- Poruka
- 62.443
Obzirom da mi je žena u trudnoći, sad bi kresnuo sve što ima otkucaj srca![]()
Eeee, pa ti si onda pravi srpski domacin

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obzirom da mi je žena u trudnoći, sad bi kresnuo sve što ima otkucaj srca![]()

Eeee, pa ti si onda pravi srpski domacin![]()
Prosečni srBski patriota 1: Cela ova zemlja je puna stranih plaćenika, domaćih izdajnika, sektaša, pedera i narko-adžuvana, samo mi misleća manjina i mladost možemo da pokrenemo ovu svetu zemlju.
Prosečni srBski patriota 2: Baš tako, ovde je nemoguće živeti kao pristojan Srbin pravoslavac.
Prosečni srBski patriota 1: Nego, navrati, večeras mi dolaze ziloti i obrazovci, bacaćemo anateme na sektaše i ekumeniste, i biće predavanje o katoličko-jevrejsko-masonskoj zavJeri protivu svega što je srBsko.
Prosečni srBski patriota 2: Oho, pa ti si aktivan u odbrani srBstva! Jesi li učestvovao već u nekoj akciji?
Prosečni srBski patriota 1: Jesam, naravno, kad smo branili Kosovo onomad na mitingu u Beogradu, došla su i braća u Hristu iz srca pravoslavne zdrave patrijarhalne Srbije, pa smo oduzeli robu mrskim zapadnim kolonijalistima, patike, trenerke, pivo, cigare...zapalili smo i centralu cije za Srbiju, tzv. "ambasadu SAD", a ranije smo zapalili i džamiju, nije mi baš bilo jasno zašto, ali bilo je veselo, skupila se ekipa i tako...
Prosečni srBski patriota 2: Svaka čast! A jel imaš i neku patriotsku literaturu?
Prosečni srBski patriota 1: Pa nema potrebe, ljudi iz obraza nam kažu šta treba da radimo, a i nisam baš nešto vičan čitanju, još u osnovnoj školi sam razvio otpor prema lektiri bečke škole koja se nameće srBskoj deci.
Prosečni srBski patriota 2: A da nije kasno večeras, mislim, srBski domaćin mora da legne rano, da bi stigao na liturgiju u pećini, koju drži istinska srBska katakombna pravoslavna neekumenistička crkva?
Prosečni srBski patriota 1: Nije problem, možda se supruga nešto buni, ali ja joj opalim dve-tri vaspitne pa se smiri. Neće meni srBskom patrioti žena da određuje kad ću da se borim za Srbiju, a ziloti ionako bacaju anateme nevezano za početak liturgije.
Prosečni srBski patriota 2: Odlično! Baš dobro što smo se našli, brate.
Prosečni srBski patriota 1: SrBski pravoslavni bog sve vidi, brate. Ekrem do pobede! Ovaj, Srbija do pobede!
Eeee, pa ti si onda pravi srpski domacin![]()
) već sa telesnom hemijom. Misliš da bi nekom švabi, tebi ili ovom šlogiranom Hunganu bilo drugačije?
![]()
ПА БИРАЈ С КОЈИМ ЋЕШ ДА СЕ ЗАКИТИШ!
Ова тема је лице и наличије не људи, него нељуди, којима сметају патриотска осећања људи, верска осећања људи, државотворна осећања људи само зато што су ти људи Срби.

Bež još i Rokere s Moravu staviš i komplet si
Bež još i Rokere s Moravu staviš i komplet si
Inace, najsmesniji deo je upravo to da je Hungan veci patriota od vecine ovih 'patriota' koji pene na temi.
Mislim, to ne da je smesno, nego je urnebesno i jbeno smesno.
Ali dobro, ipak nismo na Krsti da bi izvlacili neke poente, nego da zezamo Krstine 'patriote'.

Astrice koliko ja znam oni su bili popularni nekad i u Zagrebu i cesto gostovali u HR.
Ne znam baš odnosno ne sjećam se,znam ih samo sa teveja
Vama i dalje ne ide u glavu, pod kojim gramatičkim okolnostima b prelazi u p.Prosjecan AntisrPin pokusava da predstavi sustinu prosjecanog SrBina.
Па ви претерујете са Исусом Сином Марије, као што Ши'ити претерују са њиховим Алијом.са каквим страхопоштовањем мора да се изговора Пресвето Име Христово.
Prosečni srBski patriota 1: Cela ova zemlja je puna stranih plaćenika, domaćih izdajnika, sektaša, pedera i narko-adžuvana, samo mi misleća manjina i mladost možemo da pokrenemo ovu svetu zemlju.
Prosečni srBski patriota 2: Baš tako, ovde je nemoguće živeti kao pristojan Srbin pravoslavac.
Prosečni srBski patriota 1: Nego, navrati, večeras mi dolaze ziloti i obrazovci, bacaćemo anateme na sektaše i ekumeniste, i biće predavanje o katoličko-jevrejsko-masonskoj zavJeri protivu svega što je srBsko.
Prosečni srBski patriota 2: Oho, pa ti si aktivan u odbrani srBstva! Jesi li učestvovao već u nekoj akciji?
Prosečni srBski patriota 1: Jesam, naravno, kad smo branili Kosovo onomad na mitingu u Beogradu, došla su i braća u Hristu iz srca pravoslavne zdrave patrijarhalne Srbije, pa smo oduzeli robu mrskim zapadnim kolonijalistima, patike, trenerke, pivo, cigare...zapalili smo i centralu cije za Srbiju, tzv. "ambasadu SAD", a ranije smo zapalili i džamiju, nije mi baš bilo jasno zašto, ali bilo je veselo, skupila se ekipa i tako...
Prosečni srBski patriota 2: Svaka čast! A jel imaš i neku patriotsku literaturu?
Prosečni srBski patriota 1: Pa nema potrebe, ljudi iz obraza nam kažu šta treba da radimo, a i nisam baš nešto vičan čitanju, još u osnovnoj školi sam razvio otpor prema lektiri bečke škole koja se nameće srBskoj deci.
Prosečni srBski patriota 2: A da nije kasno večeras, mislim, srBski domaćin mora da legne rano, da bi stigao na liturgiju u pećini, koju drži istinska srBska katakombna pravoslavna neekumenistička crkva?
Prosečni srBski patriota 1: Nije problem, možda se supruga nešto buni, ali ja joj opalim dve-tri vaspitne pa se smiri. Neće meni srBskom patrioti žena da određuje kad ću da se borim za Srbiju, a ziloti ionako bacaju anateme nevezano za početak liturgije.
Prosečni srBski patriota 2: Odlično! Baš dobro što smo se našli, brate.
Prosečni srBski patriota 1: SrBski pravoslavni bog sve vidi, brate. Ekrem do pobede! Ovaj, Srbija do pobede!

Bedan plagijat!
Jedino dostignuce evrotalibana!

Što si nervozan koštuno-talibančiću?
Ne sviđa ti se tema???![]()
zar ovo nije vredjanje po nacionalnoj, a i verskoj osnovi, jer se spominje "srpski" Bog?
Izvrcu se ruglu patriote?
Strashno.

Зато што шири мржњу и извргава руглу патриотска осећања Срба.
Овакве теме треба да забрину српски народ и да га пробуде из летаргије у коју је доведен од стране својих представника у власти.

Odlično!![]()
Немој да му ласкаш!
НИЈЕ ОН СПОСОБАН ЗА ТАКАВ ИНТЕЛЕКТУАЛНИ НАПОР!
Tema: Портрет просечног гласача ЛДП-а ко и саме странке?

Nije tačno.
Vi širite mržnju svaki dan, ali svaki, a ova tema je samo reakcija na to.
Ova tema uopšte ne izvrgava ruglu prave Srbe, već kvazi-patriotski
nastrojene talibane koji pre podne mrze ceo svet, a od podne mrze sami sebe.![]()
Доказ да ја ширим мржњу?
Мислим да ти овде изношиш неистину али уреду, постави пост где ја ширим мржњу према неком народу и извргавам руглу његова национална, верска и патриотска осећања?
Тема је школски пример шовинизма и ја као представник српског народа сматрам је говором мржње и вређање патриотских осећања грађана Србије који су српске националности.
Мене не занима шта мисли неки други припадник народа али код мене као припадника српског народа оваква тема изазива забринутост.

Зато што шири мржњу и извргава руглу патриотска осећања Срба.
Овакве теме треба да забрину српски народ и да га пробуде из летаргије у коју је доведен од стране својих представника у власти.

Немој да му ласкаш!
НИЈЕ ОН СПОСОБАН ЗА ТАКАВ ИНТЕЛЕКТУАЛНИ НАПОР!
Tema: Портрет просечног гласача ЛДП-а ко и саме странке?