Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Onaj tužilac!? Ne zasmejavaj me.

Taj tuzilac. Ne znam sta mu fali, premda ne znam kako izgleda, ali je sustiina u tome da je dizanje panike moglo da ima mnogo vece posledice da je potrajalo vanredno stanje (situacija), ali na srecu nije potrajalo. Time bi bili ugrozeni samo vec unesreceni gradjani, a ne vlast, kao sto je i cilj mnogih napisa bio.

Obožavam kad se uhvatim u koštac sa ovakvim pravnim veličinama. A, da li bi mi objasnila šta je potrebno za pokušaj k.d.?

Tek kad mi objasnis u cemu je razlika izmedju vanrednog stanja i vanredne situacije, prva sam pitala.

Poslednja izmena:
I koja je pravna snaga Rodoljuba Šabića!? Nula, kao i moja. Zašto ga plaćamo? Da kaže svoje tumačenje koje niko u vlasti neće poštovati?

eh draga moja, pa nije to problem u Sabicu. problem je u vlasti koja ne snosi odgovornost i narodu koji ne natera vladu na odgovornost. ali dobro, narod je uglavnom, veliko vecinom, marva. stoga i iz takve perspektive, jos nam je i super.

Taj tuzilac. Ne znam sta mu fali, premda ne znam kako izgleda, ali je sustiina u tome da je dizanje panike moglo da ima mnogo vece posledice da je potrajalo vanredno stanje (situacija), ali na srecu nije potrajalo. Time bi bili ugrozeni samo vec unesreceni gradjani, a ne vlast, kao sto je i cilj mnogih napisa bio.

Devojčice, shvati da se tvojim rezonom klizi u bezakonje, Koga bre boli kuurac, šta ti misliš da bi se desilo u slučaju da je vanredna situacija potrajala. Da li ti shvataš šta pričaš? Zakoni su i rađeni da takvi kao ti ne bi sudili.

Ovaj tvoj rezon podseća na one poteze titoista posle rata, kada su oni bili zakon, oni i Jovo Kapičić...

Devojčice, shvati da se tvojim rezonom klizi u bezakonje, Koga bre boli kuurac, šta ti misliš da bi se desilo u slučaju da je vanredna situacija potrajala. Da li ti shvataš šta pričaš? Zakoni su i rađeni da takvi kao ti ne bi sudili.

Ovaj tvoj rezon podseća na one poteze titoista posle rata, kada su oni bili zakon, oni i Jovo Kapičić...

A koga boli ona stvar sta ti mislis? Sta mislis, ko si? Zakoni su i radjeni da bas takvi kao ti ne bi mogli da ih sprovode, na osnovu polu i dezinformacija. I odstupi od mene kad vec nemas odgovor ni argument.

Srbija pliva u g*******, a mi ćemo da se bavimo pravnom naukom. Neka to rade nekorumpirani pravni stručnjaci, ako ih ima.

- - - - - - - - - -

Nije problem u Njegošu, već u onima koji ga citiraju.

Ja koliko vidim ti ovde imas problema sa vise njih, pa bi na tvom mestu prvo preispitala sebe. A ti si jednostavno malo kratkovida pa se hvatas samo jedne stavke, zasto Vucic hapsi............ ova poplava je malo kompleksnija nego sto neki mogu da razumeju. Neki koji su 5. oktobra lupali u serpe, osim te melodije ocigledno vise nista vise nisu naucili.

Ja koliko vidim ti ovde imas problema sa vise njih, pa bi na tvom mestu prvo preispitala sebe. A ti si jednostavno malo kratkovida pa se hvatas samo jedne stavke, zasto Vucic hapsi............ ova poplava je malo kompleksnija nego sto neki mogu da razumeju. Neki koji su 5. oktobra lupali u serpe, osim te melodije ocigledno vise nista vise nisu naucili.

vucic je lupao i mnogo ranije, pre 5og oktobra. ne u serpe ali je lupao za sve pare.

5. oktobra se nije lupalo u serpe za tvoju informaciju, nego mnogo pre, zbog kradje glasova na lokalnim izborima, ali kome to govoriti...?

Heroj-D%C5%BEambo-Obrenovac-620x413.jpg

Ђафте курафте минђи, па де су сакрили евре.

A koga boli ona stvar sta ti mislis? Sta mislis, ko si? Zakoni su i radjeni da bas takvi kao ti ne bi mogli da ih sprovode, na osnovu polu i dezinformacija. I odstupi od mene kad vec nemas odgovor ni argument.

Svašta bi ti rekao, ali neću pošto si žena. Ne shvataš koliko je opasno kada se amateri i politički obojeni likovi dohvate prava. Kada pravo postane predmet mešetarenja, onda se gubi pravna sigurnost, ali nemaš ti kapacitet da to shvatiš. Zbog svih drugih, ostavljam link u kome je čovek lepo objasnio suštinu ovog cirkusa...
http://gradjanski-zakonik.blogspot.com/2014/05/ako-vas-privedu-zbog-sirenja-panike-na.html

Pomozi drugim ljudima, nemoj mene da savetuješ. S kim imam problem? Sa tobom? Ne slažemo se, to je sve. Vučića nisam ni spomenula.

Svašta bi ti rekao, ali neću pošto si žena. Ne shvataš koliko je opasno kada se amateri i politički obojeni likovi dohvate prava. Kada pravo postane predmet mešetarenja, onda se gubi pravna sigurnost, ali nemaš ti kapacitet da to shvatiš. Zbog svih drugih, ostavljam link u kome je čovek lepo objasnio suštinu ovog cirkusa...
http://gradjanski-zakonik.blogspot.com/2014/05/ako-vas-privedu-zbog-sirenja-panike-na.html

Mani me sa tim amaterskim blogspotivima, ili zakon na videlo, ili odstupi iz razgovora.

A sve sto si napisao, po ovome sto si izneo kao "dokaz" vazi upravo za tebe, i ne pada mi na pamet da se s takvim jos i prepucavam.

vucic je lupao i mnogo ranije, pre 5og oktobra. ne u serpe ali je lupao za sve pare.

Ajd da budem konkretna, ti hoces da kazes da su radikali lupali pre 5. oktobra, nazalost Vucic je pre par godina mutirao u nesto sasvim deseto, a takodje nazalost, ni danas niste u stanju da priznate koliko je Seselj bio u pravu sa tim "lupanjem". Sta su ti stranacki interesi, i onda se cudite necemu?

Mani me sa tim amaterskim blogspotivima, ili zakon na videlo, ili odstupi iz razgovora.

A sve sto si napisao, po ovome sto si izneo kao "dokaz" vazi upravo za tebe, i ne pada mi na pamet da se s takvim jos i prepucavam.

Koje si struke? Fabus, Fimek, Megatrend ili ipak ni toliko?

I ne pada se piše odvojeno, po čemu zaključujem da ni osnovnu nisi ispeglala kako treba. A i ja svakavima pokušavam pomoći... stvarno sam humanitarac prvog reda.

5. oktobra se nije lupalo u serpe za tvoju informaciju, nego mnogo pre, zbog kradje glasova na lokalnim izborima, ali kome to govoriti...?

Deluje čudno, ali žalićemo za 5. oktobrom kada smo mogli da okupimo masu. Sada to nije moguće. A svi su još više nesrećni i nezadovoljni.

- - - - - - - - - -

Postojao je, i postoji i kod naroda, sto mi je izuzetno drago, i kod vlasti iod onih koje je vlast pozvala da nam pomognu. Nema tu razdvajanja, jer niko se nije nadao ovome.

I tako dođosmo do sirene koja se nije čula u svim delovima Obrenovca...

Deluje čudno, ali žalićemo za 5. oktobrom kada smo mogli da okupimo masu. Sada to nije moguće. A svi su još više nesrećni i nezadovoljni.

- - - - - - - - - -

I tako dođosmo do sirene koja se nije čula u svim delovima Obrenovca...

Sto se ovog prvog tice, ne zaboravi da su pre 5. oktobra bili izbori. Sada su nedavno takodje bili izbori, pa zasto narod nije izasao da glasa drugacije ako je nezadovoljan?

Sto seovog drugog tice, verovatno i sigurno da postoje propusti, ali da postoji namera vladsti kako se ovde tvrdi (kad kazem "ovde" mislim na internet ali i neke medije) da narod ne spasu ili zrtvuju, to je van svake pameti.

Back