Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Да сам ја Русија или Белорусија ја бих док је год на власти снс одхебао Србију.. Пази они нам помажу а ми на њих ко на највеће непријатеље..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je ovo najtragicnije. Nasa vlast ne sme da objavi ko nam je dostavio pomoc a veceras se prekida Dnevnik da se ukljuci KZN Premijera i komesarke EU na kojoj nas Vucic ubedjuje da ce EU dati najvise.
Samo se u jednom trenutku Vucicu otelo nesto ljudsko kada je rekao istinu o ruskoj pomoci i zapadnom podsmevanju sa "100.000" dolara Amerike u trenutku kada je bilo najvaznije spasavati glave.
Osudjujem ove glasine o broju zrtava. Greh je na tome izrazavati politicke razlike.
Да сам ја Русија или Белорусија ја бих док је год на власти снс одхебао Србију.. Пази они нам помажу а ми на њих ко на највеће непријатеље..
Jes, a ja tebi treba da verujem to sto kazes, kao i lokaciju takodje. Zdrav covecji razum kaze da u ovoj katastrofi mora biti vise zrtava, tim pre sto je 90% situacija bilo totalno van svake kontrole i plana, mozda brutalno zvuci, al mi mozemo biti srecni ako bude "samo" 100, ali ce cifra biti nazalost veca. Zato nas nemojte praviti lude, ko je voljan da izigrava dvorsku ludu za kralja Vucica, neka mu, a nas pustite da mislimo svojom glavom.
Jel ti razumes sta tu pise, upalule se se sirene, a voda bila do clanaka,............i vlast nije kriva.
cuj do clanka..........do yaya , brate![]()
Ruska Federacija i Republika Bjelorusija ne pomažu Vladu Republike Srbije jer Vlade su promenljive. Pomažu narodu.
Kao prvo meni ispod nicka piše lokacija. I tako je otkako sam na ovom forumu. Kao drugo niko nije ni rekao da je broj žrtava konačan. I kao treće misli svojom glavom. Niko to ne brani ni tebi ni bilo kome drugom. Ali ne licitirajte brojem mrtvih.
Trebalo bi da se vanredno stanje proglašava u slučaju neposredne ratne opasnosti..........шта је ово??? Каква је то ФОРМУЛАЦИЈА, шта је то??? Никад нисам чуо за СИТУвАЦИЈУ... него за ВАНРЕДНО СТАЊЕ ???
Bem ti palanački rezon, koliko bi voleli da ima mrtvih, opet molim, da li se može izostaviti procene o broju žrtava?
Bem ti palanački rezon, koliko bi voleli da ima mrtvih, opet molim, da li se može izostaviti procene o broju žrtava?
pa receno ti sto puta, ali tebi izgeda malo......volela bi da je vise ??? mislimm, u cemu je fora ????
- - - - - - - - - -
:
Čemu procene? Pa valjda možemo da saznamo tako važan podatak?
Voda se još nije povukla, forsiraju se razne procene, komentari i slične gluposti, nije mi jasno šta menja saznanje o broju žrtava,i odmah ili za nekoliko dana
Posle svih prica sa lica mesta, definitivno se slazem sa Kamijevom pretpostavkom da je dolma minirana, ali pogresno i umesto tog nekog seoca, oni koji su je razneli pogresili su i poplavili Obrenovac. Zasto je do toga doslo, da je srece, trebalo bi istraga da utvrdi, koje nikad nece biti.
Da bi se izbegla panika, defetizam ... uobicajeni postupak u ovakvim situacijama.![]()
Da bi se izbegla panika, defetizam ... uobicajeni postupak u ovakvim situacijama.![]()
Kao prvo meni ispod nicka piše lokacija. I tako je otkako sam na ovom forumu. Kao drugo niko nije ni rekao da je broj žrtava konačan. I kao treće misli svojom glavom. Niko to ne brani ni tebi ni bilo kome drugom. Ali ne licitirajte brojem mrtvih.
istraga bi morala prvo da utvrdi kako si ti došao do tih podataka, da li postoje stvarni ljudi koji su ti to ispričali ili si sve izmislio i slično....
nije tehnički teško danas policiji da se pozabavi takvim internet osobama koje su šatro nešto videle ili su im svedoci rekli....
sledeći put pre nego što pomeneš da si nešto video ili si od mnogih čuo, seti se da je širenje dezinformacija u vreme vanrednog stanja teško krivično delo...