- Poruka
- 173
Šta je Jevropa, polako, bez ikakvih tenzija organizovala 220 spasilaca, a koga će spašavati?
pitanje za milion dolata... kao da ceo svet nesto zna sto jedino mi ne znamo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je Jevropa, polako, bez ikakvih tenzija organizovala 220 spasilaca, a koga će spašavati?
Ovaj guzonja je ceo dan provodio ispred prodavnice s flašom piva pa mu je sad Selaković kriv.
Juce kriv lokalni Stab, danas mestani sto su tu sagradili kuce.
Vec su me upozorili gospoda modovi da budem fin, pa cu zato da budem kulturan i necu vama, botovima reci da se fino najedete fekalija.
sad citam komentare na ovu vest.... od 33 pa barem 25 njih kazu da ima puno mrtvih, neki obenovcani pominju i cifru 1000....
A u Bosni pomoc koju im saljemo prodaju trgovci!
KASNILE SIRENE: Obrenovčani tuže predsednika opštine za žrtve!
http://www.kurir-info.rs/kasnile-sirene-obrenovcani-tuze-predsednika-opstine-za-zrtve-clanak-1377581
NATO bombarduje samo kada se bombardovanje naruci. Ovih milijardu EU nikako nije morala da pokloni Srbiji.. a poklonila je. A ti idi u Rusiju pa radi tamo kao rob za nekog ruskog tajkuna free... pa kad ti oduzmu pasos i kad se vratis gladan javi se![]()
KASNILE SIRENE: Obrenovčani tuže predsednika opštine za žrtve!
http://www.kurir-info.rs/kasnile-sirene-obrenovcani-tuze-predsednika-opstine-za-zrtve-clanak-1377581
Hajde sto zabranjuju ulaz ljudima, ali to sto zabranjuju ulaz novinarima, to je potpuni debilizam, i tacno osecam da je to zato jer su im ovi debili bezbednjaci iz Sluzbe rekli da treba da urade. Sto je najgluplje, to za sta ti moroni iz Sluzbe misle da je to dobra mera, samo ce da postignu kontra-efekat ne pustajuci novinare tamo. Doduse, mozda im i uspe jer su nasi novinari bruka za novinarsku profesiju, narocito ovi tipa PInk i Vucicevic.
Ako stvarno misle da sakriju broj poginuih,nije mi jasno kako to misle da izvedu !!!!
Ako stvarno misle da sakriju broj poginuih,nije mi jasno kako to misle da izvedu !!!!
Pa Gospodar je prvi i napravio paniku pre pet dana na onoj sednici Vlade. Pet minuta dahce u mikrofon, histerise na svoje saradnike, zabuljen ispred sebe u jednu tacku tek stigao iz Obrenovca ``tamo je kataklizma`` i onda to gleda raja i sta moze da misli: bemti, Obrenovac je izgleda kao Hirosima.
A sutradan bolid izadje i vice ``ko stvara paniku, ko je taj, sram vas bilo``. Boze blagi, sto kaze ona baba, sam` da uzmes konopce da se obesis, ko vodi ovu drzavu.
Само се објави на ПИНК телевизији да је погинуло 15 људи и то је то. Ништа више.
- - - - - - - - - -
Јбт..мора видим тај снимак. Сви о томе причају.
Pa Gospodar je prvi i napravio paniku pre pet dana na onoj sednici Vlade. Pet minuta dahce u mikrofon, histerise na svoje saradnike, zabuljen ispred sebe u jednu tacku tek stigao iz Obrenovca ``tamo je kataklizma`` i onda to gleda raja i sta moze da misli: bemti, Obrenovac je izgleda kao Hirosima.
A sutradan bolid izadje i vice ``ko stvara paniku, ko je taj, sram vas bilo``. Boze blagi, sto kaze ona baba, sam` da uzmes konopce da se obesis, ko vodi ovu drzavu.
Vucic je tom sednicom kriznog Staba pokazao potpunu nesposobnost. Posledica toga je onakvo pijano i neorganizovano slanje mase ljudi u Sabac. Sva sreca pa se nije desila neka nesreca u Sapcu to vece koja nije imala nikakve veze sa poplavama. Masa polu-pijanih i neorganizovanih ljudi punih adrenalina, saobracaj u haosu...Uzas...Vucic nije normalan, i to je pokazao tom prilikom.
sa dobrom propagandnom masinerijom je sve moguce...nazalost...
Јбт..мора видим тај снимак. Сви о томе причају.