Portret prosečnog srBskog patriote

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prosečni srBski patriota 1: Cela ova zemlja je puna stranih plaćenika, domaćih izdajnika, sektaša, pedera i narko-adžuvana, samo mi misleća manjina i mladost možemo da pokrenemo ovu svetu zemlju.

Prosečni srBski patriota 2: Baš tako, ovde je nemoguće živeti kao pristojan Srbin pravoslavac.

Prosečni srBski patriota 1: Nego, navrati, večeras mi dolaze ziloti i obrazovci, bacaćemo anateme na sektaše i ekumeniste, i biće predavanje o katoličko-jevrejsko-masonskoj zavJeri protivu svega što je srBsko.

Prosečni srBski patriota 2: Oho, pa ti si aktivan u odbrani srBstva! Jesi li učestvovao već u nekoj akciji?

Prosečni srBski patriota 1: Jesam, naravno, kad smo branili Kosovo onomad na mitingu u Beogradu, došla su i braća u Hristu iz srca pravoslavne zdrave patrijarhalne Srbije, pa smo oduzeli robu mrskim zapadnim kolonijalistima, patike, trenerke, pivo, cigare...zapalili smo i centralu cije za Srbiju, tzv. "ambasadu SAD", a ranije smo zapalili i džamiju, nije mi baš bilo jasno zašto, ali bilo je veselo, skupila se ekipa i tako...

Prosečni srBski patriota 2: Svaka čast! A jel imaš i neku patriotsku literaturu?

Prosečni srBski patriota 1: Pa nema potrebe, ljudi iz obraza nam kažu šta treba da radimo, a i nisam baš nešto vičan čitanju, još u osnovnoj školi sam razvio otpor prema lektiri bečke škole koja se nameće srBskoj deci.

Prosečni srBski patriota 2: A da nije kasno večeras, mislim, srBski domaćin mora da legne rano, da bi stigao na liturgiju u pećini, koju drži istinska srBska katakombna pravoslavna neekumenistička crkva?

Prosečni srBski patriota 1: Nije problem, možda se supruga nešto buni, ali ja joj opalim dve-tri vaspitne pa se smiri. Neće meni srBskom patrioti žena da određuje kad ću da se borim za Srbiju, a ziloti ionako bacaju anateme nevezano za početak liturgije.

Prosečni srBski patriota 2: Odlično! Baš dobro što smo se našli, brate.

Prosečni srBski patriota 1: SrBski pravoslavni bog sve vidi, brate. Ekrem do pobede! Ovaj, Srbija do pobede!

Šta reći osim ono što često ovde govorim ......LEPO JE BITI DUHOVIT ALI JE TUŽNO BITI SMEŠAN .....

MEĐUTIM TI NE SAMO DA NISI DUHOVIT , TI NISI NI SMEŠAN .... TI SI ŽALOSTAN , U SUPROTNOM NE BI OTVORIO KLASIČNU PROVOKATORSKU TEMU ......

Ali još veči problem je taj što si neobrazovan pa ne znaš značenje reči koju upotrebljavaš .....

PATRIOTA ...... JE NEKO KO JE VEZAN ZA SVOJU ZEMLJU , KO VOLI SVOJU ZEMLJU ..... TAJ TERMIN NEKMA NIKAKVE VEZE SA NACINALIZMOM KAKO TI TO GLUPO IZJEDNAČAVAŠ ....A NI SAM NACIONALIZAM NEMA VEZE SA NACIZMOM KAKO TI JOŠ GLUPŠE IZJEDNAČAVAŠ .....

1. PATRIOTA ---- VOLI SVOJU DRŽAVU

2. NACIONALISTA ----- VOLI SVOJ NAROD , ne mrzi druge ...

3. NACISTA ---- MRZI DRUGE NARODE .....

4. AUTONACISTA ---- MRZI SVOJ NAROD.....

1 i 2 SU SASVIM NORMALNA OSEĆANJA I JA SE PONOSIM ŠTO IMAM OBADVA ....

U 3 I 4 SE MOŽEŠ PRONAĆI TI I SLIČNI TEBI ...NEKA VAM SLUŽI NA ČAST ......ustvari ne može ...jer vi ne samo da nemate čast VEĆ I NE ZNATE ŠTA JE TO ....

wqyh05.jpg

ПА БИРАЈ С КОЈИМ ЋЕШ ДА СЕ ЗАКИТИШ!

Bež još i Rokere s Moravu staviš i komplet si

Prosjecan AntisrPin pokusava da predstavi sustinu prosjecanog SrBina.
Vama i dalje ne ide u glavu, pod kojim gramatičkim okolnostima b prelazi u p.

Zato je upotreba reči srbski sa B oličenje stupidnosti.

са каквим страхопоштовањем мора да се изговора Пресвето Име Христово.
Па ви претерујете са Исусом Сином Марије, као што Ши'ити претерују са њиховим Алијом.

То онда прелази у политеизам, јер се те 2 личности представљају као партнери у власти са Алахом 'azza wa jall.

Prosečni srBski patriota 1: Cela ova zemlja je puna stranih plaćenika, domaćih izdajnika, sektaša, pedera i narko-adžuvana, samo mi misleća manjina i mladost možemo da pokrenemo ovu svetu zemlju.

Prosečni srBski patriota 2: Baš tako, ovde je nemoguće živeti kao pristojan Srbin pravoslavac.

Prosečni srBski patriota 1: Nego, navrati, večeras mi dolaze ziloti i obrazovci, bacaćemo anateme na sektaše i ekumeniste, i biće predavanje o katoličko-jevrejsko-masonskoj zavJeri protivu svega što je srBsko.

Prosečni srBski patriota 2: Oho, pa ti si aktivan u odbrani srBstva! Jesi li učestvovao već u nekoj akciji?

Prosečni srBski patriota 1: Jesam, naravno, kad smo branili Kosovo onomad na mitingu u Beogradu, došla su i braća u Hristu iz srca pravoslavne zdrave patrijarhalne Srbije, pa smo oduzeli robu mrskim zapadnim kolonijalistima, patike, trenerke, pivo, cigare...zapalili smo i centralu cije za Srbiju, tzv. "ambasadu SAD", a ranije smo zapalili i džamiju, nije mi baš bilo jasno zašto, ali bilo je veselo, skupila se ekipa i tako...

Prosečni srBski patriota 2: Svaka čast! A jel imaš i neku patriotsku literaturu?

Prosečni srBski patriota 1: Pa nema potrebe, ljudi iz obraza nam kažu šta treba da radimo, a i nisam baš nešto vičan čitanju, još u osnovnoj školi sam razvio otpor prema lektiri bečke škole koja se nameće srBskoj deci.

Prosečni srBski patriota 2: A da nije kasno večeras, mislim, srBski domaćin mora da legne rano, da bi stigao na liturgiju u pećini, koju drži istinska srBska katakombna pravoslavna neekumenistička crkva?

Prosečni srBski patriota 1: Nije problem, možda se supruga nešto buni, ali ja joj opalim dve-tri vaspitne pa se smiri. Neće meni srBskom patrioti žena da određuje kad ću da se borim za Srbiju, a ziloti ionako bacaju anateme nevezano za početak liturgije.

Prosečni srBski patriota 2: Odlično! Baš dobro što smo se našli, brate.

Prosečni srBski patriota 1: SrBski pravoslavni bog sve vidi, brate. Ekrem do pobede! Ovaj, Srbija do pobede!

Odlično!:klap::klap::klap:

Što si nervozan koštuno-talibančiću?:hahaha::rotf:

Ne sviđa ti se tema???:mrgreen:

Зато што шири мржњу и извргава руглу патриотска осећања Срба.
Овакве теме треба да забрину српски народ и да га пробуде из летаргије у коју је доведен од стране својих представника у власти.

zar ovo nije vredjanje po nacionalnoj, a i verskoj osnovi, jer se spominje "srpski" Bog?
Izvrcu se ruglu patriote?
Strashno.

Šta je tu strašno?
Kada "PATRIOTE" izvrgavaju ruglu sve koji ne misle kao
oni, to je onda u redu?
To što ti svakoga ko nije pravoslavac nazivaš "sektašem" je u redu, je li?

Ha ha...znači stvarno treba da se udružite i da malo izvozite licemerje u
inostranstvo... privreda bi se vrlo brzo oporavila...:kafa:

Овакве теме треба да забрину српски народ и да га пробуде из летаргије у коју је доведен од стране својих представника у власти.

Nije tačno.

Vi širite mržnju svaki dan, ali svaki, a ova tema je samo reakcija na to.
Ova tema uopšte ne izvrgava ruglu prave Srbe, već kvazi-patriotski
nastrojene talibane koji pre podne mrze ceo svet, a od podne mrze sami sebe.:ok:

Nije tačno.

Vi širite mržnju svaki dan, ali svaki, a ova tema je samo reakcija na to.
Ova tema uopšte ne izvrgava ruglu prave Srbe, već kvazi-patriotski
nastrojene talibane koji pre podne mrze ceo svet, a od podne mrze sami sebe.:ok:

Доказ да ја ширим мржњу?
Мислим да ти овде изношиш неистину али уреду, постави пост где ја ширим мржњу према неком народу и извргавам руглу његова национална, верска и патриотска осећања?

Тема је школски пример шовинизма и ја као представник српског народа сматрам је говором мржње и вређање патриотских осећања грађана Србије који су српске националности.
Мене не занима шта мисли неки други припадник народа али код мене као припадника српског народа оваква тема изазива забринутост.

Доказ да ја ширим мржњу?
Мислим да ти овде изношиш неистину али уреду, постави пост где ја ширим мржњу према неком народу и извргавам руглу његова национална, верска и патриотска осећања?

Тема је школски пример шовинизма и ја као представник српског народа сматрам је говором мржње и вређање патриотских осећања грађана Србије који су српске националности.
Мене не занима шта мисли неки други припадник народа али код мене као припадника српског народа оваква тема изазива забринутост.

Neki to rade otvoreno i bez ikakvog srama, dok drugi to rade prikriveno i lukavo...:kafa:

Kako? Tako sto ce da se onda narod odseli u Englesku pa ce po forumima da deli nazovipravne savete i obozava Rusiju :lol:

Poslednja izmena:
Немој да му ласкаш!
НИЈЕ ОН СПОСОБАН ЗА ТАКАВ ИНТЕЛЕКТУАЛНИ НАПОР!

Tema: Портрет просечног гласача ЛДП-а ко и саме странке?

Jadni Vracarac. Toliko se trudi da mu teme budu posecene, a jedva sakupi tri strane, od cega sam napise dve.

I onda se pojavi neki koji napravi parodiju na njegovu temu i nabije za cas osam strana :sad2:

Unistavate ga, pisite malo kod njega, dusu nemate :rida:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back