Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Екипе ЛОПОВА у облику БРИГАДА АДВОКАТА ОТИМАЈУ ИМОВИНУ У УЛ.БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА... по свим правилима и принципима мафије..... повезани су и са ГЕодетским заводом и са свим органима ЗА РЕСТИТУЦИЈУ - овде се одвија права трагедија....... али пошто је још већа трагедија у току - о томе други пут......... АЛИ НЕЋУ ЋУТАТИ ------ *ебаћу им кеву лоповску........предњаче усташе Ивице Тодорића "ИДЕА" у коалицији са УДБом Небојше Шапоњића "НЕЛТ"...

Па за то им није требала поплава. Не видим какве то везе има са темом.

]Dat je racun iz Brisela za paypal uplate[/B] bar u nasim diplomatskim predtavnistvima u Americi a verujem i Kanadi, Australiji i ostalim zemljama, a to je brze i lakse nego da se salje cek postom.

Masala, pare direkt u Brisel,:eek: znaci pocela nova era izrabljivanja sirotinje. Napravis apokalipsu, das svoj broj racuna "za pomoc", gde ce pare uplacivati taj isti narod koga si unistio, pa onda te pare pozajmis Vucicu uz veliku kamatu, al posto te pare nisu dovoljne, sva prirodna bogatstva se moraju privatizovati.................naravno od Brisela&co,............kakav je ovo horor scenario:eek:

објављена су сведочења (текст „Време блата и ината“) оних који су, на позив Александра Вучића, кренули према Шапцу, да бране овај град. Они сведоче да је Вучић забранио било какве мере на одбрани од поплаве, чекајући до касно увече да Кризни штаб у Шапцу поднесе оставку, да би Вучић на то место поставио свог интимуса Зорана Бабића, који је смењен одмах, јер се од страха упишао, па је руковођење поверено генералу Љубиши Диковићу.

:lol:

Samo sam na slici skupio sve sto sam cuo, a da mi lici na cinjenice.

Oznacio sam mesto (ne garantujem jedino) iskakanja Kolubare iz korita i potom tri vremenske odrednice, dokle je voda stizala nekim trenucima vremena. Ne vidim sta je tu tako nejasno.

Нејасно је то што ти покушаваш да објасниш ГДЕ ЈЕ И КАКО ЈЕ ПУКЛА БРАНА тј.ДОЛМА ---------- немој, Платине, нико више није наиван !!!

- - - - - - - - - -

l
jel moze nesto konkretnije oko tog slucaja...ili bar neki navodni uzrok ili povod oko te grupe advokata izvrsitelja i plenitelja...

НЕ, не може.... није у оквиру ове теме... АЛИ САМО ОБАВЕШТАВАМ ЈАВНОСТ И СВЕ СВОЈЕ ПОСТОВЕ ПАМТИМ У СВОЈИМ ФОЛДЕРИМА ДА ЈЕ НА ДЕЛУ ОПШТА ПЉАЧКА....... неки ликови желе да освоје БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА........

Нејасно је то што ти покушаваш да објасниш ГДЕ ЈЕ И КАКО ЈЕ ПУКЛА БРАНА тј.ДОЛМА ---------- немој, Платине, нико више није наиван !!!

Ако погледате карту, Обреновац лежи између леве стране Колубаре и десне стране Саве, када је почело изливање Колубаре, јер ни Сава више воде није могла да прихвати, једна од ванредних мера је да се пробије брана са десне стране реке Колубаре и да се потопе села која би претходно требало евакуисати и на тај начин да се сачува Обреновац и термоелектрана.

Међутим, нико није хтео ништа да уради јер би био аутоматски одговоран за имовину или животе људи и животиња у тим селима…Чекало се, а киша је непрестано падала. Премда РХМЗ је најавио количину воде у падавинама унапред. Пошто Колубара скреће пре уласка у Саву… Највећа количина воде и највећи проток је на њеној левој страни према Обреновцу. Већа сила воде на левој страни је довела до тога да брана пукне с леве стране 100 метара у дужини и одједном за мање од два сата вода се попела до трећег спрата у зградама. И онај ко је могао да изађе на улицу у том моменту био је потпуно заробљен. Све се излило и према термоелектрани.

Masala, pare direkt u Brisel,:eek: znaci pocela nova era izrabljivanja sirotinje. Napravis apokalipsu, das svoj broj racuna "za pomoc", gde ce pare uplacivati taj isti narod koga si unistio, pa onda te pare pozajmis Vucicu uz veliku kamatu, al posto te pare nisu dovoljne, sva prirodna bogatstva se moraju privatizovati.................naravno od Brisela&co,............kakav je ovo horor scenario:eek:

Mislila sam ide u Brisel ali na nas paypal racun tamo (nasa ambasada) - nisu otvorili posebne racune za USA, CA, itd.. bar ne pre neki dan kad sam gledala.
Ima preko drugih organizacija drugih racuna, na kraju sve bi trebalo da ode u Srbiju.

Ако погледате карту, Обреновац лежи између леве стране Колубаре и десне стране Саве, када је почело изливање Колубаре, јер ни Сава више воде није могла да прихвати, једна од ванредних мера је да се пробије брана са десне стране реке Колубаре и да се потопе села која би претходно требало евакуисати и на тај начин да се сачува Обреновац и термоелектрана.

Међутим, нико није хтео ништа да уради јер би био аутоматски одговоран за имовину или животе људи и животиња у тим селима…Чекало се, а киша је непрестано падала. Премда РХМЗ је најавио количину воде у падавинама унапред. Пошто Колубара скреће пре уласка у Саву… Највећа количина воде и највећи проток је на њеној левој страни према Обреновцу. Већа сила воде на левој страни је довела до тога да брана пукне с леве стране 100 метара у дужини и одједном за мање од два сата вода се попела до трећег спрата у зградама. И онај ко је могао да изађе на улицу у том моменту био је потпуно заробљен. Све се излило и према термоелектрани.

У ово болдовано НИСАМ СИГУРАН...... мислим да је то део пропаганде....... али сазнаћемо ИСТИНУ..........

JEDNA OBICNA PEVALJKA JE PREDVIDELA KATAKLIZMU
o jebbote bez diploma i zenska sve shvatila jos pre pola godine

Mislila sam ide u Brisel ali na nas paypal racun tamo (nasa ambasada) - nisu otvorili posebne racune za USA, CA, itd.. bar ne pre neki dan kad sam gledala.
Ima preko drugih organizacija drugih racuna, na kraju sve bi trebalo da ode u Srbiju.

Dobro, al opet mi je cudno da ide u Brisel u nasu ambasadu, ja tu neko razumno objasnjenje ne vidim.

Ko zna gde ce sve otici te pare, i ne samo te, nego i sve ostale, jadni smo ti mi.

auh... :eek:

izasao novi tabloid... kad nisam dobio infarkt citajuci sta se desavalo u obrenovcu nikad necu...

На сајту се налази и текст који није објављен у штампаном издању:

Hoće li poplave odneti i Vučićevu mafiju?

Zbog zastrašujuće medijske cenzure koja je zavedena u Srbiji, redakcija magazina Tabloid objavljuje sve relevantne činjenice koje teško optužuju predsednika Vlade Aleksandra Vučića i najveći deo državnog vrha, za tragične događaje u nezapamćenim poplavama koje su zadesile našu zemlju, jer je broj u štampu morala da pošalje u ponedeljak, 19. maja

У ово болдовано НИСАМ СИГУРАН...... мислим да је то део пропаганде....... али сазнаћемо ИСТИНУ..........

Када је Вучић слетео у Обреновац хеликоптером, дочекали су га Небојша Стефановић, Синиша Мали, Милорад Вељовић, комадант Жандармерије Миленко Божовић, генерал полиције Драгиша Симић, начелник Полицијске управе Београд Веселин Милић…

Вучић им се обратио речима – „Јебаћу вам мајку због овога шта се десило!“.

Треба истаћи да је комадант ПТЈ Горан Драговић, на лице места дошао са ВИП девојком, генерал Симић је довео своју љубавницу, кафанску певаљку. И Начелник ПУ Београда Веселин Милић био је у друштву ВИП девојке (*****).

Жалосно је, али треба рећи да да су припадници жандармерије, САЈ-а и ПТЈ-а дошли у пуној ратној опреми да спашавају из поплаве. То је била скандалозна сцена. Да те вечери није било 76 Руса- врхунских спасилаца, и припадника бригаде полиције са Бановог брда, и спасилачки екипа и ронилачко-спасилачких клубова, нико не би био спашен.
......

Када је Вучић слетео у Обреновац хеликоптером, дочекали су га Небојша Стефановић, Синиша Мали, Милорад Вељовић, комадант Жандармерије Миленко Божовић, генерал полиције Драгиша Симић, начелник Полицијске управе Београд Веселин Милић…

Вучић им се обратио речима – „Јебаћу вам мајку због овога шта се десило!“.

Треба истаћи да је комадант ПТЈ Горан Драговић, на лице места дошао са ВИП девојком, генерал Симић је довео своју љубавницу, кафанску певаљку. И Начелник ПУ Београда Веселин Милић био је у друштву ВИП девојке (*****).

Жалосно је, али треба рећи да да су припадници жандармерије, САЈ-а и ПТЈ-а дошли у пуној ратној опреми да спашавају из поплаве. То је била скандалозна сцена. Да те вечери није било 76 Руса- врхунских спасилаца, и припадника бригаде полиције са Бановог брда, и спасилачки екипа и ронилачко-спасилачких клубова, нико не би био спашен.

Meni je Vucica nekako sve vise zao, ovo mi lici kao da mu se neko iz srpskog mafijaskog vrha sveti. Uh, je.bote, koliko je sve zapetljano, o ovome ce se garant jdnom film snimiti.

Екипе ЛОПОВА у облику БРИГАДА АДВОКАТА ОТИМАЈУ ИМОВИНУ У УЛ.БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА... по свим правилима и принципима мафије..... повезани су и са ГЕодетским заводом и са свим органима ЗА РЕСТИТУЦИЈУ - овде се одвија права трагедија....... али пошто је још већа трагедија у току - о томе други пут......... АЛИ НЕЋУ ЋУТАТИ ------ *ебаћу им кеву лоповску........предњаче усташе Ивице Тодорића "ИДЕА" у коалицији са УДБом Небојше Шапоњића "НЕЛТ"...

Onda je se verovatno ovako nesto odigralo i u Obrenovcu juce, to mi je odmah i bilo palo napamet. Da su one radnje onih sitnih vlasnika mozda otkupljene za neku sitnu lovu i date mafijasima,................. ovo sad vec pocinje da lici na naucnu fantastiku. U stvari , sama poplava, zrtve i prirodne posledice, su izgleda najmanje zlo u ovoj celoj situaciji, kakav paradoks:dash::dash:

Pokusavam da po fizici vidim odakle je voda morala da krene i kako se kretala.

Ko hoce neka veruje i u marsovce, ja verujem u ono u sta ja verujem (u proverljive stvari).

Zasto ja moram da budem obavezan da verujem u verziju da je neki "genije" (neko sasvim nebitan i anoniman) po kisurini silnoj isao da minira bilo sta? I ako bi taj anonimus bio uhvacen, sve od Cuckovica na gore bi bilo oslobodjeno krivice :roll: Vidis i sam koliko lako to moze da se izrodi u spin.

Ko je kriv? Nas neodgovorni sistem koji tek posle nekoliko sati kretanja vode pored Kolubare daje znak uzbune (i to ne u celom Obrenovcu).

Pokusavam da po fizici vidim odakle je voda morala da krene i kako se kretala.

Ko hoce neka veruje i u marsovce, ja verujem u ono u sta ja verujem (u proverljive stvari).

Zasto ja moram da budem obavezan da verujem u verziju da je neki "genije" (neko sasvim nebitan i anoniman) po kisurini silnoj isao da minira bilo sta? I ako bi taj anonimus bio uhvacen, sve od Cuckovica na gore bi bilo oslobodjeno krivice :roll: Vidis i sam koliko lako to moze da se izrodi u spin.

Ko je kriv? Nas neodgovorni sistem koji tek posle nekoliko sati kretanja vode pored Kolubare daje znak uzbune (i to ne u celom Obrenovcu).

Postoji li nečija odgovornost zbog tog propusta? I pitanju su životi ljudi i imovina.

Postoji li nečija odgovornost zbog tog propusta? I pitanju su životi ljudi i imovina.

Normalno da postoji - ali ja koji nisam pravnik ne mogu da kazem ko je i koiko je. Mozemo da saznamo ko je predsedniko opstine, gradonacelnik, ministri... Mozemo da saznamo ko je (ili treba da bude) clan kriznog staba, opstine, grada, republike...

Nije kriv samo nasip, koji je valjda 1981. uradjen (kada je prethodni put bila velika poplava), ali takodje u njega skoro sasvim sigurno ni dinar nije ulozen - a reka svake godine nadodje bar jednom. Nisu nasipi od nerdjajuceg celika nego od zemlje. Na svakoj krivini postoji mogucnost da voda "grize" zemlju malo po malo. Ovaj put nasip nije izdrzao.

Back