dana razmaka ali reci ce i oni sami neka me isprave ako gresim
I ja sam radio dva lekarska ali neidem za Sabetu nego u Tjumen, mislim da to nema veze sa tim gde ides ali ajd mozda i ja gresim
I ja sam radio dva lekarska ali neidem za Sabetu nego u Tjumen, mislim da to nema veze sa tim gde ides ali ajd mozda i ja gresim
Jovane ja sam trebao da idem u Tjumen pa su mi rekli u Sabetu pa onda opet Tjumen i na kraju idem u Tjumen tako da nije nemoguce da me kasnije prebace.Pa dobro Mikice mozda se tebi posrecilo da ides u Tjumen a bio si predvidjen za Sabeetu![]()
Milane sve u opticaju ko to zna gde cu da zavrsim videcemo josDa ali za gde si planiran prvi put da ides,jel bese za sabetu,za sada im tamo ne trebaju gipsari posto je pocetak a,i nije iskljuceno druze da kasnije dodjes...Mene prvo planirali za Tjumen jos krajem avgusta pa nista nije bilo