Portret prosečnog srBskog patriote

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa slika jeste glupost, ali ona je samo odraz istih govnarija koje je postavljač izasrao. Ako on može da serenda o mojim sunarodnicima, mogu i ja o njegovim. Stereotipom odgovaram na stereotipe

Evo objasnio ti je Hannibal:

Kategorizovati sve glasace LDP-a najgore moguce nije sofinizam, a cim spomenes srpske fasiste, i cim pricas istinu o srpskim patriJotama, onda si sovinista... Kakvi dupli standardi

Pa slika jeste glupost, ali ona je samo odraz istih govnarija koje je postavljač izasrao. Ako on može da serenda o mojim sunarodnicima, mogu i ja o njegovim. Stereotipom odgovaram na stereotipe

Oko za oko i ceo svet corav, a?
Jako zrelo, nema sta...
U svakom narodu ima dobrih i losih...ne vidim cemu tolika frka sto neko kritikuje lose strane naseg drustva, ma ko on bio :s

Kategorizovati sve glasace LDP-a najgore moguce nije sofinizam, a cim spomenes srpske fasiste, i cim pricas istinu o srpskim patriJotama, onda si sovinista... Kakvi dupli standardi :D

Ја сам то објаснио у ранијим постовима да је извргавање целог једног народа руглу и исмејавање његових патриотских осећања у овом случају српског народа школски пример ширења националне и верске нетрпељивости јер није контра тема отворена против супротне политичке опције од ЛДП-а већ против патриотских осећањеа српског народа са исмејавањем и ниподаштавњем патриотских осећања једног народа који је свој патриотизам више пута доказао у ХХ веку.
И шта је поента ове теме да се шири мржња против Срба?
Да се Срби исмејавају?
Да се Срби понижавају?
Да се Срби вређају?

Ја сам то објаснио у ранијим постовима да је извргавање целог једног народа руглу и исмејавање његових патриотских осећања у овом случају српског народа школски пример ширења националне и верске нетрпељивости јер није контра тема отворена против супротне политичке опције од ЛДП-а већ против патриотских осећањеа српског народа са исмејавањем и ниподаштавњем патриотских осећања једног народа који је свој патриотизам више пута доказао у ХХ веку.
Да се Срби исмејавају?
Да се Срби понижавају?
Да се Срби вређају?

Ne, nego da se još jednom pokaže nepismenost onih koji sebe nazivaju srbskim patriotama.

Да се Срби исмејавају?
Да се Срби понижавају?
Да се Срби вређају?

O ne. Nije cela srbija obraz, nisu ceo srpski narod oni koji su karikirani u uvodnom postu! To je samo jedam deo srpskog naroda, koji ne moze da podnese kritiku, nista niste bolje od onih mudzehadina koji vicu "DEATH TO THOSE WHO INSULT ISLAM!"... Isto kao i za LDP, isto su samo jedan deo populacije.

Овде се тобож ширење шовинизма и расизма маскира неким политичким супротностима такве појаве су виђене у нацистичкој Немачкој где се тобож ради заштите партијског програма цели народи истребљивали, православни Словени су највише пострадали због те расистичке идеје осмишљене у главама вођа тадашње "Нове Европе".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back