HannibalNemo
Ističe se
- Poruka
- 2.064
Ne drami sa antisemitizmom. Ti nesrećnici nemaju nikakve veze sa ovom budalom koja je postavila ovu temu.
Ali tvoja slika koju si okacio, IMA! Srami se!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne drami sa antisemitizmom. Ti nesrećnici nemaju nikakve veze sa ovom budalom koja je postavila ovu temu.
Niks reputacija, takvih slika napravim 10 za pet minuta.

Zakitili su vas odavno.![]()

Зашто се не затвори ова шовинистичка тема?
Ne stavljaj u isti kontekst Jevreje i ove prosjake.Jel može i portret prosečnog ješovana?
Ali tvoja slika koju si okacio, IMA! Srami se!
Eh pa ti si premali da bi čuo za taj crtić ako ti je u nicku godina proizvodnje.Ustvari tako se zvao kod nas,ne znam kako je kod vas preveden

Kategorizovati sve glasace LDP-a najgore moguce nije sofinizam, a cim spomenes srpske fasiste, i cim pricas istinu o srpskim patriJotama, onda si sovinista... Kakvi dupli standardi![]()
Pa slika jeste glupost, ali ona je samo odraz istih govnarija koje je postavljač izasrao. Ako on može da serenda o mojim sunarodnicima, mogu i ja o njegovim. Stereotipom odgovaram na stereotipe
Pa slika jeste glupost, ali ona je samo odraz istih govnarija koje je postavljač izasrao. Ako on može da serenda o mojim sunarodnicima, mogu i ja o njegovim. Stereotipom odgovaram na stereotipe
Oko za oko i ceo svet corav, a?
Jako zrelo, nema sta...
U svakom narodu ima dobrih i losih...ne vidim cemu tolika frka sto neko kritikuje lose strane naseg drustva, ma ko on bio :s
To je zato što u svetu srbskih patriota Srbija nema loših osobina.
Da li ti zaista živiš u iluziji da ova zna ko je Saša Grej?![]()

Kategorizovati sve glasace LDP-a najgore moguce nije sofinizam, a cim spomenes srpske fasiste, i cim pricas istinu o srpskim patriJotama, onda si sovinista... Kakvi dupli standardi![]()
Pa ne znam
Posto prica o muskarcinama, pretpostavio sam da voli tu sirovu seksualnost, a Sasa Grej mu dodje pojam za tako nesto, pa mozda i zna![]()

Ја сам то објаснио у ранијим постовима да је извргавање целог једног народа руглу и исмејавање његових патриотских осећања у овом случају српског народа школски пример ширења националне и верске нетрпељивости јер није контра тема отворена против супротне политичке опције од ЛДП-а већ против патриотских осећањеа српског народа са исмејавањем и ниподаштавњем патриотских осећања једног народа који је свој патриотизам више пута доказао у ХХ веку.
И шта је поента ове теме да се шири мржња против Срба?
Да се Срби исмејавају?
Да се Срби понижавају?
Да се Срби вређају?
Ја сам то објаснио у ранијим постовима да је извргавање целог једног народа руглу и исмејавање његових патриотских осећања у овом случају српског народа школски пример ширења националне и верске нетрпељивости јер није контра тема отворена против супротне политичке опције од ЛДП-а већ против патриотских осећањеа српског народа са исмејавањем и ниподаштавњем патриотских осећања једног народа који је свој патриотизам више пута доказао у ХХ веку.
И шта је поента ове теме да се шири мржња против Срба?
Да се Срби исмејавају?
Да се Срби понижавају?
Да се Срби вређају?
Naravno da nije.
Isto to vazi i za Jevreje, Muslimane, Hrvate, Amere, Nemce.
Ali kada su u pitanju srBske patriote, onda odmah kukaju 'Nepravda!!!'