електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Али она прича о жени и детету на крову и тасту који је сишао по ћебе... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sledeći je Tito, pretpostavljam![]()
Sto se ovog prvog tice, ne zaboravi da su pre 5. oktobra bili izbori. Sada su nedavno takodje bili izbori, pa zasto narod nije izasao da glasa drugacije ako je nezadovoljan?
Sto seovog drugog tice, verovatno i sigurno da postoje propusti, ali da postoji namera vladsti kako se ovde tvrdi (kad kazem "ovde" mislim na internet ali i neke medije) da narod ne spasu ili zrtvuju, to je van svake pameti.
Časlav ili car Dušan, možda...
**** te, još ja kontam da pričam sa nekim normalnim... dobro si mi ukazala da je u pitanju stranački BOT odnosno BOTICA![]()
Ništa ljudsko nije mi strano. A mi volimo da improvizujemo. Kod nas je ljudski faktor uzrok svih muka.
Sledeći je Tito, pretpostavljam![]()
Његов домашај утицаја и правну снагу дефинисала је БАГРА коју већI koja je pravna snaga Rodoljuba Šabića!? Nula, kao i moja. Zašto ga plaćamo? Da kaže svoje tumačenje koje niko u vlasti neće poštovati?
@Jevropa
Ma ja sam odavno spustio gard. Svejedno mi je. Apsolutno me nije briga ni za jednu stranku niti ih pratim jer su mi se smučili odavno, nego sam se samo kao pravnik iznervirao oko ovog hapšenja koje blage veze s mozgom nema. Lakrdija i blamaža. Sramota.
Ovog Džamba je promovisao Vučićev ulizičar Vučićević na TV Pink i svom idiotskom Informeru. Evo sad na TV Pink doveo pijandure Lukovića i Sarapu i još jednog koji ćuti. Pera drži slovo. Kaže, ne zna o kakvoj cenzuri se priča i priča o nekakvim Ćevapčićima. Omalovažava Sašu Jankovića i Rodoljuba Šabića, a kreten Vučićević se smeje. Aaa, evo kaže da ova dvojica zaradjuju po 4 'iljade evra mesečno...
Počinjem da žalim za Tadićevim analitičarima.
Rekoh ja, kakoje lako udruziti SNS i DS kad se radi o unistenju Srbije, ma dogovoricete se vi vec![]()
Mene od svega najvise zanima -ko Vucicu vuce konce i to za sve ovo sto radi
Ne, Tito je u Srbiji zasticen ko beli medved
Mene od svega najvise zanima -ko Vucicu vuce konce i to za sve ovo sto radi
Његов домашај утицаја и правну снагу дефинисала је БАГРА коју већ
дуже времена овде промовишеш... Тако да сада лицемерно исказујеш
бригу о стању у правном систему Србије..
Зашто то ниси питала када је министровала она бљузга, приправница
обреновачког пијачарског рахметли оdvejetnika?![]()
Ne pomaže tebi Njegoš.
Tebe bas opasno hebe ovaj Njegos,ha?
Jedan od mojih omiljenih pisaca, ali nije za forumsku upotrebu.
Вучићевић, Пера Луковић и онај деген Сарапа су ПРАВА ТРОЈКА ДАНАШЊЕ СРБИЈЕ - ОЛИЧЕЊЕ НАШЕ ТРАГЕДИЈЕ.... гледао сам делимично емисију, лепо сам се згрозио који су то ликови, који неморал, ккја умишљеност и још плус свега КОЈИ ОНИ ПРОСТОР ДОБИЈАЈУ У МЕДИЈУ.........
Njegoš je aktuelan uvek i svuda. Njegoš je Srbija.
Jesi li gledao kraj, kad se ljiga Vučićević uz pomoć Sarape pravda za ovog "heroja" Džamba
Pera je popljuvao društvene mreže. Sad gledam Kesića![]()
Ја би ти одговорио али ризиковао бих кривично гоњење, тако да ти нећу ништа рећи.Zna li neko, jel se još uvek rade svakodnevne provere kvaliteta vode?
Poslednje saopstenje instituta "Batut" od pre 5 dana:
http://www.novimagazin.rs/vesti/batut-voda-u-22-opstine-nije-za-pice
А шта ако је ова "забрана" НАРУЧЕНА од лоповског лобија који је након пучаPoslednje saopstenje instituta "Batut" od pre 5 dana:
http://www.novimagazin.rs/vesti/batut-voda-u-22-opstine-nije-za-pice