Portret prosečnog srBskog patriote

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oko za oko i ceo svet corav, a?
Jako zrelo, nema sta...
U svakom narodu ima dobrih i losih...ne vidim cemu tolika frka sto neko kritikuje lose strane naseg drustva, ma ko on bio :s

Pa neka uvede malo higijeničare u svoje dvorište i nek kritikuje malo svoje sunarodnike zbog raznih sranja po svetu (i u Izraelu). Ne treba mi on da mi drobi šta valja i ne valja u srpskoj državi. To sam uviđam svaki dan čim ustanem. Ja prihvatam dobronamernu kritiku, ali ovaj lik je maliciozan i zlonameran. Postavio je uvredljivu temu a takve govnobalje odye8eš u poskocima i kraj, pa nek je on jevrejin ili južnorodezijanac

Poslednja izmena:
Овде се тобож ширење шовинизма и расизма маскира неким политичким супротностима такве појаве су виђене у нацистичкој Немачкој где се тобож ради заштите партијског програма цели народи истребљивали, православни Словени су највише пострадали због те расистичке идеје осмишљене у главама вођа тадашње "Нове Европе".

Kako tebi objasniti da su ti sloveni ubijani zbog komunizma. Nije to bila nova evropa, nego nacional-socijalisticki pokret, okrenut cisto-krvnoj nemackoj -_-

Pa neka uvede malo higijeničare u svoje dvorište i nek kritikuje malo svoje sunarodnike zbog raznih sranja po svetu (i u Izraelu). Ne treba mi on da mi drobi šta valja i ne valja u srpskoj državi. To sam uviđam svaki dan. Ja prihvatam dobronamernu kritiku, ali ovaj lik je maliciozan i zlonameran. Postavio je uvredljivu temu a takve govnobalje odye8eš u poskocima i kraj

Svaka kritika je dobro dosla. Kako ista da naucimo ako ne preispitujemo stvari! :(

Ова тема је лице и наличије не људи, него нељуди, којима сметају патриотска осећања људи, верска осећања људи, државотворна осећања људи само зато што су ти људи Срби.

Poslednja izmena:
Ово тема је лице и наличије не људи, него нељуди, којима сметају патриотска осећања људи, верска осећања људи, државотворна осећања људи само зато што су ти људи Срби.

Yes, yes.... you won a cake... good boy :D

PS.Patriotizam nije mrznja prema svim susedima, verska osecanja trema drzati u crkvama a ne u skolama u veronauci, drzavotvorna...WTF?!

Kako tebi objasniti da su ti sloveni ubijani zbog komunizma. Nije to bila nova evropa, nego nacional-socijalisticki pokret, okrenut cisto-krvnoj nemackoj -_-

Православни Словени су убијани и у Независној Држави Хрватској, Краљевинни Италији, Великој Албанији, Трећем Рајху, њихове цркве су паљене, свештенство мучено и убијано на средњовековни начин, а верници насилно прекрштавани у римокатолицизам.

Православни Словени су убијани и у Независној Држави Хрватској, Краљевинни Италији, Великој Албанији, Трећем Рајху, њихове цркве су паљене, свештенство мучено и убијано на средњовековни начин, а верници насилно прекрштавани у римокатолицизам.

I sada... sta ja tebi da kazem... kad su ti izvori informacija pamfleti desnicarskih organizacija :s
ehhh... zaista ne mogu... nekada sam imao zivaca, za vas, sada...ne mogu...muka mi je

I sada... sta ja tebi da kazem... kad su ti izvori informacija pamfleti desnicarskih organizacija :s
ehhh... zaista ne mogu... nekada sam imao zivaca, za vas, sada...ne mogu...muka mi je

Не извор је пресуда Међународног суда у Нирнбергу да је побијено преко 20 милона православних Словена у Другом светском рату и то од десничара из Западних земља.

Не извор је пресуда Међународног суда у Нирнбергу да је побијено преко 20 милона православних Словена у Другом светском рату и то од десничара из Западних земља.

Niko ne kaze da nisu ubijeni, ali, tvoja razmisljanja o razlozima njihovog ubistva u fundamentalno netacna!

Niko ne kaze da nisu ubijeni, ali, tvoja razmisljanja o razlozima njihovog ubistva u fundamentalno netacna!

Па што су нацисти одвели патријарха Српске Православне Цркве у конц. логор, јер зато што је пастир православних Срба или зато што се звао Гаврило Дожић или из неког друго разлога?

Зилот није просечан Србин патриота, јер смо ми промилска мањина.

Али Богу хвала, све већу подршку и симпатије имамо у народу, јер су папославци и њихови глобалистички финансијери, погурали план унијаћења бребрзо.

А Срби као што и сам знаш, нит воле папу, нит јудеје - први су кољачи, други израбљивачи у србској свести.

Ti si poseban egzemplar. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back