Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.534
Pravo demokratsko u duhu EU....
I ovako smo u dugovima do ``guse``samo nam treba jos jedan kredit..
Svetska banka nema veze sa EU....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pravo demokratsko u duhu EU....
I ovako smo u dugovima do ``guse``samo nam treba jos jedan kredit..
Bas su vala dezinformacije za debile, a vidjene ovde i komentarisane vec 1000 puta.
sikter kloncino, mene si nasla sinoc da provociras
Svetska banka nema veze sa EU....
pa ako su dezinformacije sto je brisana ta izjava sa svih portala?
Igrao je "bestrzajac" u spavaonici.moj klasic znaci... iz koje si haubice rokao 155?
Волонтерка пронашла 2.550 евра у пакету одеће
Разврставајући помоћ у магацину, Сузана Рајић (19) из Чачка открила и пријавила кесу са новцем
Чачак – Сузана Вукић (19) била је прекјуче по подне у групи младих добровољаца, задужених да разврстају помоћ коју су грађани и предузећа чачанског краја наменили поплављеним суседима. Допремана је у магацин некадашње фабрике „Цер” где је омладина имала задатак да вади одећу из кеса, и ређа по врстама.
– Док сам истресала велике џакове, испала je једна пластична кесица. У први мах мислила сам да је реч о влажним марамицама, јер су као помоћ доношена и средства за хигијену. Међутим, кад сам отворила видела сам штедну књижицу са великом свотом новца. Успаничила сам се и почела да се тресем, а кад сам се мало прибрала позвала сам надређеног и кесицу предала њему – прича Сузана за „Политику”.
Немања Трнавац, члан Градског већа у Чачку задужен за рад са добровољцима у овом месту, каже да је одмах обавештена полиција, и чуварима реда предате су новчанице и штедна књижица, која је била поништена. Испоставило се да је припадала Катарини Т. из Чачка која је раније преминула а уштеђевина је, ето, остала међу одевним предметима.
– Новац је полиција предала њеном сину који је нудио награду за налазача, али то не долази у обзир. Он је, ипак, одлучио да део тог новца уплати на рачун за помоћ Чачанима, страдалим у поплави прошле седмице – каже Немања Трнавац.
Сузана је матуранткиња Машинско-саобраћајне школе у Чачку, живи са братом и мајком која је радница, а новац је пронашла у недељу, у 15.30 сати.
У магацин смо дошли два сата пре тога. Председник омладине Српске напредне странке у Чачку, чији сам и ја члан, позвао ме је телефоном, замолио да нађем неколико другарица и дођемо да помогнемо. Жао ми је наших суседа који су пред таласима морали да беже из кућа, и пуно ми је срце што могу бар мало да им помогнем. Сигурна сам да нико од нас добровољаца не би узео ниједан евро од оног новца – рекла нам је Сузана Вукић у магацину, где је и јуче наставила да нам помаже.
http://www.politika.rs/rubrike/tema-dana/Volonterka-pronasla-2_550-evra-u-paketu-odece.sr.html
![]()
moj klasic znaci... iz koje si haubice rokao 155?
Izrazavanje je u duhu EU
Znam da ``nemaju`` veze![]()
Nisam ja rokao, ja sam cucao i racunao u toploj ucionici, dok su se ostali smrzavali na haubicama i VBR-ovima po hladnoci
Ma jok, iz Gvozdike, ona je valjda 122, nemam pojma, sve sam zaboravio...![]()
Pa nije bitno u cijem je duhu, bitno je ovo sto sam rekla, svetska banka nema veze sa EU, ona je pri UN, tacnije, osnovana od njih.
Svetska banka, kao ni ostale kreditne institucije, ne daju novac za projekte koje ne nadziru strogo, prema tome, ne sme da bude utaje ili kradje na tim sredstvima.
'ce da obnovimo uskoro kako je ovo krenulo.... inace ova deca nemaju pojma kako je na pasuljanskim livadama nocu kad urlicu medvedi a ti po blatu trazis hleb koji ti je ispao sa onom zardjalom porcijom i konzervom iz 1935... jna
ако ово није брука онда ја не знам шта је--страшно![]()
To da, ali u redovnim uslovima. Posto su ovi u Africi prejadni, i ne umeju da ispunjavaju tako stroge uslove, oni zezaju na funjarski nacin Svetsku banku vec decenijama. Tako ce sada SNS-ovci da rade. Iskukace na patetiku masu povoljnih kredita u svetu nad kojima nadzor nece moci da bude toliko strog.
.
To da, ali u redovnim uslovima. Posto su ovi u Africi prejadni, i ne umeju da ispunjavaju tako stroge uslove, oni zezaju na funjarski nacin Svetsku banku vec decenijama. Tako ce sada SNS-ovci da rade. Iskukace na patetiku masu povoljnih kredita u svetu nad kojima nadzor nece moci da bude toliko strog.
- - - - - - - - - -
Meni se cini da smo mi bili tamo krajem marta valjda, ili tako nesto. Smrzao sam se kao pi.cka, tamo je mart nocu negde kao Sibir, narocito kada opici onaj vetar.
Nemoj mnogo unapred da znas i da se sekiras. Ja se ne usudjujem da pomislim na to s obzirom na svrhu, pa verujem da ce biti kako treba, inace ode Srbija u propast a to nikom nije cilj.
pa jel mogao ministar vojni da ukine makar agencije za prekomorski saobraćaj i za svemirska istraživanja i od tih para bar da kupi vojsci makar čizme i šatorska krila?
otprilike na 9:00 gldajte.
Lazanski obično lupa, ali sada se iskupio!.
Ovaj guzonja je ceo dan provodio ispred prodavnice s flašom piva pa mu je sad Selaković kriv.