white daisies
Domaćin
- Poruka
- 3.492
obozavam ... znas to 
nosić 
nosić Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nosić Sta god da joj poruchim, pobenavice, i onda sam nayebao,kao i uvek. !!!!

Slučajno sam otišla na njen profil. Hvala na toj slici sto si joj ostavio kao i na tim slovima, i smajlićima sto su na slici. Ti pljuješ, sve sto ja radim. Pljuješ najstrašnije. Što ja lepše, ti sve bezobrazniji i gori. Nemam reči. Nastavi samo i drugima, kao sto si i meni nekada. Ja tako ne mogu, izvini drugima. Pošto ti mozes, ok. To ipak ne bi mogla raditi osoba koja voli nekoga i u cijem srcu stanuje neko koga si nekada imao. To mi je za sve ove mesece hvala. Na tom srcu. Na tom zagrljaju. Jel tako, lane moje? Ti ne zasluzuješ, da te neko ovako cisto voli kao sto te volim ja. Danas je Bogojavljenje. Onaj od gore je video sta sam radila ja, sta si radio ti. Je li tako? Ok, neka bude tako. LN i LS? Svaka tebi cast, kako ti mozes da se presaltaš, a mene si je*avao za svaku sitnicu ovde i sa kim pišem i kome pisem i an ancin koji pišem i koliko prijatelja imam. Vazno da sam ja najgora. Uzivajte u zajednickim avatarima i glupostima kojima mi razdirete dušu. Sram da te bude. Mrzim te i ne zelim više. Dušu nemaš i Boga se ne bojiš. Proklet bio dan, kada sam se vratila na Forum, i to samo zato jer ssi em ti vratio. Proklet bio i dan kada se ovde učlanih. Više mi ništa ne treba. Proklet bio dan,. kada te m,oja duša zavolela. A sad budi ljubazan sa svima, samo prema meni ološ i gad. Ok. Uzivaj . pardon, uzivajte. Teški sam ja kreten. Proklet bio dan. I nemoj slucajno, Vi sada iz moderacije, kada nakon poskidanih tekstova zatrazim po teci put konacno i trajno je*eno ukidanje svega ovoga sto sam najiskrenije i najpostenije pisala, da mi ne uvazite ukidanje, jer vidim da nekima to ide za par dana a ja uvek cekala mesecima. Da, proklet bio dan. Evo ti sad i je*eno uzivaj u tvom moderisanju. I pisanju.