Poroci i ljubav

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Da li bi bili sa osobom sa osobom koja ima neki porok, pije, pusi, rekreativno koristi neku laku drogu i sl?
Nije glavno pitanje da li bi bili, vec zasto ne bi bili u vezi sa osobom koja ima neki porok?
Cesto cujemo ono, "sa pusacem ne bih mogao/la nikad", e sad pitanje je zasto nikad pusac, ili koji vec porok ima, sta je to sto nas u vezi pojedinackog poroka odbija?

Da li bi bili sa osobom sa osobom koja ima neki porok, pije, pusi, rekreativno koristi neku laku drogu i sl?
Nije glavno pitanje da li bi bili, vec zasto ne bi bili u vezi sa osobom koja ima neki porok?
Cesto cujemo ono, "sa pusacem ne bih mogao/la nikad", e sad pitanje je zasto nikad pusac, ili koji vec porok ima, sta je to sto nas u vezi pojedinackog poroka odbija?

Ne bih.
Bila. Videla... Hvala lepo :mrgreen:

Par mojih ortakinje je u stanju da popije vise od mene, a super su likovi. Alkosi nisu.
Pusenje jeste malo shit kad ti neko unakazi celu gajbu dimom, mada ja volim duvan, ali mislim da je totalno lose u svakom pogledu, a od mladih cini mi se da mnogo manje njih pusi.
Lake droge, vutra i to, nisam ljubitelj tih ljudi i takvog okruzenja tako da JOK.

bio sam samo radi rupica kratko a ne bih bio ozbiljno zato sto utice na mene mentalno i fizicki pogubno

- - - - - - - - - -

Eto mene, recimo, odbijaju nepusaci. Ne bih bila sa nepusacem zato sto stalno tupe o zdravom zivotu i slicno.
tupi i ti ipak je to napredak u odnosu na nesto sto svako moze i ume,jer tako srozas sebe na 5ogodisnjeg cigancica koji zapali pljugu

Poslednja izmena:
pa ne mogu,za tupljenje treba iskustvo,ono godine probanog i ovog i onog,pa se covek malo sabere,vidi sta mu prija a sta radi zbog nesigurnosti i nestabilnosti,znaci svako pap 200 dindzi na kiosk i posto je faca s pljugom,a da ga vidim 30 propadanja dal ce ikad pomeriti granice svoje ne/sposobnosti

pa ne mogu,za tupljenje treba iskustvo,ono godine probanog i ovog i onog,pa se covek malo sabere,vidi sta mu prija a sta radi zbog nesigurnosti i nestabilnosti,znaci svako pap 200 dindzi na kiosk i posto je faca s pljugom,a da ga vidim 30 propadanja dal ce ikad pomeriti granice svoje ne/sposobnosti

Ma jok, za tupljenje je potrebno malo komplekasa, i neki majusni razlog za koji ce se tupadzija uhvatiti. :)

pa mi pustamo nikako na osnovu nasih tripova ne mozemo nikoga ugrozavati,ono odi na zdravlje na odvikavanje od pusenja,saznaces nesto o sebi sto nisi znala,da su ti na pr otupela cula mirisa i ukusa,kako ne znas da ti stvari smrde na pljuge i memlu,kako ti koza tamni a sunce smeta

pa mi pustamo nikako na osnovu nasih tripova ne mozemo nikoga ugrozavati,ono odi na zdravlje na odvikavanje od pusenja,saznaces nesto o sebi sto nisi znala,da su ti na pr otupela cula mirisa i ukusa,kako ne znas da ti stvari smrde na pljuge i memlu,kako ti koza tamni a sunce smeta

A sto se ti toliko nerviras? Eto ti znas sve sto treba da znas o sebi i drugima, neki od nas ce umreti u neznanju. :lol:

Sam sam ubijao paklu i po dnevno skoro 15 godina do pre 5 godina i sad da uslovljavam nekoj ostanak u vezi zbog toga je malo glupo.Iako bih verovatno gunđao i pametovao kao svaki "preporođeni" čistunac.

Nemam ništa protiv devojaka koje umeju da popiju ali čisto iz tehničkih razloga ....zahebano je ako ti devojka pije jer onda nema ko da te vozi kući kad se olešiš u kafani ili na nekoj slavi ;) Malo gandže na žurkama u ranoj mladosti je normalno ali ako se nastavi onda tu nešto po meni ne štima.

Hronični alkoholizam i narkomanija su već bolesti koji život pretvaraju u pakao bližnjima,naravno da bih to izbegao. Video sam u svom okruženju našta to liči i neka hvala nisam toliko hrabar.

ma jok ne nerviram se nego sve isti sablonisti,kao fazon neces ti mene sacu ti ja nadjem falinku i izduvni gasovi zagadjuju sto se protiv toga ne brecas:lol:
Gde si ti procitao da sam ja tebi ista od toga napisala?

- - - - - - - - - -

Laki je malo neurozan.......

Zasto u poroke svrstavate cigarete,alkohol i drogu.Ima jedan mnogo veci a to je LAZ..
Lazov NE NIKAKO!!!!!!!!!!!!
A posle lazi ubroji i brinuti tudju brigu umesto svoje.

pa dobro
ljudi su generalno porocni sto se tice alkohola droge duvana itd

ne bi verovao koliko ljudi koristi kokain travu a bave se sportom, porodicni ljudi itd

Back