Poruke.....vasoj ljubavi,prijatelju,prijateljici...

obozavam ... znas to ;)

3005393281_292578eb00.jpg

:zag: nosić ;)

beautiful,black,white,couple,photography,portrait,sexy-99a143418b8a2f2a889d21686859bfe0_m.jpg

Znam, jasno mi je da ti ne trebam. Oči su mi suzne a duša vrišti od bola i tuge. Ne znam da li bi me sada i prepoznao, da me vidiš. Nema veze...Hvala ti. Znaš koliko sam čekala...Od svog rodjendana, do današnjeg dana, pokušavala sve ispraviti, nadomestiti. Radila sve sta sam znala i umela. Molila. Preklinjala. Ti znaš kada je moj rodjendan, a koji je sada mesec?Avgust. Punih 7. i po meseci, ja pokušavam da te vratim, najlepše i najneznije sto sam umela. Na svoj najdivniji način. na način na koji ja jedino umem. Svojojm ogromnom ljubavlju. Iskreno, osećanja su svaki dan pomešana i pocinjem da ne volim sebe više jer tebe volim. Jer ne znam kako mozes dozvoliti sve ovo, ako nekoga voliš. Da te neko toliko preklinje i moli da popravi sve. Jel ijednoj bilo stalo kao meni? Zasto onda plakao si, da nikada te nije niko voleo...i to nije istina, jel ja jesam. Jer te i dalje volim. zato sam i resila da nikoga ne slušam, vec samo i svoje srce. Da ti ono kaze sta oseca. Pocinje da me boli sve ovo. Pretesko i jako. I počinje da unistava. Zasto onda sve i zapocinjali smo onomad, ako tako mozes sada. Boli me neizdrzivo i zaista tesko je. I tebe su neke druge bolele, sada isto ti radiš nekome. Naplatio si sta si imao, za sve nemire, dosta je, molim te. Jednostavno, loše se odupirem, i tuga me savladava. Zar je moguce da te za sedam meseci ne zanima ni samo da li sam dobro. razboleli su me svi. Bojim se i ti ćeš. I onda sam ja ta, koja ne haje za druge i nije me briga, je li tako? Da li je ikoja ovako sve pokusavala najlepše i najbolej da popravi uz suze sve? Činim sve sta znam imam samo reci. Ne znam kako nijedna ne dopire i kako suze jednostavno ne peku te. Ta cutnja me vise ubija, samo bi rušio i odlazio demonstrativno...jel sve toliki i toliki greh samo i iskljucivo moj? Samo cutiš, kako ne shvataš da me to boli i razdire...više nego da me najstrasnije popljuješ. Ili se ti zaista više mene i ne sećaš i nastavio zivot...odavno. Svaki bogovetni dan, svih ovih meseci cekam makar bilo kakav glas, znak, post, porukica. Nista. Muk. Počinjem polako da se stidim sto te volim najviše. Što te volim kao sebe. :kiss:

Slučajno sam otišla na njen profil. Hvala na toj slici sto si joj ostavio kao i na tim slovima, i smajlićima sto su na slici. Ti pljuješ, sve sto ja radim. Pljuješ najstrašnije. Što ja lepše, ti sve bezobrazniji i gori. Nemam reči. Nastavi samo i drugima, kao sto si i meni nekada. Ja tako ne mogu, izvini drugima. Pošto ti mozes, ok. To ipak ne bi mogla raditi osoba koja voli nekoga i u cijem srcu stanuje neko koga si nekada imao. To mi je za sve ove mesece hvala. Na tom srcu. Na tom zagrljaju. Jel tako, lane moje? Ti ne zasluzuješ, da te neko ovako cisto voli kao sto te volim ja. Danas je Bogojavljenje. Onaj od gore je video sta sam radila ja, sta si radio ti. Je li tako? Ok, neka bude tako. LN i LS? Svaka tebi cast, kako ti mozes da se presaltaš, a mene si je*avao za svaku sitnicu ovde i sa kim pišem i kome pisem i an ancin koji pišem i koliko prijatelja imam. Vazno da sam ja najgora. Uzivajte u zajednickim avatarima i glupostima kojima mi razdirete dušu. Sram da te bude. Mrzim te i ne zelim više. Dušu nemaš i Boga se ne bojiš. Proklet bio dan, kada sam se vratila na Forum, i to samo zato jer ssi em ti vratio. Proklet bio i dan kada se ovde učlanih. Više mi ništa ne treba. Proklet bio dan,. kada te m,oja duša zavolela. A sad budi ljubazan sa svima, samo prema meni ološ i gad. Ok. Uzivaj . pardon, uzivajte. Teški sam ja kreten. Proklet bio dan. I nemoj slucajno, Vi sada iz moderacije, kada nakon poskidanih tekstova zatrazim po teci put konacno i trajno je*eno ukidanje svega ovoga sto sam najiskrenije i najpostenije pisala, da mi ne uvazite ukidanje, jer vidim da nekima to ide za par dana a ja uvek cekala mesecima. Da, proklet bio dan. Evo ti sad i je*eno uzivaj u tvom moderisanju. I pisanju.

My_Love_by_makkistyle.jpg

Volim te, znaš....
Ujutro kad sunce stidljivo se budi....viri zrakama kroz spuštene zavjese,
U podne kad ponosno zrake širi svuda oko nas...
U predvečerje kad zijevajući odlazi na počinak...
I dolazi mesec mlad....smeši nam se...
Kad u krevet odlučimo krenuti tad...
Dok zagrljeni ležimo jedno uz drugo,
mesec nas čuva za novo jutro...
Tada novi dan sviće,
i novo jutro za nas biće
prepuno ljubavi i novih nežnosti...

Slučajno sam otišla na njen profil. Hvala na toj slici sto si joj ostavio kao i na tim slovima, i smajlićima sto su na slici. Ti pljuješ, sve sto ja radim. Pljuješ najstrašnije. Što ja lepše, ti sve bezobrazniji i gori. Nemam reči. Nastavi samo i drugima, kao sto si i meni nekada. Ja tako ne mogu, izvini drugima. Pošto ti mozes, ok. To ipak ne bi mogla raditi osoba koja voli nekoga i u cijem srcu stanuje neko koga si nekada imao. To mi je za sve ove mesece hvala. Na tom srcu. Na tom zagrljaju. Jel tako, lane moje? Ti ne zasluzuješ, da te neko ovako cisto voli kao sto te volim ja. Danas je Bogojavljenje. Onaj od gore je video sta sam radila ja, sta si radio ti. Je li tako? Ok, neka bude tako. LN i LS? Svaka tebi cast, kako ti mozes da se presaltaš, a mene si je*avao za svaku sitnicu ovde i sa kim pišem i kome pisem i an ancin koji pišem i koliko prijatelja imam. Vazno da sam ja najgora. Uzivajte u zajednickim avatarima i glupostima kojima mi razdirete dušu. Sram da te bude. Mrzim te i ne zelim više. Dušu nemaš i Boga se ne bojiš. Proklet bio dan, kada sam se vratila na Forum, i to samo zato jer ssi em ti vratio. Proklet bio i dan kada se ovde učlanih. Više mi ništa ne treba. Proklet bio dan,. kada te m,oja duša zavolela. A sad budi ljubazan sa svima, samo prema meni ološ i gad. Ok. Uzivaj . pardon, uzivajte. Teški sam ja kreten. Proklet bio dan. I nemoj slucajno, Vi sada iz moderacije, kada nakon poskidanih tekstova zatrazim po teci put konacno i trajno je*eno ukidanje svega ovoga sto sam najiskrenije i najpostenije pisala, da mi ne uvazite ukidanje, jer vidim da nekima to ide za par dana a ja uvek cekala mesecima. Da, proklet bio dan. Evo ti sad i je*eno uzivaj u tvom moderisanju. I pisanju.

Brate, sestro...jet imas vise od 13 godina? Nadam se da nemas....u suprotnom je situacija veoma zabrinjavajuca. :eek:

Back