- Poruka
- 77.429
pa jesu li besna?Zivim u varosici, uvek su ovde svestenici imali dobre automobile,...verujem da je tako svuda, i u vecim gradovima.
Zanimljivo da tako u svetu nije. Pouzdano znam.
Ovde su alavi na novac.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa jesu li besna?Zivim u varosici, uvek su ovde svestenici imali dobre automobile,...verujem da je tako svuda, i u vecim gradovima.
Zanimljivo da tako u svetu nije. Pouzdano znam.
Ovde su alavi na novac.
ima (nezvanično) parohijal godišnjiI da dodam da bih ja pitanje crkve i uopšte verskih institucija rešio na nemački način. Porez vernicima i budžet zasnovan na tome,a ko neće ne mora ali onda nema verskih obrednih usluga.
Najbolji način i da se verske institucije obuzdaju i sa druge napravi filter za ove instagram vernike i pomodarce.
I Patrijarh Profitije zinu nad čudom nad čudima!Isus sede prema kovčegu za priloge, te gledaše kako narod meće novac u kovčeg; a mnogi bogati metahu mnogo. I dođe jedna siromašna udovica pa ubaci dve lepte, to jest kodrant. Tada dozva svoje učenike i reče im: zaista, kažem vam, da ova siromašna udovica stavi više od svih koji metahu u kovčeg; jer svi metnuše od svog izobilja, a ona od svoje nemaštine stavi sve što je imala, sav svoj imetak.
kako nije demokratski. ko postavlja episkope?popovi ili aj da kazem svestenici da mi picolina ne bi zamerila se ne biraju na demokratski nacin..da li zato nemaju osnovu da se bave politikom?
besna kolaZbog cega, ne razumem? Zasto bih bila besna?
Nikada me nije zanimalo ista tudje, ako mislis ns neku zavist ili slicno.
Srecna sam, ljudi koji mi znace I koje volim su dobro I zdravo.
Onda sam i ja srecna.
Ljudi nijesu hteli da plate kartu za prevoz 50 dinara.I da dodam da bih ja pitanje crkve i uopšte verskih institucija rešio na nemački način. Porez vernicima i budžet zasnovan na tome,a ko neće ne mora ali onda nema verskih obrednih usluga.
Najbolji način i da se verske institucije obuzdaju i sa druge napravi filter za ove instagram vernike i pomodarce.
Nije poenta u tome. Tamo, dalje od ove bedne i siromasne zemlje ljudi nisu iskompleksrani.pa jesu li besna?
O cemu pises ti?? Citirao si moj post o ljudima koje volim.besna kola
na to sam mislio
Svestenistvo propagira skromnost, poniznost, a voze neka besna kola, meni je to nelogicno
šta ti nije jasnosveštenstva i monaštva ima oko dve hiljade u SPC na teritoriji Srbije.
osim episkopa vladika koliko njih znaš da voze besna kola?
Mogu pouzdano napisati njih cetvorica ovde, u mom gradicu, oni su se smenjivali..šta ti nije jasno
znači prosto pitanje
koliko njih znaš da voze besna kola a da nisu episkopi?
paušalne izjave ostavi za druge korisnike
Da li popovi treba da se bave politikom?
Pa nijesu samo u pitanju Zlatne Kočije, tu su i dvorci okovani zlatom, smaragdima i safirima, zavetovani na skromnost, sve od priloga siromašnih udovica...šta ti nije jasno
znači prosto pitanje
koliko njih znaš da voze besna kola a da nisu episkopi?
paušalne izjave ostavi za druge korisnike
Evo, ja ne znam, ko ih postavlja? Ti si vernik, trebalo bi da znas.kako nije demokratski. ko postavlja episkope?
Tihi, providno I glupo.treba
kad mogu lopovi kao Djilas i izdajnici kao Ponos sto ne bi mogli i popovi?
ti se baviš crkvom a ja sam vernik, ti bi trebalo bolje da znašEvo, ja ne znam, ko ih postavlja? Ti si vernik, trebalo bi da znas.
Nikako da prodje ta tvoja ljubomora na "popove"?
Mogao si da ih nazoves i svestenicima, ali nema ko da bude primitivan.
Generalno ne jer su u poziciji uticaja da njihovim izjavama mogu vernike da usmeravaju politički, tipa kupim ti popa za soma-dva jurića i kažem mu da peva i propoveda u moje ime, da priča ljudima da sam izbor Božiji i sl.Da li popovi treba da se bave politikom?
daj neku sliku da vidimo te carske palatePa nijesu samo u pitanju Zlatne Kočije, tu su i dvorci okovani zlatom, smaragdima i safirima, zavetovani na skromnost, sve od priloga siromašnih udovica...
Dobro posao SPC d.o.o. ide, sva sreća nema profita a onda ni poreza, pa moraju siromašne udovice da doniraju.
Ne bi trebalo.Da li popovi treba da se bave politikom?
nisam, tuga velikaMogu pouzdano napisati njih cetvorica ovde, u mom gradicu, oni su se smenjivali..
Toliko ja pamtim. Ne znam sta je bilo pre mog rodjenja.
Da li si sada srecan?
Ja se ne bavim crkvomti se baviš crkvom a ja sam vernik, ti bi trebalo bolje da znaš
Eno ti na Dedinju, ...daj neku sliku da vidimo te carske palate
Ne razumem se ja nesto u te marke automobila. Vidim da su oduvek dosts tu odskakali u odnosu na nas, obicne mestane ovde..nisam, tuga velika
nisam ti uopšte tražio imena već koja su to besna kola
ferari porše bmw i mercedes najnoviji modeli...?
Mogu da okačim šta hoćeš, ti ćeš zgrožen da upališ tamjan i da brekćeš iš iš Sotono, dok SPC doo uzima keš i iz tvog novčanika.daj neku sliku da vidimo te carske palate