Ja ću se ponovo malo uključiti u temu, budući je dete još uvek na Nps2. Tamo je već puno naših koji su predviđeni za NPS0. Ono što je interesantno je da je većina vas radila lekarski, odnosno čak 2 za Sabetu. On nije napravio niti jedan prije polaska onamo .Prije nego je odlazio kontaktirao je Velestroj Moskva, budući je preko njega i primljen, s pitanjem o lekarskom, na šta je dobio odgovor da će lekarski biti obavljen u Sabeti, da prvo ide u N. Urengoy gde će provesti oko dve nedelje, a zatim nakon što dobije dozvole, propusnice - za Sabetu. Ugovor još nije potpisao jer će i to biti u Sabeti. Po onom što je on saznao njih pedesetak koji su zaposleni preko Velestroja Moskva još ne rade i čekaju na polazak za Sabetu. Svi oni koji su doši preko Velestroj Srbija , rade iako među njima ima i onih koji idu za Sabetu. Tamo se sreo s jednim od naših forumaša, ja pretpostavljam da je to Darebre iako bi mogao biti i Boba 87, jer mi se čini da je i on otišao na NPS2. Papiri su već nekoliko dana gotovi, ali se iz nepoznatog razloga jo ne ide. Ja svako jutro čekam informacije da odlazi, međutim ništa tamo je status quo. Čujemo si čim se konačno nešto pomakne.