- Poruka
- 62.443
Je li Vucic po 123-i put na TV-u objasnio razliku izmedju utopljenih i onih koji su umrli prirodnom smrcu?
Ako nije, onda sam se duboko razocarao u njega, psosutaje sa svojom reformatorskom energijom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji je trenutni bilans?Je li Vucic po 123-i put na TV-u objasnio razliku izmedju utopljenih i onih koji su umrli prirodnom smrcu?Ako nije, onda sam se duboko razocarao u njega, psosutaje sa svojom reformatorskom energijom![]()
![]()
kao što više puta rekoh, nije kriv vučić za izlivanje save. i batali me više.Zanimljivo kako se ovde menjaju teze. Za izlivanje Save u Srbiji je kriv Vucic, a u Bjeljini i Doboju da se poprica sa odbornicima.![]()
Zanimljivo kako se ovde menjaju teze. Za izlivanje Save u Srbiji je kriv Vucic, a u Bjeljini i Doboju da se poprica sa odbornicima.![]()
koji je trenutni bilans?
mislim, voda se iz dana u dan povlači. jel moguće da je još uvek isto?
pre svega, vučić je formirao vladu.sunchaya sta bi ti radila da si bila na mestu Vucica? Kako bi postupila?
U Doboju se nisu ni oglasile sirene, ali treba popricati sa odbornicima.![]()
ne nego sa gradonačelnikom i sa onima koji su zaduženi da te sirene uključe
Slazem se. Tako treba i u Srbiji.
a zar ja nisam rekla to isto već 1000 puta?
svi ti retardi su postavljani na funkcije od strane vašeg vučića.
a tamo gde su na funkcijama bili oni koji nisu iz njegovog klana se odugovlačilo da bi u fotelje ubacio svoje guzoljube
po meni, ista je situacija i tamo.Ima li razlike i sa Dodickom u RS?
O tome ko je tamo kriv nek odluče oni. Ovde je kriv vučić
Ko je ovde lud, nije miniran put nego je " bagerima napravljen otvor za oticanje vode u njive", i potopise Obrenovac?
Puzović negira da je miniran put kod Koceljeve
Direktor "Srbijavoda" Goran Puzović demantovao je tvrdnje pojedinih medija da je to preduzeće 15. maja miniralo regionalni put kod Koceljeve da bi skrenulo reku Tamnavu, objasnivši da je na mestu na kome je prodirala voda, bagerima napravljen otvor za oticanje vode u njive.
Nije tačno da je te noći miniran put kod Koceljeve, već je na mestu gde je voda prodirala bagerima napravljen otvor za oticanje vode u njive nizvodno. Ovim je spaseno nekoliko hiljada kuća i građana Koceljeve, jer bi u suprotnom voda bila do krovova i situacija bi bila mnogo gora i opasnija, rekao je Puzović u izjavi Tanjugu.
Puzović je poručio da ta voda nije "potopila" Obrenovac, te da samo "laik može tako nešto da zaključi i da izmišlja da je bilo neke eksplozije koja se čula do tridesetak kilometara udaljenog Obrenovca".
"To je čista izmišljotina", kategoričan je Puzović. Puštanjem vode u njive, kako je objasnio, poplavni talas je smanjen i usporen, pa se tako voda sporije kretala do uliva u Kolubaru, a što je nekih 15 kilometara nizvodno.
"Tamnava nije mogla da promeni pravac, jer je tekla svojom dolinom. Ta reka se uliva u Kolubaru uzvodno 15 kilometara od Obrenovca i nije mogla da dođe sa leđa, jer se već ulila u Kolubaru. Odluka je doneta u koordinaciji opštinskog štaba Srbijavoda i Republičke direkcije za vode", rekao je Puzović i dodao da je to bilo najbolje rešenje.
Blic je danas objavio da je Obrenovac potopila reka Tamnava, jer su ekipe "Srbijavode" minirale regionalni put kod Koceljeve kako bi skrenuli tok te reke.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/s...ć+negira+da+je+miniran+put+kod+Koceljeve.html
Просто ми је необично - НЕМА ГА ВЕЋ 2 ЦЕЛА ДАНА ДА ТАНДРЧЕ СА ТВ ЕКРАНА------ ућутао се "к'о дете на ноши" од када је добио шамарчину од Шваба ДА ЈЕ УНЕО ПАНИКУ, ДА ЦЕНЗУРИШЕ МЕДИЈЕ, ДА 'АПСИ КОРИСНИКЕ ФЕЈСБУКА...итд........
Možda je otišao u Sibir. Da pomogne u akciji spašavanja poplavljenih.
Vidiš, ni o tome niko ne priča. Jel to iz osvete što ostali strani mediji nisu posvetili pažnju poplavama u Srbiji?
Просто ми је необично - НЕМА ГА ВЕЋ 2 ЦЕЛА ДАНА ДА ТАНДРЧЕ СА ТВ ЕКРАНА------ ућутао се "к'о дете на ноши" од када је добио шамарчину од Шваба ДА ЈЕ УНЕО ПАНИКУ, ДА ЦЕНЗУРИШЕ МЕДИЈЕ, ДА 'АПСИ КОРИСНИКЕ ФЕЈСБУКА...итд........
Да...да...ОБАВЕЗНО...
Или си наиван или се " правиш наиван " ...
Баш ће ..ШВАБЕ ДА НАС БРАНЕ...а они су нам поред осталих и СМЕСТИЛИ - БОМБАРДОВАЊЕ 1999-те...( Кинкел )