Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav ja sam juce zvaoVelestroj nista konkretno nism dobio osim da proglasenja od pocetka nisu planirana za 18.10.2013,vec za novembar mesec,ljubazna teta se zacudila odakle mi to da su trebala da stignu u oktobru....ali sta je bilo,bilo je nebitno.....videce mo sada sam i ja optimista i mislim da ce stici.Inace Mikica se ne javlja uopste neznam da li je mozda neko kontaktirao njega od nas SABETANACA!!!!!!!!! :rtfm::rtfm::worth::worth::whistling::whistling:
Ima jedna sekretarica koja se samo cudi kad zoves ide prica odakle vam ta informacija ja neznam ko vam je to rekao javicemo mi vama kad nesto bude budite strpljivi :D

Pozdrav ja sam juce zvaoVelestroj nista konkretno nism dobio osim da proglasenja od pocetka nisu planirana za 18.10.2013,vec za novembar mesec,ljubazna teta se zacudila odakle mi to da su trebala da stignu u oktobru....ali sta je bilo,bilo je nebitno.....videce mo sada sam i ja optimista i mislim da ce stici.Inace Mikica se ne javlja uopste neznam da li je mozda neko kontaktirao njega od nas SABETANACA!!!!!!!!! :rtfm::rtfm::worth::worth::whistling::whistling:

Ja sam ih sve zvao vise puta od jutros i ne mogu da ih dobijem pa mi je drug odmah javio kad se cuo s njima. Pokusavam i dalje pa cemo videti :) Sad sam video da je neko i ranije pominjao 22. da ocekuju papire. A to sa 18.10. je pravi cirkus, isto mi se desilo a prosli put mi rekli da je trebalo biti do 18. pa kome da verujes ?:navodnik:

Ja sam ih sve zvao vise puta od jutros i ne mogu da ih dobijem pa mi je drug odmah javio kad se cuo s njima. Pokusavam i dalje pa cemo videti :) Sad sam video da je neko i ranije pominjao 22. da ocekuju papire. A to sa 18.10. je pravi cirkus, isto mi se desilo a prosli put mi rekli da je trebalo biti do 18. pa kome da verujes ?:navodnik:

Ma video sam da nema mesta nervozi,BICE KAD TREBA DA BUDE,,a Sale ti ako ih dobijes javi.:telefon::telefon::gace::gace:

Sad sam dobio Maju sa centrale, kaze da se ide do kraja meseca 99%, kad stignu papiri ide se po hitnom postupku. Danas im je bio sef gradilista u Sabetti da vidi kad mu stizu radnici jer se napravio veliki zastoj kod ruske firme koja je trebala te papire da posalje ranije, rekla je i koja firma ali je nisam razumeo, uglavnom ima puno posla i hitno ce se ici !!!

Sad sam dobio Maju sa centrale, kaze da se ide do kraja meseca 99%, kad stignu papiri ide se po hitnom postupku. Danas im je bio sef gradilista u Sabetti da vidi kad mu stizu radnici jer se napravio veliki zastoj kod ruske firme koja je trebala te papire da posalje ranije, rekla je i koja firma ali je nisam razumeo, uglavnom ima puno posla i hitno ce se ici !!!

:worth::worth::rtfm::rtfm: Pa lepo,lepo,,,samo da bude tako:super::super::super:

postovanje svima na forumu..nova sam ovde ali vec danima citam stranu po stranu nebi li nasao sto vise informacija. king05 je napisao da treba na NPS2. i ja sam bio na tom ljekarskom u petak,oko 30 nas je proslo i juce su me zvali i rakli za NPS2. i ako sam procitao 200 strana foruma sad mi se sve zbrkalo u glavi.navodno mi bih trebali praviti ugovor sa Velesstroj Moskva.ako neko ima iskustva i saznanja o tom gradilistu NPS2 po pitanju sinala i interneta itd. molio bih samo da me upute par na broj stranice na forumu ili neka ponovo napise.hvala svima na dosadasnjim informacijama. p.s.- kod svih nas 30-ak ljudi su bosanski pasosi

dali su te zvali danas za slike mene zovo da im posaljem slike na mail sutra do 12h

Изгледа да сте им дојадили кукајући по форуму,па вас за казну шаљу све у сибир:hahaha: Срећа да их ја нисам изазивао,па ме не дирају.......

Pozdarav
Mene su danas opet zvali da me pitaju dali sam spreman da idem ja ko iz puske rekao DA rece mi lik da budem spreman sutra mi rezervisu kartu pa ce mi javiti i dan polaska papiri su gotovi i sve je spremno jos samo karta.
Spremio sam prtljag i potrebstine sad jos da cujem samo kad letim i to je to. Vrlo je moguce i do kraja nedelje ali videcemo. Sabetanci sretno vam i dace bog da i vi idete uskoro.
Nesko sretan put prijatelju i nek te sreca prati.
Dali jos ima ljudi koji idu u Tjumen i dali znate kad sa nekima sam u kontaktu ali da vidim dali ima jos ljudi.

Изгледа да сте им дојадили кукајући по форуму,па вас за казну шаљу све у сибир:hahaha: Срећа да их ја нисам изазивао,па ме не дирају.......

hahahahahaha moguce je da jesmo dosadili pa sad ce sibir biti blokiran od nas koji treba da idemo tj onih koji cekaju da idu hahahahaha ma nek je i tako samo da se ode zaraditi neki kes

Dobar san Svima Ja sam Novi Na forumu ovde ))
Ja cu pisati umesto mog tate koji radi za firmu Velestroj u beogradu..
Zeleo bih da razmen neke informacije sa vama

Prvo sto cu vam reci da sam pre 6 meseci bio u tyumenu kao Zidar da radim. Radio sam mesec dana, potom sam se vratio kuci zato sto sam imao turisticku vizu. Posle povratka iz tjuena cekao sam sve do pre neki dan da mi se uradi radna viza i da dodbijem proglasenje iz Moskve. Pre neki dan me Je zvala sekretarica iz Velestroja da mi kaze da sam dobio radnu vizu i zeleni karton,i da se spremam da cu ici za 5- 10 dana ponovo u tymen. Danas me opet zove sekretarica iz Firme i govorimi da se spremam da putujem 23 za tymen Jos mi nije javila u koliko sati idem.
Ovo Su osnovne informacije koje sam hteo da vam javim, Da li vi imate mozda isto neke informacije ovako kao ja? I da li jos neko od vas ide za tyumen 23 sada u petak. PUNO POZDRAVA svima..! Inace zovem Se Miroslav (Mire).
Odgovorite mi..
Da li jos neko od vas ide isto kao i ja? :D

Cao Druze Moj tata ide Miroslav 23. novembra tako su mu rekli kada su ga juce zvali :D
Isto kao i tebe rekao je da i kazali su mu ta je termin 23. tako da i ti racunaj tada trebalo bih da ce ti javiti sutra za vreme u koje polazimo.
Da li si i ti bio pre 5 meseci u tyumenu kada smo bili na turistickoj vizi u tymenu samo mesec dana,pa smo se vratili... :D Pozdrav :D
:super:

E momci da ste znali u cemu je fora pa da kukate jos vise,a ne da neki cekaju mesecima ne bi li se smilovali....i sad odlazite u najvecu zimu...,ali ajde pretpostavljam da ste sretni samo da krenete......Sretan vam odlazak,uspesan rad i jos sretniji povratak...
Nego ide li neko na 2-ojku u skorije vreme?

E momci da ste znali u cemu je fora pa da kukate jos vise,a ne da neki cekaju mesecima ne bi li se smilovali....i sad odlazite u najvecu zimu...,ali ajde pretpostavljam da ste sretni samo da krenete......Sretan vam odlazak,uspesan rad i jos sretniji povratak...
Nego ide li neko na 2-ojku u skorije vreme?

Rado hvala na lepim zeljama da sam znao kukao bi ja odma od prvog dana ali ajd dobro je sve sto se dobro svrsi. Ajde momci ima li ko da ide javite se:ok:

Pozdarav
Mene su danas opet zvali da me pitaju dali sam spreman da idem ja ko iz puske rekao DA rece mi lik da budem spreman sutra mi rezervisu kartu pa ce mi javiti i dan polaska papiri su gotovi i sve je spremno jos samo karta.
Spremio sam prtljag i potrebstine sad jos da cujem samo kad letim i to je to. Vrlo je moguce i do kraja nedelje ali videcemo. Sabetanci sretno vam i dace bog da i vi idete uskoro.
Nesko sretan put prijatelju i nek te sreca prati.
Dali jos ima ljudi koji idu u Tjumen i dali znate kad sa nekima sam u kontaktu ali da vidim dali ima jos ljudi.
Idem ja za Tyumen u subotu,ako uspeju da mi kupe kartu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back