Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim da je na forumu slaba vajda,slaba pomoc...pa resih sam da potrazim...pa nadjoh neki post...

VLADIMIRE I OSTALI, MORATE ZNATI DA SE CEKAJU PAPIRI DO DVA MESECA I DUZE, ODNOSNO PISMO(PRIGLASENJE) SA KOJIM SE RADI VIZA U RUSKOJ AMBASADI. TO NE ZAVISI OD NIJEDNE NASE FIRME VEC OD EMIGRACIONE SLUZBE RUSIJE. SVAKA FIRMA MORA DA DOBIJE KVOTE I DOZVOLE I DOZVOLJENI BROJ RADNIKA. BEZ TOG PISMA (PRIGLASENJE) NE MOZES DA RADIS I BORAVIS DUZE OD MESEC DANA U RUSIJI. ZNACI TO JE KAO GARANTNO PISMO ZA POZIV NA RAD U INOSTRANSTVO SA KOJIM TE TA FIRMA POZIVA I GARANTUJE TI POSAO U RUSIJI I TO TI JE RADNA I BORAVISNA VIZA NA 3- 6 MESECI ILI GODINA .]NE PREPORUCUJEM DA SE IDE BEZ TOGA NA RAD U RUSIJU

Prika nije slaba vajda nego je sve već napisano na temu tvog pitanja po ko zna koji put. Eto sam si sebi dao odgovor tako što si potražio. Pozz

Predao sam papire 18.og marta....TAKO DA CE VALJDA I TO PRIGLASENJE JOS MALO.....KOD TEBE...NEMA NISTA NOVO PO PITANJU ODLASKA...?POZZ

Budi pored telefona,pozvace te cim ti kupe kartu i da obavezno spakuj kofer.....:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

U opste kucnom nervnom rastrojstvu moj dragi je 15-ti put u ovom mesecu pozvao Mikicu...koji mu je rekao da mu je poslat zahtev za kartu jos 15 maja i da ceka poziv......:mrgreen:

Budi pored telefona,pozvace te cim ti kupe kartu i da obavezno spakuj kofer.....:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

U opste kucnom nervnom rastrojstvu moj dragi je 15-ti put u ovom mesecu pozvao Mikicu...koji mu je rekao da mu je poslat zahtev za kartu jos 15 maja i da
ceka poziv......:mrgreen:

jel njemu stiglo priglasenje...???I JA SAM DANAS ZVAO I REKLI SU MI KAO I UVEK...OCEKUJEMO VASE PRIGLASENJE..I TO JE TO...
VERUJ MI NIKAKVE KOFERE NITI PRIPREMAM NITI PAKUJEM,DOK NE DOBIJEM NEKU VISU INFORMACIJU....:(
VALJDA CE PRVO DA ME OBAVESTE DA MI JE STIGLO PRIGLASENJE,PA TEK ONDA DA ME ZOVU DA MI JAVE DA MI KUPUJU KARTU..?
SLABO SAM UPUCEN....
POZZZZZ

jel njemu stiglo priglasenje...???I JA SAM DANAS ZVAO I REKLI SU MI KAO I UVEK...OCEKUJEMO VASE PRIGLASENJE..I TO JE TO...
VERUJ MI NIKAKVE KOFERE NITI PRIPREMAM NITI PAKUJEM,DOK NE DOBIJEM NEKU VISU INFORMACIJU....:(
VALJDA CE PRVO DA ME OBAVESTE DA MI JE STIGLO PRIGLASENJE,PA TEK ONDA DA ME ZOVU DA MI JAVE DA MI KUPUJU KARTU..?
SLABO SAM UPUCEN....
POZZZZZ

Slusaj ovako uzmes i spakujes kofer i onda ga posle zvakog zvanja Beograda ili Mikice raspakujes i tako jedno 15 puta,onda kada skroz is*ickanis uzmes prazan kofer i sa njim obidjes tri kruga oko kuce i zovu te sigurno....kad ti kupe karte.... :zcepanje::heart::zcepanje:

Predposlednji put kad je moj dragi zvao receno mu je da su mu se dokumenta vratila iz Rusije,a to znaci da je dobio i to priglasenje i da se samo karata ceka ili nesto nezemaljsko,pojma nemam....inace mi smo u ovoj prici jos od januara....Sto se tice priglasenja i karte to nema nikakve veze ima ljudi kojima je jos pre dva meseca stiglo,ali jednostavno nema karte.....

Slusaj ovako uzmes i spakujes kofer i onda ga posle zvakog zvanja Beograda ili Mikice raspakujes i tako jedno 15 puta,onda kada skroz is*ickanis uzmes prazan kofer i sa njim obidjes tri kruga oko kuce i zovu te sigurno....kad ti kupe karte.... :zcepanje::heart::zcepanje:

Predposlednji put kad je moj dragi zvao receno mu je da su mu se dokumenta vratila iz Rusije,a to znaci da je dobio i to priglasenje i da se samo karata ceka ili nesto nezemaljsko,pojma nemam....inace mi smo u ovoj prici jos od januara....Sto se tice priglasenja i karte to nema nikakve veze ima ljudi kojima je jos pre dva meseca stiglo,ali jednostavno nema karte.....

MA KAKVI KOFERI....:zcepanje:
OK,KARTE NISU PROBLEM,AKO NEKO IMA DA TE PREPORUCI OD SEFOVA IZ RUSIJE...BAR JA TAKO MISLIM...A,JA BIH TAKO NESTO IMAO...:)
MISLIM,DA MALO UBRZA MOJ ODLAZAK...A,AKO NEMAS PRIGLASENJE....ONDA NEMA STA DA SE POGURA....;)
POZZ

MA KAKVI KOFERI....:zcepanje:
OK,KARTE NISU PROBLEM,AKO NEKO IMA DA TE PREPORUCI OD SEFOVA IZ RUSIJE...BAR JA TAKO MISLIM...A,JA BIH TAKO NESTO IMAO...:)
MISLIM,DA MALO UBRZA MOJ ODLAZAK...A,AKO NEMAS PRIGLASENJE....ONDA NEMA STA DA SE POGURA....;)
POZZ

Misli da smo vecina nas ovde "bez veze",ali ako imas nekoga da te pogura onda i odes pre svih nas(mislim ja ne idem ide moj dragi,ali to je kao da idem ja :zcepanje:),znam neke ljude koji su otisli tako.....:mrgreen:

Predao sam papire 18.og marta....TAKO DA CE VALJDA I TO PRIGLASENJE JOS MALO.....KOD TEBE...NEMA NISTA NOVO PO PITANJU ODLASKA...?POZZ

Predao papire 04.02 i još nema priglašenja... pošto nema pravila... ostaje ti samo da se nadaš. Mene zvali za turističku varijantu odlaska tako da postoji mogućnost da sam "skinut" sa priglašenja, barem mi se tako nameće kad malo razmislim... ko će im ga znati...

U opste kucnom nervnom rastrojstvu moj dragi je 15-ti put u ovom mesecu pozvao Mikicu...koji mu je rekao da mu je poslat zahtev za kartu jos 15 maja i da ceka poziv......:mrgreen:

U istoj sam situaciji... čekam... ali nikako da dočekam... spakovan evo već skoro čitav mesec, pa se raspakujem... pa neznam 'de mi je šta... šta je na štriku šta nije opeglano i tako u đir mesec dana skoro... ali.. nije dosadno... dinamično je :tambalamba::tambalamba::tambalamba:

Predao papire 04.02 i još nema priglašenja... pošto nema pravila... ostaje ti samo da se nadaš. Mene zvali za turističku varijantu odlaska tako da postoji mogućnost da sam "skinut" sa priglašenja, barem mi se tako nameće kad malo razmislim... ko će im ga znati...

AUU,BRATE...sad vidim da nisam ``NAJLOSIJI``...sa priglasenjem....ma,neverujem da su te skinuli,bre.....dok si tamo na turistickoj,radi se radna....bar sam ja tako cuo...moja dva drugara su u Tjumenu...na turisticku...vracaju se 9.juna...po njihovoj prici je sve ok tamo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back