Mladja soma evra
Aktivan član
- Poruka
- 1.767
Ja sma donorao dosta novca za izgradnju hrama na vracaru. Dao sam i dosta novca za obnovu Hilandara kada je izgoreo. Dajem cesto donacije za izgradnju crkava i obnovi manastira, kad god mogu i koliko mogu. Sada vise ucestvujem u akcijama za skupljanje novca za lecenje dece narocito za Budi human. Koliko mogu naravno, jer to malo od mene i od drugih kada se skupi znaci mnogo nekome drugome.Cemu tolika ogorcenost I ostrascenost?
Ajde pricajmo o poreklu novca od kojih su kupljene te svestenicke patike ili automobili?
Zato tolika paljba?
Mislis da je moj novac koji zaradjujem prljav? Krvav? Ne razumem te.. koja je norma za Crkvu kada odluce da kupe automobil? Jel ima neka marka ili model po vasem nekom ukusu ili standardu? Dosta vernika imucnijih za koje znam su donirali nov automobil nekim manastirima koji nisu imali. Jel to lose? Jel i za to imate standard da odlucujete za druge sta ce i kako ce da rade sa svojim novcem?
Ja bih vas pitao, zasro ste toliko ogorceni i toliko negativno sirite stetnu propagandu prema Crkvi?