Portret prosečnog srBskog patriote

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pravilnik za postavljanje sadržaja korisnika

Šta je zabranjeno?

•diskriminacija po bilo kom osnovu, a naročito po nacionalnom poreklu ili identitetu, veroispovesti, invaliditetu (psihičkom ili fizičkom), starosti, polu, seksualnoj orijentaciji, rasi ili etničkom poreklu, boji kože, političkom ili drugom uverenju, imovinskom stanju, kulturi, jeziku

•podsticanje ilegalnih aktivnosti ili rasizma, uključujući instrukcije i diskusije o tome

http://pomoc.krstarica.com/?action=article&cat_id=012&id=390

Ovaj, d'izvineš, šta tu nije istina? Zilotići sebe smatraju jedinom pravom neekumenističkom pravoslavnom crkvom i skupljaju se po kojekakvim pećinama, vikendicama...

A kako i na koji način izjava "Ekrem do pobede" potpada pod mržnju i rasizam? Ako je Srbija glasala za Miloša Bojanića, glasaće i za Ekrema.

Ne nazivam sektasem svakog ko nije pravoslavac...imam postovanje za katolike, za muslimane...
Sektom nazivam odredjene grupacije koje i njihova zvanicna religija naziva sektom...konkretno (napr.) Hare Krisna.

Ne izvrgavam ruglu svakog ko ne misli kao ja...ako ovde mislis na LDP, jesam se nasmejala Cedi, jer je prosto trcao blamiranju u susret, ako vec nikada nije nista procitao od Matije B. - nije trebao ni da ga spominje...a sto se Tadica tice onaj njegov video gde peva i cascava muziku mi je bas simpatican:lol:

Problem je u tvom razumevanju ljudi.
One lose osobine koje sam posedujes - pripisujes drugima.
Jedini koji se izruguje cetnicima i koji ismeva Kostunicu i druge srpske patriote si ti:)
Ovde ne mislim na Obraz, ja konkretno o njima pricam s blagom rezervom.

Sto se tice postavljaca teme - znam ga od ranije,s drugih tema, cilj mu i jeste bila provokacija:)
On je kao blaza verzija neznanka:)

O Hare Krišna ti je već objašnjeno i potkrepljeno činjenicama, ali, naravno, ti ništa nisi razumela.

You ain't seen nuthin' yet.:mrgreen:

једва чекам да почну да нам се рађају деца са две главе и три ноге и 4 руке, биће то прави осиромашено - уранијумски либерали продукти милосрдног просветљеног анђела 1999. :)
они ће сви беспоговорно тврдити да нас је слоба у ствари бомбардовао и да је он крив за нашу (њихову) несрећу,
а у том свету одржаваће их редовно убризгавање опијата шверцованих преко чемо јовановић - зукорлић евроталибанске анархобуљашке везе,
која ће им у ствари продуживати живот
о како племенито :)

Ovaj, d'izvineš, šta tu nije istina? Zilotići sebe smatraju jedinom pravom neekumenističkom pravoslavnom crkvom i skupljaju se po kojekakvim pećinama, vikendicama...

A kako i na koji način izjava "Ekrem do pobede" potpada pod mržnju i rasizam? Ako je Srbija glasala za Miloša Bojanića, glasaće i za Ekrema.

srBski domaćin mora da legne rano, da bi stigao na liturgiju u pećini, koju drži istinska srBska katakombna pravoslavna neekumenistička crkva?
SrBski pravoslavni bog sve vidi, brate. Ekrem do pobede! Ovaj, Srbija do pobede!

Шта је изјавио функционер ЛДП-а Ненад Прокић, што је и лично потврдио у емисији Ћирилица код новинара Марића од 13.12.2010 емитованој на ТВ Кошава "Србија ће ући у Европску унију са Србима или без Срба"!?

srBski domaćin mora da legne rano, da bi stigao na liturgiju u pećini, koju drži istinska srBska katakombna pravoslavna neekumenistička crkva?
SrBski pravoslavni bog sve vidi, brate. Ekrem do pobede! Ovaj, Srbija do pobede!

Шта је изјавио функционер ЛДП-а Ненад Прокић, што је и лично потврдио у емисији Ћирилица код новинара Марића од 13.12.2010 емитованој на ТВ Кошава "Србија ће ући у Европску унију са Србима или без Срба"!?

Ajd' probaj da napišeš post u kojem jedan pasus ima veze s drugim.

@ Hun

Mog dragog politika ne zanima, a kako tvoja devojka/zena podnosi tvoje opsesije srpskim patriotama i meditacijom?:mrgreen:

Mora da se ludo zabavlja s deckom koji spava na krsti zbog svoje mrznje prema Srbiji:roll:

Ja ne spavam na krsti, a drugo, pošto ne moram ništa da radim da bih zarađivao pare, imam vremena koliko samo hoću.:)

Nisam ja opsesivno vezan za ove što se vikaju patriotama, samo me zanima sa stručne tačke gledišta.

Ja ne spavam na krsti, a drugo, pošto ne moram ništa da radim da bih zarađivao pare, imam vremena koliko samo hoću.:)

*******, лако је тако, кад си ти "ОСЛОБАЂАО У ИМЕ НАРОДА",
па сад уживаш у плодовима свога рада! :whistling::whistling::whistling:

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:
Nisam ja opsesivno vezan za ove što se vikaju patriotama, samo me zanima sa stručne tačke gledišta.

Кажем ја, а ви ми не верујете, ..........................................."ПСИИИИИИЈИИИЋ!":hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Istina je ovo što sam napisao za tzv. srbske patriote. To dokazujete svojim pisanjem svakodnevno.

ШТА СИ НАПИСАО!?:think::think::think:

a122.gif
a122.gif
a122.gif

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back