djiki77
Zainteresovan član
- Poruka
- 243
Sta to znaci nepotpunu,koje papire ne bi poslao..?Vidim da ste svi iskulirali ovo pitanje... Ako niste sigurni za odgovor, bar mi recite sta mislite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta to znaci nepotpunu,koje papire ne bi poslao..?Vidim da ste svi iskulirali ovo pitanje... Ako niste sigurni za odgovor, bar mi recite sta mislite?

Sta to znaci nepotpunu,koje papire ne bi poslao..?

Jel ima ovde nekog iz lepog nam Panceva?
I sto vise citam, deluje mi sve komplikovanije i teze..
ako ne probas neces znati da li si mogao uspeti..
..tako je teddy,uvek bi nas to kopkalo..
..mozda smo mogli a nismo pokusali.
..Treba samo malo hrabrosti,dosta zivaca i ne bas malo para..
..i naravno da to stvarno,stvarno zelis..

svaka chass' cho'eku ako je dobio i guni gde mi svi zhelimo, ali malo sam hronoloshki pregledao njegove postove i pomalo me grize crv sumnje. Saznao je za rezultete IELTS-a 12.06., i onda 18.06 dobio vizu???![]()
svaka chass' cho'eku ako je dobio i guni gde mi svi zhelimo, ali malo sam hronoloshki pregledao njegove postove i pomalo me grize crv sumnje. Saznao je za rezultete IELTS-a 12.06., i onda 18.06 dobio vizu???![]()
Drugari,
biće mi zadovoljstvo da podelim novosti sa vama.
20 Juna, suprug i ja aplicirali za 175 vizu, evo jos uvek šaljemo papire.
Jutros dobili sponzorstvo države Viktorije, posle malo dužeg čekanja (aplicirali 10 Aprila), ali je bitno da je successful.
Tako sad menjamo na 176.
Puno pozdrava za sve, i da svi ubrzo dobijaju pozitivne odgovore.

Jutros dobili sponzorstvo države Viktorije, posle malo dužeg čekanja (aplicirali 10 Aprila), ali je bitno da je successful.