Posao u Australiji

@Hex
Hepi budej sto bi reko moj sestric, novopeceni Ozic! z:bv:

Hvala > MikicaMD i tebi i tvom sestriću !!! z:dm5::grudvanje2:

Hoce mi neko objasniti kakve su to promene od 1.januara, ja sve sto sam skontala je da nece biti promena u broju imigranata ili gresim.?!?

Za ovo drugo neznam šta da ti kažem, ja sam našla nešto za CSL - Critical Skilled List ! A za to smanjenje broja imigranata sam čula i ja pre par meseci ! Dobili smo Informaciju od ljudi koji su već tamo u OZ-u !!!

Pozdrav .....Hexy...............z:dm3:

Thanks > djiki77 z:girl: !!!

Za prave prijatelje nikada nije kasno...

A što se tiče tvog učenja - Samo uči i da zaradiš ne 5-ice nego > 6-ice (ja ti to onako skromno ali od srca želim ) !!!

Samo nemo´ da zabušavaš - nego UČI !!!
:heart:

Koliko treba vremena da prođe da bih dobio australijsko državljanstvo ?

Hi > Mr.McClane

Iskreno da ti kažem sve zavisi za koju Vrstu Vize Apliciraš - a ima mnooogo Vrsta !
Evo lepo poseti ovaj link - pa vidi sam gde možeš da se pronađeš :

www.immi.gov.au/immigration.htm

www.immi.gov.au/visawizard >>> Ovde možeš da vidiš koja ti Viza odgovara !

Ako se odlučiš za Iseljeničku (koje opet ima više vrsta) :

Onda ti se po dobijanju Vize status tamo u AU vodi kao PR ili Permanent Resident !
Nakon 5 godina Dobiješ Pravo da podneseš za Citizenship ili Državljanstvo,
a ako nećeš Državljanstvo onda ostaješ PR !

Eto pa sada uz svo dužno poštovanje Sir Mr.McClane > Vidi šta ti odgovara ......pOZdravčić z:girl:

Poslednja izmena:
Hi > Mr.McClane

Iskreno da ti kažem sve zavisi za koju Vrstu Vize Apliciraš - a ima mnooogo Vrsta !
Evo lepo poseti ovaj link - pa vidi sam gde možeš da se pronađeš :

www.immi.gov.au/immigration.htm

www.immi.gov.au/visawizard >>> Ovde možeš da vidiš koja ti Viza odgovara !

Ako se odlučiš za Iseljeničku (koje opet ima više vrsta) :

Onda ti se po dobijanju Vize status tamo u AU vodi kao PR ili Permanent Resident !
Nakon 5 godina Dobiješ Pravo da podneseš za Citizenship ili Državljanstvo,
a ako nećeš Državljanstvo onda ostaješ PR !

Eto pa sada uz svo dužno poštovanje Sir Mr.McClane > Vidi šta ti odgovara ......pOZdravčić z:girl:

Hvala na pozdravima, ti živiš u Austaliji...

Najnovija vest, dodaje se još jedno zanimanje na CSL, samo ne znam da li važi za sve ili samo za regionalne krajeve. Zove se Long-Distance Sheep Joyride Transporter. Bussiness and pleasure, 2 in 1.

Prilozi

• Mi to radimo na motoru.JPG
    Mi to radimo na motoru.JPG
    39,7 KB · Pregleda: 19
Ovi što već čekaju vizu izgleda načisto poblesave. z:shock: Oću i ja da poblesavim već jednom!
Nego ljudi kako se organizujete sada kad je maltene izvesno, radite li još uvek, kako kuće, stanovi, porodica, škole, itd. Malo je nezgodno ni tamo ni ovamo, jel da?

Ovi što već čekaju vizu izgleda načisto poblesave. z:shock: Oću i ja da poblesavim već jednom!
Nego ljudi kako se organizujete sada kad je maltene izvesno, radite li još uvek, kako kuće, stanovi, porodica, škole, itd. Malo je nezgodno ni tamo ni ovamo, jel da?

Joooj > MikicaMD > čoveče ženski, pravo looodilo,šta da ti kažem :

> Nemamo problema ni sa kućom a ni sa stanom > nemamo mi ništa (živimo kod muževljevih roditelja 15 godina,već - jadni ljudi)...
> Porodica je OK (hvala dragom Gospodu)...
> Što se tiče Škole - idu deca normalno k´o da se ništa ne događa (ćerka VII raz. a sin predškolac)...
> Jedini ko radi (ima posao) u našoj porodici je moj Jimmy ( on nas ´rani) I ostaće na Poslu do poslednjeg momenta pred Bežaniju...
Pravo da ti kažem ovi OZ-ovci mogu i da nas Odbiju - pa šta bi onda bez posla Ovde...
> A to da smo poblesavili to nam je inače Normalno Stanje > ništa novo !!!
> I to stanje ni TAMO a ni VAMO > znaš, ja to zovem stanje Vakuuma...Mislim, ako me razumeš....

Eto od mene toliko, ´ajde sada neka i drugi Dobiju Reč ...mislim neko od Kolega i Koleginica......

Ej, el da lažem > ma nisam prolupala uopšte, još malo pa ću da kopčam košulju na leđa...

:udriglavu: :dash: :zima2: :zima: :zima2::zima: ....Vooozdraaa....Hexy.....z:girl:

Joooj > MikicaMD > čoveče ženski, pravo looodilo,šta da ti kažem :

> Nemamo problema ni sa kućom a ni sa stanom > nemamo mi ništa (živimo kod muževljevih roditelja 15 godina,već - jadni ljudi)...
> Porodica je OK (hvala dragom Gospodu)...
> Što se tiče Škole - idu deca normalno k´o da se ništa ne događa (ćerka VII raz. a sin predškolac)...
> Jedini ko radi (ima posao) u našoj porodici je moj Jimmy ( on nas ´rani) I ostaće na Poslu do poslednjeg momenta pred Bežaniju...
Pravo da ti kažem ovi OZ-ovci mogu i da nas Odbiju - pa šta bi onda bez posla Ovde...
> A to da smo poblesavili to nam je inače Normalno Stanje > ništa novo !!!
> I to stanje ni TAMO a ni VAMO > znaš, ja to zovem stanje Vakuuma...Mislim, ako me razumeš....

Eto od mene toliko, ´ajde sada neka i drugi Dobiju Reč ...mislim neko od Kolega i Koleginica......

Ej, el da lažem > ma nisam prolupala uopšte, još malo pa ću da kopčam košulju na leđa...

:udriglavu: :dash: :zima2: :zima: :zima2::zima: ....Vooozdraaa....Hexy.....z:girl:

Heksi leksi pa jel ti spavaš ikada!!!!!??????:hahaha:

Što se tiče kuće-nemamo je,
što se tiče stana-nemamo je,
što se tiče škole-nemamo je,
što se tiče vize za OZ-nemamo je,
što se tiče vize nemam je ni ja ali ne kukam ko što ti misliš.
St rašno šta da ti pričam.z:poz:

Što se tiče kuće-nemamo je,
što se tiče stana-nemamo je,
što se tiče škole-nemamo je,
što se tiče vize za OZ-nemamo je,
što se tiče vize nemam je ni ja ali ne kukam ko što ti misliš.St rašno šta da ti pričam.z:poz:

Ovom prilikom zamoljevam dotičnog Kolegu da obrazloži svoje reči i da Nam malo pojasni iste...Na koga se te reči zapravo odnose ?!

Hexy................z:hm:

Back